można wiedzieć w jaki sposób? bo ja również i chętnie dowiem się wszystkiego na ten temat od Was, bo te rozstępy strasznie mnie przytłaczają
moze sie nie wstydze bo przypominaja mi o tym ze jestem silna kobieta
Ja też staram się z nimi walczyć ale nie wiem czy mi sie uda…
zależy od organizmu chyba mi pomogły zwykłe masaże z kremami do rozstępów
jeszcze jak rozstępy są gdzieś w mało widocznym miejscu to pół biedy, ale mnie np wyszły na piersiach, udach, brzuchu, teraz zaczęłam stosować taki jakby peeling i Wam powiem za niedługo czy działa
dokladnie u mnie tez w widocznych miejscach wyszly
ja też miałam problem z rozstępami na piersiach ale lepiej tam niż w bardziej widocznych miejscach jak brzuch czy uda
powiem Wam, że stosuję już peeling, jak jedna mama mi tu poradziła i minimalny efekt jest widoczny… powiem jakto wygląda gdzieś mniej więcej za kilka dni ![]()
Pamiętam, że ja dostałam taki krem-żel w konsystencji rozgrzewającej na rozstępy, lecz gdy wczytałam się w skład okazało się, że nie może być stosowany przez kobiety w ciąży.
To chyba najlepiej po pochodzi stosować. Piling czy w ciąży
oliwka bardzo w ciązy pomaga
klio - masz rację nie wszystkie kosmetyki są przystosowane dla kobiet w ciąży oraz kobiet karmiących. Musimy dokładnie czytać opisy produktów.
ja często czytam etykiety bo napis że jest dla kobiet w ciąży mnie nie satysfakcjonuję
Trzeba wszystko czytać to prawda
Nie mam rozstępów używałam dobrych kosmetyków
Joasiam a jakich kremów używałaś ?
mie czasami swedza rozstepy
w pierwszej ciazy mialam spore rozstepy na piersiach udach i pupie uzywałam kremów ale nic nie dało
Mi wyszły pod koniec ciaży.
ciezko jest tego uniknac