Rozstępy w ciąży

jeżeli ktoś ma tendencję do rozstępów to i tak je będzie miał i tak, mnie osobiście smarowania oliwkami i innymi specyfikami nic nie dały

Dokładnie u mnie mimo codziennego smarowania dobrym kremem i tak pod koniec ciąży pojawiły mi się na brzuchu.

ja mam do tej pory na piersiach i nie mogę się ich pozbyć żadnymi sposobami;/

Ja uporczywie się smaruje, jak już będę po porodzie będę wiedziała czy coś to dało :slight_smile:

Ja na piersiach tez mam

ja polecam olejek Bio Oil, rozstępy bledną :slight_smile:

Jak ja się ciesze że nie mam ich na piersiach…

ja niestety mam też i na piersiach… a reszta mam też ma tyle rozstępów? czy uniknęłyście tego?

u mnie np. na brzuchu się wogóle się nie pojawiły z czego się bardzo ciesze;)

mi na rozstępy w ciazy nie pomagało nic…teraz dopiero na pojaśnienie ich używam olejek bio oil…i naprawde polecam bo warto. podłuzszym stosowaniu pomaga

ja byłam tez na kilku zabiegach naświetlania lampą LED, jest to lampa na rozstępy

Warto chodzić na te naświetlania?

Mi kosmetyczka zaleca zabieg polegający na wstrzykiwaniu kolagenu, miała go któraś z Mam?

warto, tylko są dość drogie i trzeba mieć minimum 6 zabiegów, żeby efekty były bardziej widoczne

Ja nie mialam a ile to kosztuje itp

Na rynku jest teraz wiele zabiegów na rozstępy, tylko który z nich jest skuteczny. Warto przed udaniem się do salonu poczytać opinie o danym zabiegu.

to zależy od regionu, a jeden zabieg kosztuje około 150 zł

ja mam i sie ich nie wstydze

no to jesteś jedną z niewielu mam, które się nie wstydzą swoich rozstępów:)

Ja walczę z moimi na brzuszku po ciąży do lata może zdążę :slight_smile: