SCOOTANDRIDE Highwaykick1 2w1 Jeździk i hulajnoga 1-5 lat warto kupić?
Zastanawiam się nad zakupem scoota razem z kaskiem. Koszt około 700 zł.
Moje pytanie czy ktoś miał i był zadowolony? Czy dziecko na prawdę było zachwycone?
SCOOTANDRIDE Highwaykick1 2w1 Jeździk i hulajnoga 1-5 lat warto kupić?
Zastanawiam się nad zakupem scoota razem z kaskiem. Koszt około 700 zł.
Moje pytanie czy ktoś miał i był zadowolony? Czy dziecko na prawdę było zachwycone?
Tak to jest genialne ! Polecam z całego serca ta hulajnoga zawsze z nami . 700 zl
ale za pół ceny zawsze znajdziesz kupca :)
Moja siostra kupiła ją swojemu synowi używaną. Zapłaciła 200 zł , była w stanie idealnym. Służy im już od roku. Takze można kupić używaną. A jeżeli chce się koniecznie nową to wydaje mi się , że warto. Moja siostra bardzo chwali , jej syn ją uwielbia.
Ok. Dzięki za opinie i czekam na następne pewnie w sobotę pojedziemy kupić
Super jest sąsiadka ma. Jej synek ma już 3 latka i używa jest od kiedy skończył rok. Też mam zamiar kupić ale bardziej patrzyłam na używane bo 700zl to dla mnie za dużo za zabawkę
Ni tak można na olx znalezc dużo taniej :)
Niby można na olx. Ale obliczyłam że olx pobierze prowizję + wysyłka. Nowy Sącz jezdzik kosztuje ok. 500 zł bez kasku w sklepie można wytargować ok 15% a używane w dobrym stanie widzę po 350 zł więc mała roóznica. A jeśli ma służyć 5 lat i dla kolejnego dziecka to chyba lepiej nowy. Ale muszę zrobić wywiad czy warto. Na razie
Same pozytywne opinie czytam
Aż musiałam wygooglować jak ten jeździk wygląda;). Już nie pamiętam czy dokładnie tej firmy, ale chyba tak, miałam dla starszej córki. To już kilka dobrych lat temu było, ale miałyśmy właśnie taki jeździk 2w1 z Decathlona i długo był w użytku;).
Bardzo często widzę dzieci na takich więc myślę że skoro tyle dzieci to ma to wydaje mi sie że są przydatne uzutkiwane przez dzieci. Chociaż ja kiedyś słyszalam od koleżanki że jej synek takie miał ale sprzedała bo zle mu się jeździło jako bigówka że było za szerokie , jeśli chodzi i opinie co by to nie było oponie będą podzielone, wszystko też zależy od dziecka jeden taki polubi inny polubi coś innego ale jak dla mnie myślę że jest ok. A jeśli miałabym kupić nowy za 500 zł a używany to chyba też byk kupiła nowy , chyba że czasem ktoś doda że byk mało użytkowany i że jest jak nowy to myślę że warto by było zawsze to zaoszczędzić te 150zl;)
Podobno nie ma lepszych na rynku, choć 500 zł to zdecydowanie za dużo. Myślała
am, że w tej cenie to chociaż pozłacana będzie. Będziemy testować. Chociaż trochę zastanawia mnie kask bo jest też od 1-5 lat. Czy nie będzie na początku za duży.
Dla mnie tez wydaje się dużo ale jednak to zabawka na dluugo
W mieście może sprawdza się ale na wsi już nie za bardzo. Szwagierki syn ma i jeździ tylko po domu.. Ogólnie jest zadowolony, ale po trawie czy piaszczystej drodze nie pojeździ..
Dziś obdzwoniłam wszyskie sklepy w okolicy i okazało się, że jest taki bum na ten jezdzik, że nigdzie nie ma i że są zapisy. Jestem w szoku.
Gosiałek na allegro są dzisiaj patrzyłam nawet
Kupiliśmy córeczce nowego Scoot and Ride za ponad 400zł i szał był przez pierwsze dwa tygodnie. Teraz pojeździ chwilę i się nudzi. Brałam taką możliwość pod uwagę ALE przed zakupem czytałam wiele opinii i znalazłam taką hulajnogę 2w1 z Kinderkraft za 200zł tylko że tam podobno była rączka za wysoko, są też podróbki Scoot An' Ride one wyglądają tak samo tylko są tańsze ale i jakościowo gorzej.
Brałam pod uwagę zakup używanej ale tańsze były mocno zniszczone a droższe z doliczonym kosztem przeysłki i opłatą olx i czy vinted były nie wiele tańsze.
Myślę jednak że teraz też bym kupiła nową bo może za rok bedzie bardziej zainteresowana a po drugie planujemy kiedyś drugie dziecko więc może jemu bardziej posłuży.
Zależy jak trafi się bo czasami można upolować dana rzecz w okazyjnej cenie. Tylko trzeba być cierpliwym i czekać.. Tak na już to ciężko znaleźć taka perełkę.
Czasem warto poświęcić miesiąc czy dwa polując na używkę, bo może się zdarzyć, że ktoś w okolicy wystawi używkę w dobrym stanie a wtedy odejdzie prowizja i opłata za wysyłkę. Z przesyłką to rzeczywiście mało opłacalny zakup, szczególnie jak chcemy zostawić hulajnogę dla kolejnego dziecka.
No to fakt jak się na coś czaisz przez jakiś czas to w końcu się trafi jakaś używka w przyzwoitej cenie. Ale ja to jestem w gorącej wodzie kąpana i jak mi się jakaś rzecz spodoba dla córci to chcę żeby miała ją już. W sumie to nie wiem która z nas się bardziej cieszy z tych nowych rzeczy.
U nas córka bardzo lubi jeździć na tej hulajnodze, jeszcze nie chodziła a już jeżdziła na niej:p
Ja kupiłam w meju z jakąś promocją i chyba z kaskiem jakieś 600 zł wtedt dałam i warto! lepiej coś drożdzego kupić niż kilka gorszych zabawek;P
Mam juz pierwsze spostrzeżenia i powiem tyle. Polecam.
Kupiliśmy niestety nie na promocji. Dziecko zadowolone.
Doczytałam ze na Amazonia często sa po ok. 350 zl nowe. Wiec jak ktoś chce kupić to niech śledzi. Na prwno kaski sa tañsze na amazon prawie o 100 zl.
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.