Seriale co oglądacie ;)

To te wszystkie bajki są na Disney+ te wszystkie stare wersje?

Na pewno Bolek i Lolek są na TVP vod

Hahahaah Gumisie to oglądał jeszcze dwa lata temu mój teść :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: i jak oglądał jakieś westerny czy Potop to ja zawsze dopytywałam przy niedzielnym obiadku czy Gumisie już były czy będę dopiero i przestał już oglądać :rofl:

2 polubienia

No ja Gumisie stare oglądałam na Disney niedawno :slight_smile:

1 polubienie

Ja to wlansie bardzo lubię :grinning:

Gumisie uwielbiałam w dzieciństwie :heart_eyes: ale będzie super wrócić do takich bajek z synkiem :heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

Dziś włączyłam młodemu też sąsiadów (co ciekawe jest nowa narracja, ta jest lepsza) ale też puściłam myszkę miki i te nowe nie przypominają dawnej myszki miki :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Dużo też jest na you tubę i można tam znaleść :slight_smile:

Fajnie jakby była jakaś strona gdzie są wszystkie bajki starego Disneya w jednym miejscu :pleading_face:

1 polubienie

Wiesz co są Babki na aplikacji Disney. Tam są i stare i nowe bajki

2 polubienia

Tak ja też , te co są na netflix to wszystkie obejrzałam . :rofl:

A ja podciągnęłam oglądanie Rodu Smoku i jeszcze w połowie 3 sezonu. Jeszcze 4 odcinki i koniec

Ja też i chyba jeden na innej platformie ale już nie pamiętam na której

Jakie filmy oglądacie ? Bo się pogubiłam w rozmowie a szukam czegoś fajnego do obejrzenia

Akurat Klub Przyjaciół Myszki Miki mam opanowane do perfekcji. Podobno w 2025 wyszedł nowy, tego nie oglądałam, bo starsza uważa, że jest za duża na Myszkę Miki

@AnetteSo To my dziś puściliśmy młodemu ten klub przyjaciół myszki miki. Jest kolorowy i rozśpiewane myszy tak ganiają ale to nie to co stare bajki :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Oj teraz mam wrażenie, że te bajki są mega głośne. U mnie ostatnio starsza wkręciła się w Blue

Bluey jest przyjemny, jeden odcinek mnie normalnie wzruszył :rofl: jak się wyprowadzali z domu
Ogladnęłam wczoraj w końcu do końca 1670 i zawiodłam się albo mi się humor zmienił bo pierwszy i drugi sezon był dla mnie dużo lepszy.
Znowu nie mam co oglądać :rofl:

1 polubienie

Co ty :open_mouth: dla mnie pierwszy i trzeci to były zajebiste sezony a drugi mnie zawiódł :face_with_peeking_eye:

Ja pisałam o serialu za wszelką cenę