Zerknęłam co i jak i widzę że się spodoba mojemu mężowi😮
Mi się bardzo podobał więc polecam jak ktoś lubi takie zagadkowe to będzie sueor
Myślę że na jesień go obejrzymy ![]()
Sama się w dzieciństwie bałam buki z muminków ![]()
![]()
babcia Alicji dla mnie też była straszna ![]()
![]()
A czy któraś z was oglądała Proud na HBO. Zostały mi dwa odcinki Rodu Smoka i zastanawiam się jakie kolejny serial wziąć na tapetę
A ja dalej się zastanawiam kiedy Wy mamy macie czas jeszcze na seriale tasiemce ![]()
![]()
podziwiam serio ![]()
Jak dziecko śpi a i tak nic nie mogę zrobić
Hahah ja od czasu do czasu obejrzę serial o ząbiakach:rofl: ale szczerze często jestem zmeczona i mi się wieczorem już nic nie chce wolę jednak przytulić się do poduszki zdecydowanie ![]()
Jak dzieci idą spać o 19 najpóźniej 20 mam “wolne” sprzątam kuchnie , jem kolację i reszte wieczoru mam czas oglądać
czasami kończy się na przeglądnięciu wszystkich platform w poszukiwaniu serialu i w końcu oglądam coś na YT i siedzę na telefonie ![]()
Chyba dłużej zajmuje szukanie filmu czy serialu niż oglądanie go ![]()
Mam tak samo
bądź już nadrabiam czytanie forum i ide lulu 1sza w nocy choć jak przekroczę północ i nie zasnę przed to później mi jest ciężko zasnąć ![]()
@Mamaprzygod mnie juz telefon nudzi , mały ekran , ale czasem jakieś urywki po n1 - 2 minuty obejrze ![]()
Tak to jest częste…. Widziałam memy jak właśnie ludzie oglądają co oglądać i tak mijają 2h ![]()
ja sama czasem się łapie na tym że wybieram już 15 min więc staram się nim zasiądę do oglądania już wiedzieć co będę oglądać
Ooo, jeśli lubisz klimaty seryjnych morderców i kryminałów, to z całego serca polecam Ci „Mindhunter” albo „Ty” (You) na Netflixie! Ten drugi wciąga tak bardzo, że zarwiesz przez niego kolejną nockę, gwarantuję. Jeśli masz HBO, koniecznie nadrób „Detektywa” (True Detective), zwłaszcza pierwszy sezon to absolutny majstersztyk. A z czystej ciekawości – ten serial z uśmiechniętą buźką, o którym piszesz, to „Dexter” czy coś nowszego? Bo szukam właśnie czegoś mocnego na wieczór! ![]()
To ja wtedy scrolluje telefon robię zakupy na Allegro, płace rachunki i siup 23
@Tetiana2525 bodajże na sky showtime jest jeszcze później jakaś kontynuacja Dextera. Nie wiem to mój mąż oglądał
@AnetteSo Haha, skąd ja to znam! Przeglądanie Allegro i płacenie rachunków o 23:00 to chyba standardowy rytuał każdej mamy, kiedy w domu w końcu robi się cicho. Dzięki za podpowiedź o SkyShowtime, muszę sprawdzić tego nowego Dextera!
Ja mam HBO Max i szukam na nim seriali. Nie mam wykupionego Netflixa
Ja lubię ! Ale próbowałam You i jakoś nie mogłam tego obejrzeć, coś mi główny bohater nie podpasował to może dlatego
Mnie You wciągnął tak, że jak jeszcze małe jej nie było to robiliśmy wszystko żeby starsza zasnęła i maraton ile wlezie
Przed ciążą mieliśmy tak samo każdy serial ![]()
Ja kiedyś włączyłam i jakoś mnie nie porwał, chyba drugim okiem patrzyłam w telefon
muszę zrobić drugie podejście