No to ja miałam taki maraton jak oglądałam grę o tron ![]()
Nie ogarniam tego serialu
ogladnęłam 4 sezony lata temu z mezem i dalej nie wiedziałam kto jest kto i z jakiego rodu
dalej już nie ogladalam. Tak samo nie jestem fanką sławnego domu z papieru ![]()
Haha to miałabyś z moim facetem do gadania on uwielbia ten serial. Ostatnio oglądał i tak strasznie przeklinali tam a ja pranie wieszałam i aż to ściszał hahaha
On wgl jest serialowy. A co najzabawniejsze to jak go poznałam to mówił mi że oglada M jak miłość i na wspólnej czasem - jak się z czasem okazalo M jak miłość oglądal w domu z trzema kobitami regularnie - z babcią, mamą i ciocią - i to mnie tak w sumiw urzeklo w nim ze jest rodzinny i lubi w domu być jak poza ![]()
![]()
![]()
![]()
Ja przed ciążą też leciałam filmy i seriale teraz nie ma czasu
![]()
![]()
o to slodziakowe to było. Mój jak fgo poznałam to nie wydawał się rodzinny a tu takie zaskoczenie że jest i lubię tradycje
My tak samo z mężem , teraz jak coś razem obejrzymy to normalnie święto
A jak jest chwila to idę spać czy kąpać się czy coś ogarnąć ![]()
Mi został ostatni odcinek Rodu Smoka…. Już żałuję że skończyłam bo mi się bardzo podobał. Jutro pewnie skończę
Obecnie ogladamy 1670 i rod smoka.
Pierwszy sezon 1670 rewelacja natomiast ten ostatni to wydaje mi sie ze juz tak na sile ogladam. Wy zawsze ogladacie do konca seriale ? Czy jak jakis serial sie traci na jakosci to juz nie ogladacie?
Czy ja byłam tylko wyjątkiem której się ten 3 sezon na Maxa podobał ![]()
![]()
Jak mi coś nie spasuje w serialu po 2 odc wyłączam i nie wracam ![]()
Ja tak samo, nie pamiętam kiedyś coś oglądałam ![]()
![]()
![]()
Ja właśnie kończę 3 sezon rodu smoka i też szuka serialu kolejnego.
Ja staram się oglądać do końca. Chyba raz czy dwa razy mi się zdarzyło że nie obejrzałam do końca danego sezonu bo totalnie mnie zniechęcił dany sezon
Nie zawsze jestem w stanie np ten 1670 pierwszy sezon jak masło drugi obejrzałam 4 odcinki i jakoś nie mogę się zmotywować bo mnie drażni.
Tak samo nie obejrzałam całego Pamiętnika Wampirów. Za bardzo wkurzał mnie ten serial i nie rozumiałam fenomenu
O matko ja to samo , z początku myślałam że te pamiętniki to będzie coś wkstra coraz dalej coraz większe dno
My ostatnio na Netflix znaleźliśmy serial “śmierć sp. Zoo” czy jakoś tak i jest taki bardzo odmóżdżajacy ![]()
Ja też próbowałam i miałam nawet dwa podejścia ale ostatecznie wyczytałam w necie jak się skończyło ![]()
Piszą tak nie zachęcasz do obejrzenia 1670, a jestem kameralnie poszukiwania serialu
Oglądaj ! Dla samego księdza Jakuba warto ![]()
Ja obejrzałam i mimo wszystko lubię ten serial, dla ks.Jakuba jak pisze @karolina27034 i dla Jana Pawła ![]()
Właśnie połknęłam w dwa dni miniserial Zabójcza Przyjaźń, wciągnął mnie i bardzo zaskoczył
Pierwsze co to rzucilo mi sie w oczy "Jana Pawła " i myślałam że piszesz o szpitalu w Krakowie ![]()
![]()
![]()
a tu seriale seriale i jeszcze raz seriale ![]()