No i byłam rozczarowana zmianą Stanisława jak dla mnie inny flow tych dwóch aktorów. Pewnie spróbuję ponownie bo za punkt honoru chcę obejrzeć ten odcinek, który był kręcony w Lublinie. Byłam dzień później na Starym Mieście to ale błocko zrobili
W tym najnowszym sezonem to ksiądz Jakub przeszedł samego siebie! Stanisława bardzo malutko było dopiero na tej końcówce , końcówka była dość dziwna ale mam nadzieję to zapowiedź kolejnego sezonu . Tylko żeby go juz nie zepsuli to może ostatniego
No całkiem podobne myśli
A tak w klimacie koscielnym to oglądałam Klera i noooo zrobiło wrażenie że tak mize się dziać ,.dodatkowo oglądałam film nie pamiatam nazwy gdzie chłopak jechał do stolarni w ramach poprawczaka i udawał potem ksiedza… Też dobry.
Ooo ooo tak
Ja tak wgl mam pragnienie mieć tydzień gdzieś spędzam legalnie - mam na myśli że dzieci idą już lulu ja otwieram jakieś orzechy bądź wcinam suszone owocki i oglądam film za filmem… takie total odmóżdżenie
Kler oglądam chyba wtedy co wyszedł dość ciekawy film , Boże Ciało nie miałam okazji . Mąż to znawca filmów, ja nie potrafię obejrzeć drugi raz tego samego a on nawet zapomni że już to oglądał . I tak wygadają nasze wieczory „ mówi że znalał dobry film to ja siadam oglądam coś mi nie pasuje i mówię że już to oglądaliśmy a on że nie możliwe to skracam co tam było istotnego to wtedy się kapnie że faktycznie tak było
Ja też mam taką dziurę w mózgu że nie pamiętam przebiegu filmów i seriali .dopiero jak oglądam drugi raz to mam flashbacki i sobie przypominam oglądałam oba Kler i Boże ciało, pamiętam że fajne ale nie pamiętam o czym były tyle że o księżach
Ja muszę chwilę pomyśleć i często sobie przypomnę , ale czasami mi się zdarza , że muszę wygooglować i wtedy mi się dopiero przypomina jak przeczytam opis . Za to mój mąż szybko zapomina i czasem próbuje mi wcisnąć , że nie oglądaliśmy jakiegoś serialu .
Nie raz włączałam film i po jakiś 20 min się orientowałam że go już oglądałam często jednak oglądam do konca. Ale z drugiej strony jak mam świadomie włączyć film który już znam to nie wiem ile razy mi się zdarzyło albo powtórzyć serial. Chyba tylko Harrego Pottera oglądałam kilka razy
Mi aż wstyd się przyznać ale nigdy nie dokończyłam Harrego Pottera albo wyczytałam gdzieś w połowie , albo obejrzałam do którejś przerwy jak leciał w tv i już nie dokończyłam
Ja też nie ogólnie Nie rozumiem będą Harrego Pottera ale szanuję.
Zwłaszcza że teraz kolejna pokolenia na tym mają hopla.
Akurat ty idziemy na urodzinki to obie z dziewczynek mają bardzo dużo zajawkę na Harrego Pottera więc wręcz wszystkie prezenty w torbie i dla jednej i dla drugiej są o Harrym Potterze
Był i myślę że będzie to jak Kubuś Puchatek, ja pamiętam że był szał jak byłam mała i potem męża siostrzenice jak były male to tak samo, jest po prostu pewien etap w którym są takie popularne bajki/filmy
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.