Seriale co oglądacie ;)

Mam wrażenie, że on trzyma ten serial naprawdę.

No i byłam rozczarowana zmianą Stanisława jak dla mnie inny flow tych dwóch aktorów. Pewnie spróbuję ponownie bo za punkt honoru chcę obejrzeć ten odcinek, który był kręcony w Lublinie. Byłam dzień później na Starym Mieście to ale błocko zrobili

Ja dzisiaj po długim czasie włączyłam tv ale jakoś nawet nie wiedziałam co obejrzeć :smiley: a za netflixa place a nie oglądam

W tym najnowszym sezonem to ksiądz Jakub przeszedł samego siebie! Stanisława bardzo malutko było dopiero na tej końcówce , końcówka była dość dziwna ale mam nadzieję to zapowiedź kolejnego sezonu . Tylko żeby go juz nie zepsuli to może ostatniego

1 polubienie

To ja myślałam że o papieżu :crazy_face::rofl::smiling_face:

Mi został ostatnio odcinek Rodu Smoka i może dziś na drzemce się uda dokończyć :grin:

No całkiem podobne myśli :rofl::rofl:
A tak w klimacie koscielnym to oglądałam Klera i noooo zrobiło wrażenie że tak mize się dziać ,.dodatkowo oglądałam film nie pamiatam nazwy gdzie chłopak jechał do stolarni w ramach poprawczaka i udawał potem ksiedza… Też dobry.

Ja też oglądałam oba filmy. Ten drugi to “Boże Ciało”. Taki jest tytuł

1 polubienie

Ooo ooo tak :slightly_smiling_face:
Ja tak wgl mam pragnienie mieć tydzień gdzieś spędzam legalnie - mam na myśli że dzieci idą już lulu ja otwieram jakieś orzechy bądź wcinam suszone owocki i oglądam film za filmem… takie total odmóżdżenie :slight_smile:

Nooo czasem takie coś się przypadałoby :smiling_face: taka
Noc bez dzieciaków

1 polubienie

Oj kusisz, kusisz. Kurczę może namówię teraz męża skoro chory i wieczory nudne

1 polubienie

Kler oglądam chyba wtedy co wyszedł dość ciekawy film , Boże Ciało nie miałam okazji . Mąż to znawca filmów, ja nie potrafię obejrzeć drugi raz tego samego a on nawet zapomni że już to oglądał . I tak wygadają nasze wieczory „ mówi że znalał dobry film to ja siadam oglądam coś mi nie pasuje i mówię że już to oglądaliśmy a on że nie możliwe to skracam co tam było istotnego to wtedy się kapnie że faktycznie tak było :rofl:

1 polubienie

Ja też mam taką dziurę w mózgu że nie pamiętam przebiegu filmów i seriali .dopiero jak oglądam drugi raz to mam flashbacki i sobie przypominam :sweat_smile: oglądałam oba Kler i Boże ciało, pamiętam że fajne ale nie pamiętam o czym były :sweat_smile: tyle że o księżach

2 polubienia

Ja muszę chwilę pomyśleć i często sobie przypomnę , ale czasami mi się zdarza , że muszę wygooglować i wtedy mi się dopiero przypomina jak przeczytam opis . Za to mój mąż szybko zapomina i czasem próbuje mi wcisnąć , że nie oglądaliśmy jakiegoś serialu .

1 polubienie

U nas odwrotnie, mam jak @Mamaprzygod - dopiero jak oglądam to sobie przypominam że już widziałam :joy:

2 polubienia

Ja tak samo , czasem nawet 20 min obejrzę zanim się skumam hahah

Nie raz włączałam film i po jakiś 20 min się orientowałam że go już oglądałam :sweat_smile: często jednak oglądam do konca. Ale z drugiej strony jak mam świadomie włączyć film który już znam to nie wiem ile razy mi się zdarzyło albo powtórzyć serial. Chyba tylko Harrego Pottera oglądałam kilka razy :see_no_evil:

1 polubienie

Mi aż wstyd się przyznać ale nigdy nie dokończyłam Harrego Pottera :joy: albo wyczytałam gdzieś w połowie , albo obejrzałam do którejś przerwy jak leciał w tv i już nie dokończyłam

1 polubienie

Ja też nie ogólnie Nie rozumiem będą Harrego Pottera ale szanuję.
Zwłaszcza że teraz kolejna pokolenia na tym mają hopla.
Akurat ty idziemy na urodzinki to obie z dziewczynek mają bardzo dużo zajawkę na Harrego Pottera więc wręcz wszystkie prezenty w torbie i dla jednej i dla drugiej są o Harrym Potterze

No i udało się, Rod Smoka zakończony. Chodź ten serial tak się zakończył że podejrzewam że będzie kontynuacja bo nic się nie rozstrzygnęło :rofl::grin::woman_shrugging:

Tera może wezmę na tapetę Proud

Ooo to w sumie ciekawe że Harry Potter jest dalej na topie wśród młodszego pokolenia

1 polubienie

Był i myślę że będzie to jak Kubuś Puchatek, ja pamiętam że był szał jak byłam mała i potem męża siostrzenice jak były male to tak samo, jest po prostu pewien etap w którym są takie popularne bajki/filmy

1 polubienie