Jest wiele takich filmów które są już markami i są ciągle na topie, np. Star warsy. A bajki tak samo są odkopywanie i faza wśród dzieci na Sticha nie wiem skąd jest od 2-3 lat jak to bajka z 2000 roku. Jak Harry był świeży to nie były jakieś moje klimaty, nie byłam na bieżąco. Chyba dopiero w liceum od deski do deski wszystkie obejrzałam ![]()
Sticzak jak ja z córką na niego mówimy
a same nawet go nie oglądałyśmy a ma z i buty z nim i koszulkę ![]()
![]()
Moja tex nie oglądałam tylko ma książkę i figurkę do słuchania , a kilka rzeczy w jej garderobie się znajdzie
dzięki tym książkom też ma fazę na Else której nie widziała jeszcze . Strój kąpielowy w action znalazłam to jaka była szczęśliwa
Ale to dobrze , że takie kultowe filmy i bajki dalej są na topie ![]()
Else tez mamy ale jej nie zna na razie i ma np z niej leginsy na zimę
wgl dostała baardzo dużo ubranek po kuzynkach i ma z czego i w co się ubierać bo jej mama to już nie ma czym chodzić ![]()
![]()
![]()
Ostatanio był szał na lilo i stitch
ale to znowu ucichło i pewnie wróci za jakiś czas a są takie co ciągle są na topie
Widziałam w primarku że mieli kolekcję z tymi postaciami ![]()
Akurat Sticht miał dość niedawno wersję live action stąd nadmuchane zainteresowanie
Teraz będzie szał na Minionki bo są w kinach i Psi Patrol
W przyszłym roku zobaczycie będzie szał znowu ba Krainę Lodu bo w listopadzie wchodzi do kina 3 część.
Ogólnie ostatnio był konwent Disneya D23 i właśnie mówili plany na kolejne 2-3 lata
No nie wiem ja Star Wars do tej pory ani jednego firmy nie obejrzałam
i jestem ignorantką jeśli chodzi o ten film.
Tak samo jak nie lubię Harrego Potera i nigdy nie oglądałam
W sumie Star Words też jeszcze nie obejrzałam i raczej się na to nie zapowiada:laughing:![]()
My wczoraj z mężem mieliśmy pierwszy raz od długiego czasu na serial
oczywiscie nie moglismy się zdecydować na noc nowego wiec nadal kończymy farme Clarksona ![]()
Sticzu był modny chwilę temy nawet synek dostał kilka koszulek z tym motywem i strój od mojej koleżanki która jest fanka sticza ![]()
Mój mąż też uwielbia ten serial ![]()
leci nam w tle ja jakoś uwagi nigdy na nim nie skupiam haha
Ja w tle lubię teorię wielkiego podrywu albo przyjaciół ale teraz z synkiem nie ma szans na to bo TV przy nim nie włączamy
Jeśli chodzi o SW możemy przybić sobei piątkę:ad
A HP nie mam szału ale lubiłam oglądać
Dokładnie mam to samo wszystkie star wars i inne tego typu Universe to nie moja bajka. Tak samo jak nie lubię Avengersów, a to też jest taki hit
To z tego wszystkiego tylko Harrego Pottera, Star Warsy oglądałam dla zasady z mężem ale nie porwały mnie. Za to nigdy nie miałam ochoty włączyć Władcy pierścieni ![]()
Co do bajek to mam wrażenie że kraina lodu jest wieczna
a to dopiero będzie kolejna część co będzie się działo
@magdap_96 jak byłam w pierwszej ciąży na końcówce to przy prasowaniu oglądałam farmę Clarsona kilka odcinków
a na przełomie podstawówki i gimnazjum oglądałam z przyjaciółką Top Gear ![]()
To niemiłymi ja taka ignorantka ![]()
![]()
Ale to nie znaczy że nie lubię filmie SF bo gra o tron mi się podobała, Tolkien juz niej ale obejrzałam.
Gra o tron mi się bardzo podobała ale za narrację i intrygi
Dla mnie za długi serial
gdybym zaczęłam go oglądać gdy się pojawił to bym obejrzała cały a tak to jak widzę tyle odcinków to aż mi się nie chce:face_with_peeking_eye:
To prawda jest sporo odcinków sporo sezonów a po drugie odcinki są bardzo długie.