Mój tata obejrzał każdy sezon i sobie chwytali , w tym serialu przynajmniej każdy sezon był ciekawy i nic nie popsuli, na netflix oglądałam riverdale i tam 3 sezony były fajne później kolejne to już tak naciągali że się nie dało oglądać
Ja Harrego Pottera teraz z synem męczę
Ja nie mogłam riverdale ogólnie dla mnie to był moment kiedy the cw zaczęło psuć seriale przez próby poprawności
Wy tu takie poważne seriale rzucacie baaardzo ![]()
Mnie to Wspaniałe Stulecie wciągało tak że pod rząd 6 odcinków oglądałam ![]()
Sułtan, Hűrrem , ich dzieci… ahhh ale kieeedy to było byłam piękna i młoda i bez dzieci ![]()
🫨 @AnetteSo tu to dopiero były intrygi ![]()
Uwielbiałam. To był świetny serial naprawdę Turcy zrobili go z rozmachem.
Szkoda że potem zmienili aktorkę za Hürem, ale wiadomo kwestia zdrowotna
Mam to samo uwielbiałam pierwsze sezony ale nie skończyłam oglądać bo już nie dałam rady. Ale mam monopoli z riverdale ![]()
Haha kiedyś musiałem tiktoka w tym. Serialu i oglądałam urywki jezuuu jak to wciągało ![]()
![]()
@Paulina.K ja obejrzałam ale to było takie dziwne że matko , a np Sabrina bym bardzo chciała żeby zrobili jeszcze jeden sezon ale raczej to nie realne a szkoda bo tak nijak się skończyło
Możesz mi napisać jak się kończy ? I co się dzieje ? :_D chociaż nie wiem czy komuś nie zaspojlerujemy tym
Zaczęłam oglądać Proud ale nie wiem czy ten serial mnie jednak wciągnie. Macie coś do polecenia na HBO max?
Riverdale! Betty jest już stara i wszyscy jej koledzy poumierali i ona została ostatnia z paczki i jej wnuczka wzięła ją w ostatnią podróż po znanych miejscach i umarła Noo takie dziwne a w między Czasie to się tyle działo jakie nadprzyrodzone moce. Cheryl została wiedźmą no roznosić tam wymyślić co się dało tam wepchnęli ![]()
![]()
O maskara
jeszcze proszę z kim Betty w końcu była ostatecznie ? Czy sama została ?
Trochę chyba tasiemiec za bardzo się z tego zrobił
Okurcze nie pamiętam ale chyba z żadnym z nich ![]()
![]()
Ja czytałam chyba że jughead tak naprawdę to sobie wymyślił bo pisał książkę i tamci nie byli wcale jego kumplami coś takiego ale nei pamiętam dokaldnie bo to było dawno temu
Ja też to dawno oglądałam i już nie pamiętam , tam było tyle wątków ![]()
Nooo za bardzo popłynęli a ja byłam mega fanką na początku
Na początku to był świetny i jakby skończyli na 3 sezonie to by wystarczyło
Króciutki , mnie bardzo wciągną , ciekawe jestem jak to dalej się potoczy
To może dam mu jeszcze szansę …… narazie obejrzałam 20 min ![]()
No wiadomo nie każdemu napewno przypasuje ale potem się rozkręca
Udało mi się wczoraj obejrzeć film !!! ![]()
Kolory zła czerń. Mega mi się podobał. Lubię takie filmy i seriale. Jak na Polski uważam że był na prawdę super. No ale ja też lubię głównego aktora więc może też dlatego dobrze mi się oglądało