Seriale co oglądacie ;)

Ooo a o czym to jest ? Zerknęłam w Google i na zdjęciach wygląda na dość przyjemny

„ Kiedy z sennego miasteczka znika chłopiec, nowo przeniesiony prokurator zaczyna odkrywać nieoczekiwane powiązania z dawną sprawą zaginięcia.”
Taki kryminał ja akurat lubię

2 polubienia

To chyba też na podstawie książki ci nie?

Nie wiem w sumie nie widziałam tak to może bym najpierw wzięła książkę ale już za późno

Muszę zerknąć na zapowiedź :sweat_smile: kryminały to nie mój vibe

1 polubienie

Ja za to bardzo uwielbiam :))

O Jezu obejrzyj jeszcze kolory zła czerwień !!

Widziałam :wink: i też było spoko dlatego teraz czerń obejrzałam :wink:

@usmiechnietaMama widziałaś ! :heart_eyes:

4 polubienia

Ohoho ciekawe na ilu sezonach się skończy :joy::grin:

ale szybko kolejny! super

1 polubienie

Oby tylko nie przedobrzyli :sweat_smile::sweat_smile:

Hahahha wlansie to widziałam przed chwilą . Ale jednak po cichu liczę że to już będzie ostatni

A mi się tam bardzo ten serial podoba :face_holding_back_tears: jak go nie zniszczą to moze być nawet 10 sezonów

Hahaha a ja ostatnio widziałam kilka tureckiego tasiemca Panna Młoda :rofl:

To ja właśnie obejrzałam drugi sezon I od razu widzę Gdzie jest Lublin A gdzie jest chamska AI. Chociaż tego drugiego jest więcej

Serioo :open_mouth:Ja nie zauważyłam żadnego AI​:face_with_peeking_eye::sweat_smile:

Jak Aniela idzie aby uratować Macieja jest widok na kościół Dominikanów ale pozostałe budynki to nie są budynki lubelskie poza tym kościołem

No i zanim wszyscy trafiają do tego Escape Room. To jest widok na miasto jest tak sztuczne

1 polubienie

No ja oglądałam tylko z boku jak mąż miał włączone ale widziałam że grubi z AI lecieli

1 polubienie

Teraz pewnie będą to wszędzie wykorzystywać, takie czasy są i nic się na to nie poradzi

1 polubienie