A no tak!! Ja w ogóle nie wiedziałam, że tak naprawdę ci aktorzy prywatnie są razem
jakoś jak ich widzę, to mam od razu takie „o nieee, to nie był mój ship” ![]()
![]()
![]()
@Maja.zielonka ja w wolnym czasie oglądam. Czasami wieczorami, czasami w południe, jak akurat mała jest z tatą. Teraz pracuje, to oglądam rzadziej, ale czasami coś włączę
Ja mam z plotkara to samo. Mocno mnie irytują Ci bohaterowie. I ja nie lubię jak tak ciągle się przebierają
@Maja.zielonka ja oglądam jak dzieci idą spać. I tak od tygodnia oglądam ostatni odcinek 1. Sezonu Stranger Things xd
@Magdallenka0897 takie zasypianie i potem spanie przy telewizorze jest najlepsze ![]()
A to racja, najlepiej się śpi
a oglądaliście dom dobry?
Ja bardzo chce zpbaczyc ten film . Po opiniach jakie slyszalam to tym bardziej . Chociaz w sumie nie jestem wielką fanka polskich filmow (przyznam ,ze ostatnie kryminaly to sztos)
Jak tylko pojawi sie na jakiejs platformie streamingowej to napewno zobacze .
Ja plotkate skonczylam , chociaz tez z kilkoma podejsciami . Po ostatnim odcinku caloac oceniam na naprawde dobre , chociaz wiadomo , ze niektore watki byly meeega meczace i “na sile” zeby przedluzyc .
Oo ja też chciałabym obejrzeć ten film, czytałam dobre opinię o nim , ale pierwsze co to zaciekawiły mnie te krotkie sceny na Facebooku mi się wyświetlały obejrzałam i stwierdziłam że to musi być ciekawy film.
Ja ogólnie noe lubię seriali ale mąż mj zawsze włącza jakieś przygodowe on sobie włączy i tak sobie oglądam z nim , lubie" dom z papieru " obejrzeliśmy cale dwie części . Teraz oglądamy " the 100 " fajny serial wciągną nas , wczoraj skończyliśmy 3 sezon oglądać a jest 7😄
Teraz jest nowy serial czarna smierć, powiem szczerze, że nawet mnie zaciekawił. Jest o epidemii czarnej ospy ![]()
Ja oglądałam i naprawdę polecam. Mocny film, ale na pewno warty obejrzenia. Mimo że byłam w kinie czekam aż wrzucą na jakąś platformę żeby obejrzeć jeszcze raz
Jejku… ale mi teraz dzieciństwo przypomniałaś! Moja babcia oglądała Modę na sukces, a ja często razem z nią- w sensie zerkałam na ekran co tam się dzieje podczas zabawy. Noo… to dopiero był tasiemiec! I tam każdy z każdym był ![]()
@Magdallenka0897 czekam aż wrzucą na Netflixa, bo bardzo chciałabym obejrzeć, a nie miałam możliwości pójścia do kina. Podobno naprawdę mocny film…
Nie pamietam co robilam wczoraj czy co jadlam na śniadanie a imiona kilku bohaterow pamietam do tej pory
ja tez nie ogladalam zajawkowo . Jedynie wlasnie pdzy podgladaniu podczas zabawy u babci , a muzyczka z czolowki brzmi mi w glowie do tej pory ![]()
Ja czekam aż będzie na netflixie, bo teraz nie ma szans wyjść do kina
Mnie jedynie wkurzało w tym filmie, że skakali ze scenami, że do końca nie wiedziałam nieraz o co chodzi . Ale poza tym też bardzo polecam
Jak o tym napisałaś to mi od razu też muzyczka się w głowie pojawiła ![]()
No nie ? Cos bylo w tej melodyjce , ze ja w sumie slyszalam ją za smarkacza a teraz dalej dudni mi w glowie ![]()
Haha też mi teraz to gra w głowie, i ten Ricz Forester
tam był każdy z każdym chyba ![]()
@Wesola95 tym razem ja mam 2 memy dla Ciebie ![]()
Jak przeczytalam ,to odrazu o tym pomyslalam
Nie wiem czy to sie nazywa “mem” w kazdym razie obrazki
Moda na sukces musiała się skończyć bo “Brooke nie miała już z kim sypiać” - wygrało ![]()
![]()
Hahahahahhahah ale ona to serio tak chyba z każdym ![]()
![]()
Matko juz sie pogubilam w samym opisie tego mema ![]()
![]()
![]()
No przebojowa dziewucha byla z tej Brook ![]()
Ja sie dziwie co za rezyser to wymyslil ![]()
![]()
![]()