Tak on był z Sylwią potem z Asią i ta Sylwia to była ta głupia
są narazie 3 sezony a 4 i 5 maja niedługo wypuścić , bo widziałam player pisał na stronie ![]()
To w takim razie jak zacznę to już chyba całość muszę obejrzeć, żeby później do tego nie wracać tyle razy ![]()
Kiedy wy to oglądacie ?
chyba po nocach jak siedzicie dodatkowo na forum heheh ![]()
Ja ogladam wieczorem ale zazwyczaj zasypiam ![]()
![]()
![]()
Ja też jak planuje coś obejrzeć to zazwyczaj na koniec odlatuje razem z małą na cycu ![]()
![]()
![]()
@Maja.zielonka @ewelka8990 ja też zazwyczaj zasypiam no i u mnie przeważnie w tle leci
kiedyś pierwsza miłość oglądałam ale to nie moja godzina na oglądanie ![]()
Ja czasami tez obejrze ale tam tyle sie dzieje ze juz sie pogubiłam ![]()
![]()
![]()
Ja sobie nagrywam , i jak znajdę chwilę czasu to nadrabiam z serialami ![]()
Też dobry pomysł
ale faktycznie jak @ewelka8990 tam się tyle dzieje , że musiałabym dużo odcinków do tyłu obejrzeć , żeby wiedzieć o co tam chodzi ![]()
Wystarczy kilka obejrzeć i już wiadomo o co chodzi
ale jeśli chodzi o pierwszą miłość strasznie już tam wymyślają na siłę nie mają już chyba co wymyślać ![]()
Hahahah to prawda długo nie oglądam , a jak czasem włączę to normalnie jakbym to codziennie oglądała wiem co jest grane ![]()
W większości tych tasiemców tak jest
ja tak mam z barwami szczęścia i m jak miłość- oglądam to tylko jak do teściowej jadę i np. odwiedzam ją raz w miesiącu i po miesiącu czuję się jakbym oglądała to cały czas i jakby żaden wątek nie uciekł ![]()
Ja z mężem zaczęliśmy teraz Ranczo oglądać
tak jak od porodu nie potrafię się skupić na żadnym serialu bo zaraz mnie nudzi albo wolę scrolować telefon tak przepadłam przy oglądaniu Rancza. Nigdy bym siebie samej o taki gust kinematograficzny nie posadziła ale wchodzi jak złoto ![]()
U nas mój mąż ogląda swoje na tv a ja leżę obok i scorolluje fona, niby osobno a jednak razem ![]()
![]()
A wgl czytałam, że ma być kontynuacja rancza
ja jakoś nigdy szczególnie tego nie oglądałam, ale mam obawy, że mogą to zniszczyć i czasem jednak takich klasyków jak się skończyły to lepiej już nie ruszać, ale zobaczymy! ![]()
Tak samo jak rodzinka, nie wiem czy któraś z was oglądała, ale kiedyś to był naprawdę fajny serial, a teraz ta kontynuacja to jest jakiś dramat, którego nie da się oglądać ![]()
Taaak moim zdaniem te nowe odcinki rodzinki są tak naciągane. Teraz ogólnie dużo takich jest seriali i filmów takie odgrzewane stare kotlety np nowy kopciuszek itd coś kiedyś dużo zarobiło i myślą że jak to odnowią coś dodadzą to znów będzie góra kasy a zazwyczaj wychodzi z tego totalne dno
O mój chłopak to on szaleje za ranczem
ale u niego to też tak wygląda że włączy jakiś film /serial i śpi po chwili z pilotem ![]()
Takie kontynuacje to nigdy to samo, rodzinka według mnie też już w tych późniejszych sezonach zrobiła się byle jaka. Też mam wrażenie że reżyserzy teraz są bardziej wyczuleni na poprawność polityczną, rasizm, homofobię itp. Jak teraz oglądam Ranczo to wiem że gdyby te odcinki wyszły w dzisiejszych czasach zostałyby zjechane przez niejedną feministkę, serial zostałby obsmarowany od góry do dołu jako wieśniacki i tandetny ![]()
Moja babcia kiedys ogladala mode na sukces czyli wlasnie “tasiemca” i smialam sie , ze tez zawsze wiem o co chodzi , bo tam naprawde bylo tak :
1 odcinek dziewczyna mowi "jade do domu’
2odcinek jest w drodze
3 odcinek wchodzi na posesje
4 odcinek lapie za klamke
5 odcinek naciska klamke
6 odcinek otwiera drzwi
7 odcinek pokazuja jej przerazona/zdziwiona/zaskoczona mine
8 odcinek pokazuja widzowi , co zobaczyla ta kobieta ![]()
Wiec tez zawsze bylam na biezaco co tam u nich slychac w serialu ![]()
@Mamusia22 a co by bylo jqkby w tych czasach 14 posterunek wypuscili ![]()
tam szlo wszystko od Joli,Stepnia,“wizyty miedzynarodowe” , "slynnego malarza z niemiec " no kurna wszytsko ![]()
Oooo tak dokładnie
ja mam chyba płytkie poczucie humoru ale lubiłam to oglądać ![]()
Ja kocham 13 posterunek
i Czarka od zawsze
i do tej pory zdaza mi sie wlaczyc sobie na youtube lub na canal + ![]()