Seriale co oglądacie ;)

Niestety tak bylo , ale z drugiej strony zeby ciagnac fabule to jakos musieli to “ponaciagac”. Ja mam zawsze wtedy mieszanie uczucia , bo niby czlowiek wie , ze to tylko serial ,ale z drugiej strony zasada , ze wszytsko musi isc pod gore to przesada :sweat_smile:

Masz rację, chociaz mnie i tak mega wciągnął :see_no_evil: Ale chyba ranking poziomu absurdu w kinie podbija każda kolejna część “szybcy i wściekli” :rofl:

Czesto tak jest, że kolejne sezony serialu już mają bardzo bardzo naciąganą fabulę i oglada się coraz gorzej

Też początkowo myślałam, że Emily mnie nie wciągnie, a bardzo pozytywnie się zakończyłam :blush:
Co do Bridgertonów to mam podobne zdanie- niby przyjemnie się ogląda te wszystkie sezony, ale to już nie jest to samo co pierwszy sezon :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

To już jest przegięcie :joy: mój mąż obejrzał każdą z części ale chyba bardziej ze względu na samochody ( przynajmniej mam taką nadzieję :sweat_smile:) i czasami zdarzyło mi się zerknąć to już nie wiem co o tym myśleć ! I gdzieś czytałam, że już kolejna część się szykuje :smile:

ja doslownie zaczelam bo jestem dopiero na 3

@Mika1
bo właśnie dużo o takich influ jest strasznie sztucznych a to jest takie fajne lekkie ich sposob bycia taki pozytywny . dobrze się patrzy

co do Bridgertonowie ostatni taki troche na sile jakby jest. ja ubolewam brakiem aktora tego ciemnoskórego bo fajnie gral i sie dobrze patrzylp na niego

nie wiem jak Wy ale mnie tez duzo seriali mimo ze mroczne to wciagaja ktore sa na podstawie powiesci Cobena

Tak, właśnie Emily nie jest taka sztuczna i napompowana, tylko można powiedzieć normalna dziewczyna :grin: Ale tego kolejnego sezonu jestem mega ciekawa! :grin:
No właśnie ja z tego samego powodu ubolewam nad Bridgertonami- bardzo mi brakuje Simona! Ojjj przyjemnie się na niego patrzyło :sweat_smile::see_no_evil: polecam też książki! Właśnie pod choinkę czekam na 5 część :grin:
A oglądałaś królową Charlottę? Mi też się bardzo podobało! I dla mnie właśnie pierwsza część Bridgertonów i królowa Charlotte są najlepsze!

Dla mnie 1 i 2 część Bri byla super i obawiam sie, ze im dalej w las tym gorzej, aleee mam nadzieje, ze się mylę :grinning: jak lubisz Simona to polubisz i James z Maxton Hall :sweat_smile::grinning:

1 polubienie

Muszę obejrzeć!
A oglądała któraś z Was Plotkarę? Dużo moich koleżanek się tym zachwyca, a ja nigdy nie jestem w temacie :sweat_smile:

1 polubienie

Obejrzałam, ale nie do końca, nie dałam rady bo za dużo tych sezonów :grinning: początek oglądało mi się fajnie, ale szybko straciłam zapał :face_with_peeking_eye: jednak u mnie też wszystkie koleżanki zachwycone, ode mnie na tyle co widziałam to takie 6/10 :grinning:

No właśnie mnie trochę zniechęca ilość odcinków, bo to mocno pochłonie jeśli się całość obejrzy :see_no_evil:

Ogladalam plotkare , ale ta stara wersje , jakos nigdy nie przekonuja mnie nowe z nowymi aktorami :face_with_peeking_eye: i tez pidchodzilam do tego kilka razy az w koncu skonczylam i teraz znajac calosc historii obejrzalabym jeszcze raz od poczatku do konca .
(Jak slysze , ze maja krecic nowego potera to mnie cos trafia :sweat_smile:)

Kto ogląda emily w Paryżu to już 18stego nowy sezon :slight_smile:

Z tego co wnioskuję jak dziewczyny rozmawiają między sobą, fabuła jest jakoś bardzo zawiła? :sweat_smile:
@Mamamamusia melduję się! Mam zamiar każdą drzemkę syna wykorzystać na oglądanie Emily :sweat_smile:

Ciezko stwierdzic czy jest zawila :joy: duzo sie dzieje ale to dziala na mega wielki plus tego serialu . Niektore watki sa troche jak moda na sukces :joy: ten z tamtym , ta z tym ale calosc naprawde wciagajaca i jako caly serial warto czasem po prostu “isc” z odcinkami dalej . Koncowka wgniata w fotel (nawet nie tyle co glowny watek , ale takie poboczne rozwiazywanie sytuacji innych bohaterów) co by nie bylo , moim zdaniem warto :slight_smile:

Ja niektóre książki, jak widziałam jakieś ciekawe tytuły, to kupowałam w biedronce wydanie kieszonkowe i zabierałam ze sobą na spacery. Ja córka zasypiała, to ja siedziałam na ławce w parku i czytałam :smiling_face::smiling_face_with_three_hearts:

Okej, przekonałaś mnie tym, że końcówka jest super i warto, więc jak skończę oglądać Emily to obejrzę Plotkarę! :grin:
W ogóle hit - mój mąż stwierdził, że w sumie to on może ze mną obejrzeć Emily! :rofl: On bardzo lubi oglądać filmy i seriale nagrywane w miejscach, w których kiedyś byliśmy. A że w ubiegłym roku byliśmy w Rzymie to stwierdził, że chętnie sobie przypomni te wszystkie miejsca, w których byliśmy :sweat_smile:

Ja zaczynałam plotkarę już chyba 3 razy i zawsze gdzieś przerywam i jakoś nie mogę się zebrać do powrotu, a jak już się zdecyduję obejrzeć znów, to muszę od początku, bo już nie pamiętam o co chodziło :rofl:

A na czym to oglądasz ? Ja jestem ciekawa czy będzie kiedyś 3 sezon pati i zakochani po uszy kiedy w końcu player wypuści kolejne sezony :laughing:

Plotkarę jak jeszcze zasiadałam do niej ostatnim razem, to była na Netflix
Jezu!!! To Zakochani po uszy jeszcze leci??? Oglądałam kilka pierwszych sezonów chyba do momentu aż Piotrek się związał z tą blondynką, nie pamiętam jak ona tam miała na imię, ale chyba aż do tego wrócę hahaha