Seriale co oglądacie ;)

Mi teraz 3/4 FB o tym przypomina i nagle wszyscy tacy fani, a zwłaszcza Ci którzy niedawno mówili jak to ona i jej repertuar to największy obciach.

No ale ona miała już 80 lat. Niedawno odeszła Bonnie Tyler, niestety coraz więcej ciekawych głosów będzie odchodzić a zastępowalności brak

1 polubienie

Pewna era w muzyce się kończy :frowning:

1 polubienie

Tak to jej matka chrzestna

2 polubienia

Hmmm nie wiem czy bym skorzystała. Biorą taką kasę za to to myślę że z szacunku dla, fanów, powinni śpiewać albo brać mniejszą kasę

Pierwsze słyszę to imię i nazwisko…. Chyba jestem nie na czasie

1 polubienie

Dolly Parton na pewno znasz jej utwory typu Jolien, czy najpopularniejszy skowerowany przez Whitney Houston I to on zdobył wielką popularność.

I’ll always live you

1 polubienie

Albo miała jeden odcinek w Hanna Montana :laughing:

1 polubienie

Tak to jest że często zna się piosenki i dopiero jak się usłyszy to się wie o kogo chodzi a tam po nazwisku to nic

1 polubienie

To tak bodajże wczoraj zmarł aktor Tim Curry, nazwisko nie mówi ni chu chu - popatrzysz na gębę a on grał portiera w Kevinie w nowym Jorku

Musiałam wygooglować :smiley:

Oo serio :open_mouth: po portierze kojarzę który to on ;(

Serio wczoraj pokazało mi się na tablicy TVN, bo teraz jest ten to powy top festival i tak zaglądałam w związku z bursztynowym słowikiem i nie tylko.

Ale z drugiej strony patrząc na jego ostatnie zdjęcia jak on był na tym wózku w inwalidzkim powyginany to aż szkoda się robi. Zwłaszcza że masz nieraz przed oczami film kiedy człowiek był bardzo dobrej formie to samo chociażby z Brucem Willisem, który teraz w ogóle się nie pojawia ostatnie zdjęcie widoczne to na ślubie jego córki

1 polubienie

Totalnie nie wiem o kim piszesz , kto był na wózku powykręcany?

Hmmm mi coś nazwisko mówiło ale nie mogłam dopasować do filmu ahha

Aktor Tim Curry. Mówię jest to jedna z tych postaci których ni chu chu Nie kojarzysz po nazwisku A jak wygooglujesz to widzisz a kojarzę tą gębę

1 polubienie

@AnetteSo Aaaa oczywiście że go korsarze. Nie wiiedzialam ze tak sie nazywa. Znany aktor

1 polubienie

Niestety choroba nie wybiera :frowning: i nawet mając takie pieniądze człowiek sobie nie pomoże jak przyjdzie choróbsko

Żebyś wiedziała, ja sama znam dużo takich przypadków tak to król życia nagle coś i człowiek na rencie

1 polubienie

Nie wiadomo co kogo czeka :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Widziałam! Mega się cieszę! Dla mnie trzeci sezon był świetny! O wiele lepszy niż 2 :white_heart:

1 polubienie