Mi teraz 3/4 FB o tym przypomina i nagle wszyscy tacy fani, a zwłaszcza Ci którzy niedawno mówili jak to ona i jej repertuar to największy obciach.
No ale ona miała już 80 lat. Niedawno odeszła Bonnie Tyler, niestety coraz więcej ciekawych głosów będzie odchodzić a zastępowalności brak
1 polubienie
Pewna era w muzyce się kończy 
1 polubienie
Tak to jej matka chrzestna
2 polubienia
Hmmm nie wiem czy bym skorzystała. Biorą taką kasę za to to myślę że z szacunku dla, fanów, powinni śpiewać albo brać mniejszą kasę
Pierwsze słyszę to imię i nazwisko…. Chyba jestem nie na czasie
1 polubienie
Dolly Parton na pewno znasz jej utwory typu Jolien, czy najpopularniejszy skowerowany przez Whitney Houston I to on zdobył wielką popularność.
I’ll always live you
1 polubienie
Albo miała jeden odcinek w Hanna Montana 
1 polubienie
Tak to jest że często zna się piosenki i dopiero jak się usłyszy to się wie o kogo chodzi a tam po nazwisku to nic
1 polubienie
To tak bodajże wczoraj zmarł aktor Tim Curry, nazwisko nie mówi ni chu chu - popatrzysz na gębę a on grał portiera w Kevinie w nowym Jorku
Oo serio
po portierze kojarzę który to on ;(
Serio wczoraj pokazało mi się na tablicy TVN, bo teraz jest ten to powy top festival i tak zaglądałam w związku z bursztynowym słowikiem i nie tylko.
Ale z drugiej strony patrząc na jego ostatnie zdjęcia jak on był na tym wózku w inwalidzkim powyginany to aż szkoda się robi. Zwłaszcza że masz nieraz przed oczami film kiedy człowiek był bardzo dobrej formie to samo chociażby z Brucem Willisem, który teraz w ogóle się nie pojawia ostatnie zdjęcie widoczne to na ślubie jego córki
1 polubienie
Totalnie nie wiem o kim piszesz , kto był na wózku powykręcany?
Hmmm mi coś nazwisko mówiło ale nie mogłam dopasować do filmu ahha
Aktor Tim Curry. Mówię jest to jedna z tych postaci których ni chu chu Nie kojarzysz po nazwisku A jak wygooglujesz to widzisz a kojarzę tą gębę
1 polubienie
@AnetteSo Aaaa oczywiście że go korsarze. Nie wiiedzialam ze tak sie nazywa. Znany aktor
1 polubienie
Niestety choroba nie wybiera
i nawet mając takie pieniądze człowiek sobie nie pomoże jak przyjdzie choróbsko
Żebyś wiedziała, ja sama znam dużo takich przypadków tak to król życia nagle coś i człowiek na rencie
1 polubienie
Nie wiadomo co kogo czeka 
1 polubienie
Widziałam! Mega się cieszę! Dla mnie trzeci sezon był świetny! O wiele lepszy niż 2 
1 polubienie