Seriale co oglądacie ;)

No a jak, nie ma znaczenia kto. Bezmozgich ludzi nie brakuje. Podobno nawet nie zweryfikowała treści a tam było że Katowice są północy Polski :face_with_peeking_eye: i jeszcz skompromitują państwa bo raport był nie na potrzeby wewnętrzne

Ja czytałam że jakiś profesor na uczelni dając studentom zadanie “zaszyfrował” w nim polecenie dla AI żeby jakieś słowo wtrącić bez sensu w treści. W ten sposób chciał zobaczyć ile osób bezmyślnie wrzuca polecenie do AI i nawet nie sprawdzi potem. Okazało się że 95% :see_no_evil:

Widziałam to zadanie ! Takie sumie potrzebne i nie potrzebne urządzenie. Na studiach czy w szkole to nie powinno go być :frowning: cieszę się że skończyłam bez chata przynajmniej wiem że coś wiem :laughing:

2 polubienia

Tak ja tak samo :smiling_face: na miejscu profesora nawet bym nie dawała opcji poprawki :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

To ja powiem ci że ja miałam programowanie AI na studiach czyli ponad 10 lat temu i teraz i te algorytmy bardzo się rozwinęły. A będą się bardziej rozwijać.

Też bym bardziej się zagłębiła na jakim języku pisane są właśnie te algorytmy i jak to było z tym uczeniem się.

Ogólnie powiem wam że widzę że mi już ten macierzyński trochę siadł na głowę i brakuje mi tego samo rozwoju

@LawiBlue Ale popatrz jak posłuchasz te piosenki typu bryska sanach i tym podobne to też są na jedno okopy to i czasami masz wątpliwość która z nich to śpiewa to mogłaby spokojnie zostać przyjęte przez AI.

Będę brzmiała jak stara prukwa dobrze mi z tym ale kiedyś to muzyka to był instrumenty pomysł. Popatrz się jak trudno mieli dwa latach 80 żeby przejść przez cenzurę a jakie utwory powstawały a teraz kurczę hulaj dusza piekła nie ma a po prostu IQ małpy. Aby to się zmieściło w czasie antenowym i nie było zbyt ambitne

Żeby nie było nie demonizuje chata GPT bo ja sama czasami opieram się na nim zwłaszcza jeżeli chodzi o tworzenie maili. Bo ja sama napiszę mail ale pomimo znajomości języka obcego na naprawdę dość wysokim poziomie nie do końca potrafię stworzyć tak “zaawansowanego maila”, Gdzie czasami musisz to powiedzieć w tych zaawoluowanych słowach bułka przez bibułkę

Tak jest. Wszystko ogólnie ostatnio jest na jedno kopyto czy to piosenki czy reklamy. Czasami człowiek ma już tego dość. Wiesz no chat gpt jest dla ludzi więc warto z niego korzystać ale jednak z umiarem.

1 polubienie

A już w ogóle coś mnie trafia jak widzę że komentarze z chatu gpt wygrywają konkursy. Albo w drugą stronę- ostatnio widziałam że jakaś dziewczyna wygrała konkurs (miała bardzo oryginalny pomysł) i zaraz wszyscy ją krytykowali że to chat, a ewidentnie pomysł był jej

1 polubienie

No teraz to już nie wiadomo co jest z chata a co nie.

Ah właśnie przez ten czat teraz to już bez sensu

Niestety aleteraz czasami może dojść do pomyłek i można kogoś źle osadzić , choć wydaje mi się że wiem kiedy odpowiedzi są z chata . Ale nie odważyłabym się komuś to zarzucić .

Ja nie twierdzę że nie będą się rozwijać ale to dalej algorytmy które bazują na informacjach i je szybko przetwarzają a nie istotą myśląca :grin:

@LawiBlue tak nawet nie m dobrej piosenki tylko wszystko przetwarzane komputerowo…. Ostatnio nawet słyszałam że jest wokalistka która śpiewać nie umie ale za pomocą AI stworzyła swój głos i pisze piosenki i występuje elektronicznie (szok) i jest popularna gdzieś tam w Ameryce …. Kosmos

1 polubienie

Masakra tyle powiem. Chociaż 90% wokalistów śpiewa z playbacku. Biorą kupę kasy i jeszcze nie śpiewają

1 polubienie

Czytałam o tym, to chyba było słowa Madagaskar :sweat_smile: sprytnie to ogarnął :sweat_smile:

Tak! Wiedziałam że od bajki :rofl:

No niestety, mnie też to dziwi że tacy już starzy wokaliści czy wokalistki o nawet nie chce im się na żywo zaśpiewać

Szczerze A powiedz mi na takich eventach telewizyjnych gdzie nawet nie ma dobrze możliwości rozśpiewania się tym podobne sama nie skorzystałeś z tej opcji

To już jest tak powszechne że społeczeństwo to znormalizowało :frowning:
A propo wokalistów to Dolly Parton zmarła :frowning:

1 polubienie

@karolina27034 No niestety, te nowe idzie na łatwiznę. No i smutne to

O rany. Ja ja nawet pamiętam z filmu. I z fryzury

Ja ją kojarzyłam jako ciocię Miley Cyrus :face_with_peeking_eye: i z tej ich wspólnej piosenki :face_holding_back_tears:

1 polubienie