To ja przed chwilą obejrzałam 3 odcinek
a na ikonce hp masz dwie prowadzące?
My włączymy jak młody wstanie z drzemki
No ja mam , ciekawe ![]()
I jak ? Uwielbiam tego prowadzącego? W sensie ten głos lektora Ma takie teksty zabójcze ![]()
![]()
A to już jest nowy sezon? Bo ja nie w temacie
Kurde zupełnie o tym zapomniałam że miałam obejrzeć. Po drzemce młodego zajęłam się kolacją i jakoś tak czas zleciał. Ale spokojnie napewno obejrzę …. A jak teraz to jest emitowane?
Ja oglądam na HBO max powtórki a tak to leci na na TVN o 20:55
@Mamilove juz hotel 13 edycja trwa , na hbo obejrzałam już 3 odncinki i 4 obejrzę dziś po południu ![]()
Muszę sprawdzić czy w weekendy czy w tygodniu. Czy teraz leci cały tydzień?
To który to już odcinek jest ? ![]()
Ja nie pamiętam kiedy oglądałam tv ![]()
będę oglądać powtórki jak będzie zimno i deszczowo ![]()
Tego to nie wiem czy będzie w weekend! Ale pewnie tak jak poprzednia edycja od poniedziałku do piątku
jak będziesz oglądać zwróć uwagę na teksty lektora ![]()
@Mamilove juz 4 odcinki w dziś 5 będzie . Ja wolę obejrzeć na bieżąco bo jak będę widziała ich tyle do nadrobienia to nie będzie dla mnie to przyjemne ![]()
Właśnie idziemy jeść śniadanie i sobie włączymy pierwszy odcinek
Ooo genialnie jutro będę nadrabiać
Jutro nadrobię odcinki
mąż nie pozwolił samej oglądać , on też się wkręcił ![]()
@karolina27034 obejrzalam już 2 odcinki HP i połowę 3 …. Także gonię i jestem już bliska bycia na bieżąco
Moj jak widzi że oglądam HP to co najmniej jakbym oglądała jakieś patostreamy
kiedyś to jeszcze biadolił ale teraz się już nie odzywa. Jeszcze nie ogladnęłam ani jednego, muszę nadrobić ![]()
@Mamaprzygod jak nadrobisz to porozmawiamy co czy tak samo myślicie Oo jedyny uczestniku co ja ![]()
No kurczę nie rozumiem dlaczego moje HB max nie pokazuje. Tylko jakiś podcast pokazuje
Ty ale ten jeden chłopak co się tak cały czas śmieje i jest na Nadia (chyba), ta blondynka to przypomina mi jednego uczestnika tego Ukraińca z poprzedniej edycji. No wypisz wymaluj
Jak to możliwe. U mnie normalnienia wszystkie odcinki do obejrzenia…. Bardzo dziwne.
On jest najbardziej dla mnie tam irytujący ! Widziałaś jak ona po prostu poszła porozmawiać z innym typkiem to ten aferki zaczął kręcić ! Jakby była już jego własnością