Seriale co oglądacie ;)

To ja przed chwilą obejrzałam 3 odcinek :flushed: a na ikonce hp masz dwie prowadzące?

My włączymy jak młody wstanie z drzemki

No ja mam , ciekawe :face_with_raised_eyebrow:

I jak ? Uwielbiam tego prowadzącego? W sensie ten głos lektora Ma takie teksty zabójcze :laughing::laughing:

A to już jest nowy sezon? Bo ja nie w temacie

Kurde zupełnie o tym zapomniałam że miałam obejrzeć. Po drzemce młodego zajęłam się kolacją i jakoś tak czas zleciał. Ale spokojnie napewno obejrzę …. A jak teraz to jest emitowane?

Ja oglądam na HBO max powtórki a tak to leci na na TVN o 20:55
@Mamilove juz hotel 13 edycja trwa , na hbo obejrzałam już 3 odncinki i 4 obejrzę dziś po południu :laughing:

Muszę sprawdzić czy w weekendy czy w tygodniu. Czy teraz leci cały tydzień?

To który to już odcinek jest ? :see_no_evil:
Ja nie pamiętam kiedy oglądałam tv :speak_no_evil::see_no_evil: będę oglądać powtórki jak będzie zimno i deszczowo :see_no_evil:

Tego to nie wiem czy będzie w weekend! Ale pewnie tak jak poprzednia edycja od poniedziałku do piątku :face_holding_back_tears: jak będziesz oglądać zwróć uwagę na teksty lektora :laughing:
@Mamilove juz 4 odcinki w dziś 5 będzie . Ja wolę obejrzeć na bieżąco bo jak będę widziała ich tyle do nadrobienia to nie będzie dla mnie to przyjemne :laughing:

Właśnie idziemy jeść śniadanie i sobie włączymy pierwszy odcinek

1 polubienie

Ooo genialnie jutro będę nadrabiać

Jutro nadrobię odcinki :laughing: mąż nie pozwolił samej oglądać , on też się wkręcił :laughing:

@karolina27034 obejrzalam już 2 odcinki HP i połowę 3 …. Także gonię i jestem już bliska bycia na bieżąco

Moj jak widzi że oglądam HP to co najmniej jakbym oglądała jakieś patostreamy :see_no_evil: kiedyś to jeszcze biadolił ale teraz się już nie odzywa. Jeszcze nie ogladnęłam ani jednego, muszę nadrobić :grinning:

@Mamaprzygod jak nadrobisz to porozmawiamy co czy tak samo myślicie Oo jedyny uczestniku co ja :laughing:

1 polubienie

No kurczę nie rozumiem dlaczego moje HB max nie pokazuje. Tylko jakiś podcast pokazuje

Ty ale ten jeden chłopak co się tak cały czas śmieje i jest na Nadia (chyba), ta blondynka to przypomina mi jednego uczestnika tego Ukraińca z poprzedniej edycji. No wypisz wymaluj

Jak to możliwe. U mnie normalnienia wszystkie odcinki do obejrzenia…. Bardzo dziwne.

On jest najbardziej dla mnie tam irytujący ! Widziałaś jak ona po prostu poszła porozmawiać z innym typkiem to ten aferki zaczął kręcić ! Jakby była już jego własnością