Mój mąż
wczoraj Kevin sam w domu, a dziś w Nowym yorku, mi ten Kevin nie siedzi
ale dziś jak mąż zawołał żebym z nim obejrzała to zaczęłam po czym usnęłam ![]()
U nas leciał w tle i chrześniak co jakiś czas oglądał i śmiał się z pułapek ![]()
U nas też dzisiaj syn pierwszy raz ogładał i jestem w szoku, że sie zainteresował - dokładnie ja u Was, pułapki były najlepsze ![]()
Mnie w ogóle strasznie boli, że wycieki całkowicie postać Daphne z serialu, podobała mi się jej postać, taka delikatna, pewną tego, co chce, a jednocześnie elegancka ![]()
Pamiętam jak moja kuzynka kiedyś po obejrzeniu kevina też chciała robić takie pułapki ![]()
Na Polsacie leci wlasnie Titanic
klasyk taki sam jak Kevin
A Teraz Holoubek kręci serial o zbrodni połanieckiej już jest na Netflix że premiera 2026 więc niedługo będzie można obejrzeć. Jestem ciekawa czy będzie tak samo opowiadał jak o Heweliuszu. Ta zbrodnia była tam gdzie Kościuszko uniwersał podpisał. Już o niej sporo wiem bo mnie zaciekawił temat ![]()
![]()
Heweliusza, Wielką Wodę i kolory zla: czerwień też polecam bardzo.
Teraz szukamy z mezem jakiegoś serialu kolejnego - moze do porodu zdążymy obejrzeć ![]()
Polecam wypadek i absentia ![]()
Właśnie jestem w trakcie absentia , skończyłam 1 sezon ale w jedym momencie to już się tak pogubiłam ![]()
Ja co wlacze to zasypiam i pozniej cofam ![]()
chyba tez jestem na koncowce 1 sezonu hihi maz wlaczyl ten wypadek i jego oglądaliśmy bo wciągnął
teraz musze dokonczyc absentie
@ewelka8990 Ja też zawsze cofam ![]()
Titanic leci na Polsacie , może ktoś ma czas obejrzeć albo sobie nagrać
ja nagrywam bo długo nie oglądałam ![]()
Właśnie pisalam o titanicu ![]()
Ojjj, nie widziałam , za dużo tych wiadomości ![]()
Jeszcze od siebie polecam serial na prime : byliśmy łgarzami
koncowka zaskakuje i ryczałam jak bober ![]()
Ja dziś miałam tylko możliwość sobie nagrać , ale jutro ze synem mamy w planach obejrzeć ![]()
lubię raz do roku mimo że znam go na pamięć , obejrzeć sobie ![]()
![]()
Kolory zła rewelacyjny, bardzo wciągający i trzymający w napięciu. Włączyłam go przypadkiem i nie żałuję
Zaczęłam ostatnio oglądać „chwala” na Netflix. Pierwszy odcinek mnie wciągnął , zobaczymy co dalej
Ja jakoś nie przepadam za Titanic. Nie wiem , ale nie przemawia do mnie film. Sama historia oczywiście dramatyczna , ale wizja filmu nie dla mnie.
My z mężem wykupiliśmy na miesiąc Apple TV i bardzo spodobał nam się serial znajomi i sąsiedzi, a teraz oglądamy studio. Jedynym minusem jest to że są napisy, ale w sumie dla mnie lepsze to niż dubbing. Przy serialach z dubbingiem totalnie nie mogę się skupić na dialogach