Seriale co oglądacie ;)

Oj u mnie z dubbingiem to samo ;( strasznie mnie męczy jak jest dubbing i nawet drażni. A napisy z kolei męczą oczy :confused: niby w okularach oglądam , ale po chwili zamiast się relaksować to jestem zmęczona :see_no_evil: tak źle i tak niedobrze :wink:

Ja tez nienawidze dubbingu . Wole juz wtedy ogladac w oryginalnej wersji ewentualnie z napisami . Lektor jednak u mnie wygrywa .
Swoja droga ja akurat kocham Titanica :see_no_evil: zawsze ogladam .
@Wesola95 czyli dostalam klejne polecajki , bo juz maxton hal skonczylam

Ooo i jak Ci się podobało ? :smile:

To teraz machnij sobie byliśmy łgarzami, jak skończysz będą kolejne polecenia :sweat_smile::heart:

Też płakałam jak nie wiem , liczyłam na kolejny sezon czy coś a tu takie coś .

Teraz kończę stranger things i zastanawiam się następne oglądać , liczę że będzie nowy sezon Giny i Georgia

Z tego co wiem to ma być kolejny sezon byliśmy łgarzami, ale ma to być opowieść o tych mamach jak były młode i ich historie :grinning: z tych najnowszych seriali to chyba teraz najszybciej pojawi się kolejny sezon bridertonow - jakoś pod koniec stycznia :grinning:

1 polubienie

Dobra , nie musisz mnie namawiac :rofl: na amazonie no nie ? Gdzies mi tam na gorze smignelo , ze to chyba tam wlasnie jest .

Na prime video oglądałam :grinning:

A dobra Amazon to prime :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Oooo to nie słyszałam o tym ale myślę że nie będzie to już takie jak ten pierwszy sezon. To pewnie będzie tak jak zazwyczaj bywa że pierwszy odniósł sukces i próbują to powtórzyć i nagrywają co było wcześniej i to takie naciągane jest . A na tych bridgertonów to czekam niecierpliwie zwiastun taki nawet nawet zobaczymy jak będzie w rzeczywistości bo czasem w zwiastunach są te najciekawsze momenty a potem się okazuje że jednak nudy hahahah

Co prawda nie serial, a film: Żegnaj June. Teraz na czasie na Netfliksie bardzo poruszający.
No a serial Heweliusz był całkiem spoko :slight_smile:

Dziewczyny podrzucam info bo wiem, że niektóre czekały aż ten film pojawi się na któreś z platform :

4 polubienia

Czytałam komentarze, że nie da sie przy m tym filmie jesc. Faktycznie jak byłam w kinie to jadłam jakaś przkąske aż w koncu odrzuciło mnie od jedzenia i już dalej nic nie przełknęłam :pleading_face:

Serio az tak ? Nie ogladalam Jeszcze i jakos nie bardzo mnie ciagnie do tego filmj :confused:

Wlasnie tez mi to wyskoczylo i wam.zescreenowalam , uprzedziłaś mnie . To niedlugo seansik . Tylko ciekawe czy bedzie do wypozyczenia czy ogolnodostepny :thinking:

Obejrzeliśmy z mężem jednego dnia całego Heweliusza nawet fajny ten serial ,
Aktualnie kończymy oglądać serial “the 100” ostatni 7 sezon średni oglądamy już bo oglądamy ale wcześniejsze od 1-6 świetne i polecam .

1 polubienie

Oo a gdzie jest the 100 ? Wszysycy mi zawsze polecali ten serial a ja nigdzie go nie moglam dopasc

Kiedys byl na netlixie moze dalej tam bedzie:)

Na netflixie napewno nie ma

Ogólnie to serial z netflixa teraz już go raczej usunęli, my mamy telewizję internetową mąż jakąś aplikację opłaca i tam są właśnie różne filmy i seriale .

1 polubienie

Filmweb mówi że nie ma go nigdzie do obejrzenia. Mi się bardzo podobał ten serial. O dziwo polecili mi go moi rodzice, a oni na ogół oglądają tylko to co leci w tv

1 polubienie

Kiedys chyba widzialam do wypozyczemia na prime ale zas trzebanylo zaplacic :see_no_evil:

1 polubienie