A o tym the 100 nie słyszałam
ale chyba lepiej nie czytać, bo ostatnio to się cieszę jak „Ba dobre i na złe” obejrze z dwójką szkrabów xD
Pierwszy miesiąc jest za darmo ![]()
@ironiczniepateyczna my zawsze włączymy sobie wieczorem jak dzieciaki juz śpią
bo inaczej to nie ma sensu oglądać połowa filmu by mi gdzieś przeleciała między przebieraniem, karmieniem ,wycieraniem buzi i rączek itd:rofl: i bym nie wiedziała o co chodzi. Ja lubię tylko seriale przygodowe , a takie typu "M jak miłość " to ja nie lubię, ![]()
@Magdallenka0897 @asiam1 w takim razie jak pierwszy miesiąc za darmo to trzeba by wszystkie sezony obejrzeć w jeden miesiąc a później zrezygnować ![]()
Ja mam wszytsko juz dawno
disney , canal plus , netflix , hbo , amazon prime
ale na amazonue mozna dodatkowo wypozyczac filmy/seriale i tak samo skyshow tez sie dokupuje extra na amazonie
Ja do tego pakietu co Ty mam jeszcze Apple TV
ostatnio mówiłam do męża że obejrzałabym sobie kolejne sezony the Office PL i że szkoda że nie mamy canal plus a mąż na to że przecież mamy od roku w pakiecie z play ![]()
O kurde to ja nawet apple tv nie widzialam nigdy
kiedys mialam tvp vod wykupione i cda premium ale juz zrezygnowalam , bo tylkp placilam a nie ogladalam .
Odrazu tlumacze , ze na tvp ogladalam wojenne dziewczyny . Teraz sa na innej platformie ,ale w momencie jak ja ogladalam to nie bylo ![]()
Ja kiedyś miałam Apple TV przez kilka miesięcy, obejrzałam co chciałam i zrezygnowałam bo tam mało tych seriali było. Dużo mi się podobało bo miałam wrażenie że większość to jest sci fi. Teraz muszę odnowić subskrypcję bo nowe sezony są tych seriali.
Ja od paru dni mam canal+ własnie i jestem mega zadowolona! Nie mamy telewizji a tam sa w pakiecie kanały telewizyjne
super opcja
Ja też dużo oglądam na vider i bardzo szybko są tam np filmy które w kinach lecą. No i mój serial krzyk którego nigdzie indziej nie ma
To my właśnie wykupiliśmy na miesiąc Apple tv, obejrzymy to co nas interesuje i rezygnujemy. Później kupię znowu jak będzie kolejny sezon studia. Ale ten serial nas wkręcił i rozśmieszył. Dawno żaden serial nam się tak nie spodobał (raczej lubimy różne tematyki seriali, sporadycznie wciągnie nas coś tak samo mocno). Jak będziesz miała Apple TV to polecam też znajomi i sąsiedzi. Obejrzeliśmy bo byliśmy ciekawi - co chwilę pojawiały nam się rolki na IG z głównym bohaterem
Nas dzieci wyprosiły żeby wykupić na miesiąc Disneya
tylko po to żeby oglądnąć Kevina
i wczoraj doglądaliśmy obie części ![]()
![]()
Ja wlasnie tez mysle, czy nie rezygnowac z roznych i po miesiacu/dwoch wykupywac cos innego . Bo mam wszytsko , za wszytsko place a czasem sie okazuje , ze przez miesiac ogladam tylko 1 platforme a reszta odpoczywa .
My wtak zaczęliśmy robić bo jak oglądasz coś przez miesiąc to nic nowego nie ma. A tak to co chwilę jakieś nowości. Gorzej z netflixem , córka ogląda tam bajkę Alvin i wiewiórki i prosi żeby nie rezygnować
oczywiście cała seria leci na okrągło od nowa bo nowych odcinków nie dodają
No to moze byc jedna bazowa platforma , a reszta zonglerka. Ja serio sie powaznie nad tym zastanawiam , bo w sumie u mnie glownie youtube i netflix leci , hbo mam za 10 zl z canal+ wiec tez moze zostac a disney i amazon moge sobie dokupywac w miare potrzeb
Ja mam tylko Netflix, teraz nie mamy nawet żadnej telewizji, bo nikt nie oglądał, więc nie brałam żadnej umowy ![]()
No czasami jest nudno, bo nie ma co oglądać w kółko, ale jakoś ostatnio wpadła tam więcej interesujących propozycji, no i nowy rok to zaczynają się nowe sezony niektórych seriali ![]()
U nas tez nie oglada sie telewizji . Bez sensu . Wlasciwie na 45 minut filmu/serialu przypada 30 minut reklam
pozniej po takim praniu mozgu idziesz wziac kredyt na leki , bo pani w kitlu powiedziala , ze boli brzuszek , boli glowa , zatkane zatoki , syropek na serduszko i witaminki dla kobiet ![]()
W sumie dla dziecka wychodzi taniej wykupić subskrypcję niż włączyć bajki w tv gdzie jest milion reklam zabawek ![]()
Ja hbo i canal + mam za darmo (było w gratisie w pakiecie z tv), Disney wykupiłam na 3 miesiące jak była promocja za 9 zł na miesiąc a później mnie przekonali żeby zostać kolejne chyba 3 miesiące za 17 zł, Amazon był chyba też w jakiejś super promocji na rok, a resztę dokupujemy i rezygnujemy jak już obejrzeliśmy to co chwieliśmy.
Od lutego ma być farma na Polsacie to jeszcze wykupimy Polsat box bo nigdy nam nie pasuje godzina emisji w tv, a z jednym z naszych piesków lubimy oglądać farmę ![]()
Czy to te rolki z ta scena jak on tańczy w klubie? ![]()
Tak tak
to ta rolka. Włączyliśmy serial z ciekawości a mega nas wkręcił
A czemu hbo i canal+ tyllo 10 zl?