Seriale co oglądacie ;)

Mam podobnie ciezko obejrzec cos razem :rofl::rofl::rofl:

No z nieba mi spadlas :grin: wlasnie skonczylam brigenthonow :face_with_hand_over_mouth:

My od narodzin syna, który ma 3.5 miesiąca, wczoraj oglądaliśmy trzeci raz coś razem. Całe 25 minut tych Ołowianych dzieci :smile: o 21 jak dzieci spały a ja sciagalam mleko :smile:

Nom nieprawdopodobne :slight_smile: mam przyjaciółkę z Szopienic to wgl mnie wciągnęło, ale teraz też niektóre rzeczy się dzieją i nie wiemy :wink: bombarduja nas truciznami, ale w sumie w jedzeniu dodając miliony konserwantów

Ja mieszkam w pobliżu naszej polskiej rafinerii, także zapaszki też są czasem fajne :wink:

1 polubienie

Ja pracuję w kontroli jakości w firmie produkującej dodatki do żywności to niestety różne rzeczy się czasem dzieją :confused:

U mnie przy pierwszym synu udało się coś obejrzeć razem wieczorem jak miał ok. 2 miesięcy i spał chwilę dłużej po położeniu na nocny sen. Ale ja też często wtedy zasypiałam, niezależnie od tego jak dobry był film/serial :sweat_smile: Z czasem nam się udało mieć wieczory dla siebie, ale zaraz pojawi się drugie dziecko i obawiam się, że na dłuższy czas możemy się pożegnać z wieczorami filmowymi.

Mnie najbardziej przerażają pojawiające się co jakiś czas informacje o wycofywaniu produktów, bo okazują się niebezpieczne. Teraz wiadomo, jest akcja z mlekami modyfikowanymi, ale co jakiś czas zupełnie przypadkiem trafiam na informacje typu: wycofano partię mrożonych truskawek, bo były skażone salmonellą/e.coli, wycofano jakieś tam szklanki czy kubki, bo była migracja metali ciężkich przy piciu z nich. I niestety dowiaduję się tego często przypadkiem, po fakcie czy zorientowaniu się, że rzecz już jest zjedzona :frowning:

1 polubienie

Dokładnie, a ile produktów nie jest przebadanych i nie wiemy jakie świństwo jemy, ale swoją drogą to najlepiej nic by się nie jadło jakby się wiedziało.

1 polubienie

Mnie przeraża że te wycofania dotyczą wielu firm, że nie ma że sie kupi jakieś drogie kubki, tylko też może być z nimi problemem

2 polubienia

Ktos wczesniej polecał “ołowiane dzieci” i zaczelam ogladac . 1 odcinek i odpadlam , ale nie dla tego , ze serial jest slaby. Jest po prostu za mocny , szczególnie jedna scena doslownie mnie zabila . Nie wiem , czy to przez fakt, ze jeszcze jestem swiezo po porodzie , bo nigdy nie bylam wrazliwa na ogladanie mocnych i trudnych filmow .
Moze kiedys do tego serialu wroce , narazie nie jestem w stanie .

1 polubienie

Chyba wiem o której scenie mówisz. Może kiedyś wrócisz i obejrzysz serial od końca :slight_smile:
Ale to fakt, że będąc mamą zupełnie ma się inne spojrzenie na ten serial, gniecie on dwa razy bardziej.

My od urodzenia córeczki codziennie obiecujemy sobie ze igarniemy dzieci wczesniej i w koncu cos razem obejrzymy. I noo nie wychodzi. Padam na twarz wieczorem. Maż też.

U nas podobnie, zasypiam jak mąż coś odpali a jak już mam lepszy dzień to synek nie da nam obejrzeć.
@Wesola95 biały lotos jest super :smiling_face: też go uwielbiam

Ja byłam ostatnio w Multikinie na kino na obcasach na Wichrowych wzgórzach :blush: fajnie było po ponad roku pójść do kina i film całkiem spoko

Tez kiedys bylam na tym kinie na obcasach i byly przed organizowane konkursy u ciebie tez ? Wygralam wtedy pake kosmetykow z avon :wink:
Musialam po zapachu rozroznic smak wodki :rofl::rofl::rofl::rofl:

3 polubienia

Ja sobie czasem patrzę na repertuar :smiley: U nas na święto to był nawet kevin w kinach i po angielsku :rofl::speak_no_evil::see_no_evil: @Mama.Wiki ooo zwiastun mi się też w miarę podobał :slight_smile: @ewelka8990 Oo ale ci się udało :speak_no_evil::see_no_evil: szkoda że u nas nie mają takich rzeczy :rofl:

1 polubienie

Nooo, my mamy 5 latka i 5 tygodniowego bobasa, jak z tym maluchem jestesmy w stanie cos zobaczyc tak przy 5 latku nie puscimy fimu gdzie jest przemoc, erotyka itp bo chłonie wszystko jak gąbka :joy::see_no_evil:

1 polubienie

To ciekawy konkurs :smiley:

U Nas Synek daje czadu strasznie. Mega zazdrosny o siostre. Na mnie dalej trochę obrażony. Tata na tapecie caly czas… jak zasypial wvzesniej między 20.-20.30 tak teraz czasem 21.30 i problem ze spaniem.
Takze zapisuje czasem polecane tu seriale i mize kiedys obejrzymy.