Mam podobnie ciezko obejrzec cos razem ![]()
![]()
![]()
No z nieba mi spadlas
wlasnie skonczylam brigenthonow ![]()
My od narodzin syna, który ma 3.5 miesiąca, wczoraj oglądaliśmy trzeci raz coś razem. Całe 25 minut tych Ołowianych dzieci
o 21 jak dzieci spały a ja sciagalam mleko ![]()
Nom nieprawdopodobne
mam przyjaciółkę z Szopienic to wgl mnie wciągnęło, ale teraz też niektóre rzeczy się dzieją i nie wiemy
bombarduja nas truciznami, ale w sumie w jedzeniu dodając miliony konserwantów
Ja mieszkam w pobliżu naszej polskiej rafinerii, także zapaszki też są czasem fajne ![]()
Ja pracuję w kontroli jakości w firmie produkującej dodatki do żywności to niestety różne rzeczy się czasem dzieją ![]()
U mnie przy pierwszym synu udało się coś obejrzeć razem wieczorem jak miał ok. 2 miesięcy i spał chwilę dłużej po położeniu na nocny sen. Ale ja też często wtedy zasypiałam, niezależnie od tego jak dobry był film/serial
Z czasem nam się udało mieć wieczory dla siebie, ale zaraz pojawi się drugie dziecko i obawiam się, że na dłuższy czas możemy się pożegnać z wieczorami filmowymi.
Mnie najbardziej przerażają pojawiające się co jakiś czas informacje o wycofywaniu produktów, bo okazują się niebezpieczne. Teraz wiadomo, jest akcja z mlekami modyfikowanymi, ale co jakiś czas zupełnie przypadkiem trafiam na informacje typu: wycofano partię mrożonych truskawek, bo były skażone salmonellą/e.coli, wycofano jakieś tam szklanki czy kubki, bo była migracja metali ciężkich przy piciu z nich. I niestety dowiaduję się tego często przypadkiem, po fakcie czy zorientowaniu się, że rzecz już jest zjedzona ![]()
Dokładnie, a ile produktów nie jest przebadanych i nie wiemy jakie świństwo jemy, ale swoją drogą to najlepiej nic by się nie jadło jakby się wiedziało.
Mnie przeraża że te wycofania dotyczą wielu firm, że nie ma że sie kupi jakieś drogie kubki, tylko też może być z nimi problemem
Ktos wczesniej polecał “ołowiane dzieci” i zaczelam ogladac . 1 odcinek i odpadlam , ale nie dla tego , ze serial jest slaby. Jest po prostu za mocny , szczególnie jedna scena doslownie mnie zabila . Nie wiem , czy to przez fakt, ze jeszcze jestem swiezo po porodzie , bo nigdy nie bylam wrazliwa na ogladanie mocnych i trudnych filmow .
Moze kiedys do tego serialu wroce , narazie nie jestem w stanie .
Chyba wiem o której scenie mówisz. Może kiedyś wrócisz i obejrzysz serial od końca ![]()
Ale to fakt, że będąc mamą zupełnie ma się inne spojrzenie na ten serial, gniecie on dwa razy bardziej.
My od urodzenia córeczki codziennie obiecujemy sobie ze igarniemy dzieci wczesniej i w koncu cos razem obejrzymy. I noo nie wychodzi. Padam na twarz wieczorem. Maż też.
U nas podobnie, zasypiam jak mąż coś odpali a jak już mam lepszy dzień to synek nie da nam obejrzeć.
@Wesola95 biały lotos jest super
też go uwielbiam
Ja byłam ostatnio w Multikinie na kino na obcasach na Wichrowych wzgórzach
fajnie było po ponad roku pójść do kina i film całkiem spoko
Tez kiedys bylam na tym kinie na obcasach i byly przed organizowane konkursy u ciebie tez ? Wygralam wtedy pake kosmetykow z avon ![]()
Musialam po zapachu rozroznic smak wodki ![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sobie czasem patrzę na repertuar
U nas na święto to był nawet kevin w kinach i po angielsku ![]()
![]()
@Mama.Wiki ooo zwiastun mi się też w miarę podobał
@ewelka8990 Oo ale ci się udało ![]()
szkoda że u nas nie mają takich rzeczy ![]()
Nooo, my mamy 5 latka i 5 tygodniowego bobasa, jak z tym maluchem jestesmy w stanie cos zobaczyc tak przy 5 latku nie puscimy fimu gdzie jest przemoc, erotyka itp bo chłonie wszystko jak gąbka ![]()
![]()
To ciekawy konkurs ![]()
U Nas Synek daje czadu strasznie. Mega zazdrosny o siostre. Na mnie dalej trochę obrażony. Tata na tapecie caly czas… jak zasypial wvzesniej między 20.-20.30 tak teraz czasem 21.30 i problem ze spaniem.
Takze zapisuje czasem polecane tu seriale i mize kiedys obejrzymy.