Seriale co oglądacie ;)

Ale to w sieci kin Helios ?

Mnie ciekawią ołowiane dzieci :slight_smile:

1 polubienie

Pierwszy odcinek mnie doslownie zabil , bardzo mocny serial , szczególnie dla nas mam /przyszlych mam .
Po 1 odcinki zrezygnowalam z dalszego ogladania , szczegolnie po pewnej scenie , ale za bardzo mnie zaciekawil i w koncu wrocilam i obejrzalam caly . Naprawde nie da sie go opisac inaczej niz : mocny .
Czy warto? Warto , ale trzeba miec nerwy ze stali . Ja kiedys nie mialam problemu z ogladaniem nawet najgorszych scen , ale teraz jak na pokladzie pojawila sie moja corka to jestem bardzo wrazliwa na krzywde dzieci

2 polubienia

Kurcze chciałam to oglądac z mężem ale boje po tym co tu piszecie :face_with_peeking_eye: jak zostałam mama to zrobiłam się jeszcze bardziej wrażliwa … dawno oglądałam botoks i pierwszy raz no niemiłe sceny ale ogladnelam, a jak byłam w pierwszej ciąży leciał w tv i tak zawiesiłam oko. Przy scenie aborcji nie dałam rady i wyłączyłam

A o jakim serialu piszesz ?

Piszesz Ołowianych dzieciach? :slight_smile: no ta scena w pierwszym odcinku jest bardzo mocna, ale paradoksem jest, że w ostatnim odcinku jest ten sam motyw i kończy się dobrze :slight_smile: @chloria oj tak Szpital Św. Anny mnie kupił xd czekam na kolejny sezon :slight_smile: ogólnie lubię takie medyczne :stuck_out_tongue: na dobre i na złe też xd

1 polubienie

Ołowiane dzieci nooo mega polecajka @ironiczniepateyczna :heart:
Ostatnio też Niebo - rok w piekle :smiley:

1 polubienie

Jescze polecam ODWILŻ oraz PRZESMYK :smiley:

2 polubienia

Pisze o olowianych dzieciach z netflix
@ironiczniepateyczna jezu ta scena ostatnia to mnie tak złamała … ryczalam jak bobr , wlasnie przez tą scene z 1 odcinka
@chloria oo niebo-rok w piekle tez ogladalam ! Spoko w sumie

2 polubienia

Odwilż mega mi się podoba , tego drugiego jeszcze nie widziałam

1 polubienie

Dzięki :heart: tego nie ogladałam to mam coś nowego :smiling_face_with_three_hearts:

@Mama.Wiki ale super :heart: to było warto
@chloria odwilż oglądałam fajne było :slight_smile:

2 polubienia

na Netflixe jak ich nie będzie mogą być na e kino
nigdy nie otwieraj oczu
ciche miejsce
wilkołaki
furioza
platforma
pieprzyć Mickiewicza
skyrolo
kaos
ukochane dziecko
potwór historia eda geina
dahmer
angela
tarot
1670
zgon przed weselem
ksiega czarownic
sanktuarium
wieczór kawalerski
dama
Sandman
jak zostałem gangsterem
pan domu

ekino
substancja (horror 2025) - fajny film ale dziwnie się kończy
AWATAR
AWATAR ISTOTA WODY
AWATAR OGIEŃ I POPIÓŁ
chappie
redeeming love (piękny o miłości może będzie jeszcze na Netflixe)
jak wytresować smoka ( wersja realistyczna) piękny
czarny telefon (niby nudny, ale trzyma w napięciu i zainteresowaniu)
dom dobry (jest na ekino)- polecany jutro się za to wezmę

zależy co lubisz daję wam moje ulubione propozycie

2 polubienia

Ja myślałam że to film a nie serial, to muszę się wziąć za niego :face_with_hand_over_mouth: a oglądaliście matki pingwinów ? Niedługo drugi sezon . To odwilż muszę sobie też dodać do listy ja tak polecacie :wink:

2 polubienia

Ja widziałam i mega mi się podobał ten film :heart: fajnie, że bedzie druga część

1 polubienie

Ale dałaś spojler :slight_smile:
@chloria dzięki za polecajke, Odwilż oglądałam, ale Przesmyku już nie :slight_smile:
@Magdallenka0897 ja też czekam na drugi sezon Matki Pingwinów! Jak będziecie miały info kiedy premiera to dawajcie znać :star_struck:

Czy są tu jakieś mamy, które oglądają tureckie seriale? :see_no_evil: Ja kiedyś byłam totalnie na nie… ale przyznaję, że Zapukaj do moich drzwi mnie wciągnął! Odcinki są dynamiczne i tak się kończą, że od razu chce się włączyć kolejny :sweat_smile: Teraz jak tylko mam chwilę, to oglądam.

Ja nie oglądam, ale moja mama i ciotka są fankami :laughing: czasami terroryzują mnie Akacjową albo Panna Młoda :sweat_smile:

1 polubienie

Mnie najbardziej rozbrajają te spojrzenia… jak są zakochani albo drama rodzinna, to zawsze musi być to legendarne przybliżenie i 10 sekund patrzenia sobie w oczy :sweat_smile::rofl:

1 polubienie

Dla mnie to Ci aktorzy, ich uroda jest taka podobna, wszyscy ciemne włosy, oczy są dla mnie identyczni i mam wrażenie że w każdym serialu jest ta sama obsada :laughing:
Ah te spojrzenia, wtedy cały świat zatrzymuje się na te 10 sekund :sweat_smile::laughing:

1 polubienie

O tak :heart: super jest i czekam na kolejny sezon :heart: