Seriale co oglądacie ;)

Matki pingwinow super ! Tez sie ciesze , ze bedzie kontynuacja
@Kikip o ta muzyka w czasie tych spojrzen :grin: sama nie ogladam , ale jak jezdze do babci to ona oglada i wtedy chce czy nie to musze :see_no_evil: i zawsze wypytuje “a ten to kto” " a czemu ona tak " :face_with_peeking_eye::rofl:

2 polubienia

Jestem ciekawa kiedy w końcu dodadzą :see_no_evil:

Już sie nie mogę doczekać, przypomniałaś mi o nim :smiling_face_with_three_hearts: moze obejrzę sobie jeszcze raz dla przypomnienia

Ja też mam taki plan , żeby drugi raz obejrzeć :smiley: bo nie pamiętam już jak to się skończyło . A oglądaliście cud w celi nr7?

Oo tefo nie widziałam musze luknąć o czym to jest dokładnie.

Oo nie widzialam tego , warto obejrzec ? Gdzie jezt dostepny ?
A matki pingwinow podobno 2 polowa 2026 roku

Matki pingwinów bardzo przypadły mi do gustu - czekam na kolejny sezon :cherry_blossom:

2 polubienia

A ktoras oglada Rycerza siedmiu krolestw ? Mamy tu w ogole jakies fanki Gry o tron ? /Westeros?

1 polubienie

@magdap_96 @asiam1 ja oglądałam na cda, bo jest po Pl , a na netflixie trzeba czytać . Cud. w. celi. nr. 7. 2019. Lektor.pl. AI
Mega polecam , płakałam jak bóbr .
A wodę dla słoni oglądaliście ?

1 polubienie

O ja też nie mogę się doczekać, a kiedy premiera kolejnego sezonu? :slight_smile:

W drugiej polowie 2026 roku , juz blizej niz dalej . Zanim sie obejrzymy to juz bedzie

1 polubienie

No ja na Bridgentonow tak czekałam :stuck_out_tongue:

Mąż jest fanem rycerza siedmiu królestw i gry o tron. Rycerza nie oglądałam a z gra o tron miałam 2 podejścia i mnie nie wciągnęło

1 polubienie

Ja tak samo właśnie ! :))

1 polubienie

Uwielbiam całą tę serię :heart_eyes: Czekam na nowy sezon Rodu Smoka, a Grę o tron oglądałam już trzy razy :see_no_evil: Do Rycerza Siedmiu Królestw dopiero się przymierzam, bo właśnie skończyłam The Good Doctor.

2 polubienia

To już mam dwa kolejne do listy :slight_smile:

1 polubienie

Oo jak dobrze , ze jednak nie jestem sama na forum z zamilowaniem do swiata westeros :smiling_face_with_three_hearts: ja nie jestem w stanie zliczyc ile razy ogladalam got :see_no_evil: jak zaczynalam byly tylko 4 sezony , i tak od poczatku do 4 , jak mial wyjsc 5 to znowu 4 i plynnie w 5 i tak z kazdym nowym sezonem . Rycerza juz przewalkowalam 2 razy i czekam na final :smiling_face_with_three_hearts:
Rod smoka tez 2 razy i czekam na kolejny , ale boli mnie zmiana glosnej aktorki ta mloda jednak mi mega podpasowala

1 polubienie

Woda dla słoni też jest super , jeśli nie oglądałaś :slight_smile: Ale to na pewno jakiś czas temu w telewizji leciało

Ja właśnie się próbuje zebrać i nie mogę jakoś zacząć, a dużo pozytywnych opinii słyszałam

1 polubienie

Nie kojarzę więc jest szansa, że nie ogladałam :smiling_face_with_three_hearts: