Seriale co oglądacie ;)

To ja się śmieję że nawet nie wiedziałam że na disneyu są filmy ja mam to tylko i wyłącznie pod krainę lodu i vaianę :wink:

Jak mój młody zaśnie między 21-22 to kładę się spać bo nigdy nie wiem jak minie noc ale jak mąż wraca to oglądamy tv i czasem jakiś film jak mały się placze i bawi ale o tym serialu @asiam1 nie słyszałam jeszcze

Ja teraz mam HBO Max, kiedyś miałam Disney ale już nie mam

To sprawdz sobie opowiesc podrecznej wlasnie na hbo , naprawde polecam . Temat ciezki , ale dobrze sie oglada

1 polubienie

Na HBO można obejrzeć? Od tego serialu to można dostać depresji i nienawiści do mężczyzn. Ale mi też się podobał bardzo
Edit: już doczytałam gdzie można zobaczyć.

Chyba obejrzę . Bo już nie mam pomysłu co tu oglądać

Ja dalej męczę papiery na szczęście i the floor muszę obejrzeć kilka odcinków do tyłu :see_no_evil:

Uwielbiam Lupina mogłabym go oglądać na okrągło

Jeżeli te noce naprawdę będą nie przespane to polecam „the good doctor” ja jak się wkręciłam to leciałam jak szalona nie spiąć prawie wcale.

Teraz oglądam „szkoła złamanych serc” ale to bardziej z nudów

Te które polecam to:
-Lupin
-Ginny&georgia
-virgin river
-emily w Paryżu
Jeszcze był jeden o kolesiu który rozkochał w sobie matkę i córkę i zabijał ludzi ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu

O to ja obejrzałam z dwa odcinki i mnie nie wciągnął i odpuściłam

Ja w wolnej chwili oglądam
Szpital św Anny
Młode gliny
The good doctor
Rezydenci
Lekarze na start
Archiwista
Krucjata
Behawiorysta

1 polubienie

Ja muszę wrócić do krew z krwi do 3 sezonu. Zaczęłam go oglądać w ciąży i nie skończyłam

Nooo to byl jeden z mocniejszych seriali jakie miałam okazje zobaczyć

Ja ostatnio oglądałam na Netflixie „Ołowiane dzieci” i mega polecam :heart_eyes: teraz zaczęłam oglądać polecaną na fb grupach „Kryształową kukułkę”, ale jakoś mnie nie porwała …. Zobaczę jak się wątek rozwinie :yum:

1 polubienie

Mnie lekarze na start wkurzyli , że nie ma zakończenia :confused: i już więcej nie nagrali … a krucjata super , też polecam . @Mamuska357 dziwię się że wytrzymałaś bo mnie mega wciągnęło , będziesz pamiętać o co chodziło ? :smiley:

O tak , to dobre podsumowanie tego serialu . Zobacz sobie koniecznie “testamenty” to kontynuacja serii o jei corce , obejrzalam 3 odcinki na raz i jestem zadowolona . Dostepne na disney +

No może za mało odcinków obejrzałam tak samo z the strangers obejrzałam jeden i odpuściłam a może trzeba było więcej by się wkręcić

Mnie to też nie wkręciło

Akurat mam Disney i zaraz sibie włącze w tle przy robieniu obiadu :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

@Mamamalwi ja obejrzałam też tą kryształową kukułkę bo była mocno polecana ale dla mnie bez szału . Spoko, skończyłam cały ale mnie nie porwał i męża też nie :+1:.

1 polubienie

Mam to samo , wszysycy to polecali ale mnie jakos nie porwalo a obejrzalam caly sezon , bo wlasnie wiem , ze czesto te pierwsze odcinki pilotazowe sa po prostu slabe , bo sa wprowadzeniem do historii , ale dla mnie dalej wcale nie bylo lepiej