Dziewczyny , mam problem ze snem w nocy i cos bym poogladala . Gra o tron , dexter (wsyztskie poboczne tez ) , chirurdzy , heweliusz , skazana , dom z papieru , berlin, gambit krolowej , matki pingwinow , juz obejrzane i polecam jesli ktos nie widzial . Macie cos innego ciekawego?
Dajcie cos fajnego, no z desperacji zaczne ogladac mode na sukces ![]()
U mnie ostatnio nr 1 to „Na obcej ziemi”, jeśli lubisz kryminalne to polecam też „Angela” i „Dwa groby” ![]()
Lubię rekruta na netflix , przyjemnie się ogląda ![]()
Aniela ?
fajny polski z Kożuchowska:)
Jak podobała Ci się skazana to polecam też Pati i Chylke (Chyłka cudowna, jest kilka sezonów więc będziesz miała na kilkanaście nocy)!
nie wiem też jakie klimaty lubisz i jakie masz platformy prócz netflixa ?
ale ja uwielbiam seriale dla nastolatków ostatnio np. Maxton hall na prime ![]()
Wlasnie ogladam absentia i mega mnie wciagnal oglądałyście? ![]()
Ja wróciłam do Stranger Things bo obejrzałam dwa sezony kiedyś i na tym zakończyłam ale wróciłam teraz i nie żałuję ! ![]()
@Wesola95 w Maxton Hall robi się coraz ciekawiej w tym drugim sezonie ![]()
![]()
Na Netflix The good doctor, Brooklyn 9-9, idź przodem bracie, Lupin, krucjata. Na HBO Odwilż, ślepnąc od świateł, wataha, pułapka, szadź, kłamstewka.
Ostatnio też nie mam co oglądać, bo od jakiegoś czasu ogladalam tylko polskie seriale kryminalne i nie chce mi się nic “obcego” włączać ![]()
@Wesola95 Chyłki jeszcze nie oglądałam z polskich chyba jako jedynej, chyba odpalę ![]()
Ooo jak dobrze czytać, że jest tu ktoś kto też to ogląda ![]()
mogli by od razu nakręcić i odpalić na dniach trzeci sezon, bo zanim go puszcza to człowiek zapomni jak się ten drugi skończył ;(
No, ale uwielbiam
wcześniej oglądałam tego lata stałam się piękna, a teraz czekam na kolejny sezon bridgertonow ![]()
@Mamaprzygod Oo z tych co wymieniłaś to oglądałam Lupina - jak dla mnie świetny serial ![]()
A chylke odpal koniecznie! Mnie niesamowicie wkręciła ![]()
Zaczęłam „Tego lata stałam się piękna” ale po dwóch/ trzech odcinkach mnie znudził, podobno później się rozkręca i trzeba przetrwać ten początek ale mi się nie udało ! Może jeszcze zrobię jedno podejście ![]()
A z tym Maxton to prawda, schodzi im z kręceniem i trzeba przypominać sobie cały poprzedni sezon przed rozpoczęciem nowego ![]()
jestem zaskoczona, że mnie tak wciągnął bo ja mam jakieś uprzedzenia do filmów/seriali niemieckich, jakoś mnie ten język razi, choć tyle lat się go uczyłam, a tu odcinek za odcinkiem wchodzi ![]()
Ja oglądam Stranger Things i Stamtąd, ale to takie fantasy o potworach. Z filmów już 5 razy oglądałam “Purpurowe Serce” i “Burleska” ![]()
@Wesola95 chyłka juz tez dawno skonczona
tak samo langer
jesli chodzi o platformy to mam wszytskie , netflix , disney , hbo , canal plus , amazon
Tez lubie sie odmozdzyc jakims seialem dla nastolatek , tak samo filmami
wiec z czecia zobacze ten maxton hall .
Moje upodobania sa jak tęcza
od seeyjnch mordercow bo czarownice i cheerliderki ![]()
@MamaKins zaczelam Strenger Things tez jakos to porzucilam nie wiem czemu
ale tez chyba wroce do tematu
@Mamaprzygod the good doctor tez ogladalam , medyczne/szpitalne seriale tez mi podchodza . Chylke tez polecam bardzo
Jejku no i polecam opowiesc podrecznej , nie wiem jak moglam zapomniec o tym serialu
Ja teraz czekam, bo 18.12 ma być kolejny sezon Emily w Paryżu
Bardzo fajny, luźny serial. Z innych, które bardzo lubię to Bridgertonowie i Virgin River, ale na nowe sezony trzeba jeszcze trochę poczekać ![]()
Ale teraz chyba na Netflixie królują filmy świąteczne- my wczoraj z mężem oglądaliśmy Świąteczny skok i bardzo przyjemnie się oglądało! Niby komedia romantyczna, ale taka nie na siłę, nawet mój mąż, który nie lubi komedii romantycznych nie narzekał ![]()
No powiem Ci, że mam wrażenie, że im jestem starsza to bardziej rozumiem to Stranger Things
bo jak oglądam to te parę lat temu to totalnie mi to nie siadło i tak na siłę, a teraz mi wieczoru brakuje, bo oglądam odcinek za odcinkiem ![]()
Ja oglądałam poprzednie sezony i dość się wciagnęłam, nowego jeszcze nie odpaliłam. Mam tą przypadłość że mam słabą pamięć i zastanawiałam się czy nie oglądnąć od początku , czy bez tego będę ogarniać ten nowy sezon?![]()
Wydaje mi się, że powinnaś ogarnąć, bo to sumie tak logicznie tam się składa w całość, przypomnij sobie z jeden, dwa odcinki z tego ostatniego co oglądałaś i pójdzie ![]()
![]()
Kochane kłopoty stranger things, jak gra o tron to rod smoka, Aniela, lady love, morderczynie, cesarzowa Sisi to takie moje seriale z ostatnich miesięcy
Ejji wlaczylam sobie maxton hall i kurde ciezko bylo sie odciagnac . Typowo nastolatkowy , nawet czasem przypomina mi takie “tik tokowe romanse” ale naprawde fajny . Jak tylko mala pozwala to sobie brzdąka w tle ![]()
@Mama.Wiki rod smoka tez obejrzany . Ja jestem wielka fanka gry o tron . Jak zaczelam ogladac to byly 4 sezony , wiec ogladalam od 1 sezonu do 4 czekajac na piaty , w kolko jak wyszedl 5 to od 4 do 5 pozniej od 1 do 5 i takim systemem w kolko do konca serii ![]()
Dla mnie uniwersalnym serialem jest Grey’s Anatomy. Od 3 lat próbuje go dokończyć, jestem na 13 sezonie i co jakiś czas pyknę kilka odcinków, zapominam o nim, po kilku tygodniach wracam i tak to się kręci ![]()
Ja czekam na kolejny sezon Bridgertonów, super serial który też mega mnie wciągnął to słodkie magnolie, a z takich bardziej kryminalnych itp to zdecydowanie Alienista. Polecam też pogrzebać na vider.info jak się założy konto to ma się 3,5 h na dzień darmowego oglądania a są tam najnowsze filmy i seriale . Jest tam super serial krzyk mega wciągający