Taak dokładnie ten Maxton to taki niepozorny, niby dla nastolatków ale ciekawie się rozwija fabuła
właśnie muszę nadrobić bo się zajęłam Stranger, a tu odcinki lecą ![]()
A może Sandman? Mi się nawet podobał 1 sezon teraz wyszedł 2 i muszę właśnie zacząć oglądać. I żywioły Saszy tez polecam
Jejku jesli chodzo o chirurgow to ja robie podejscia co jakis czas ale w momencie jak zaczynaja sie wykruszac glowni aktorzy to nie moge orzez to przejsc , zapiminam na jakis czas i robie kolejne podejscie ![]()
@Mama.Wiki o sandmana nie widzialam . Sprawdze w wolnej chwili ![]()
@MamaKins to tak jak z “moja wina” “twoja wina” i tak dalej .
Ooo tak oglądałam i był mega przyjemny ![]()
Jakbyś potrzebowała więcej takich nastoletnich tytułów to wiesz do kogoś pisać
ja uwielbiam te i filmy i seriale nastolatkowe ![]()
a w głównych rolach zawsze są obsadzeni piękni panowie więc jest na czym oko zawiesić ![]()
Ja przez to podejście i już taka mało realistyczna fabułę stanęłam chyba na 13 sezonie. Obejrzałam na necie odcinek gdzie Meredith w podświadomości spotyka wszystkich zmarłych bliskich i tyle. Nie mogę przejść przez te nowe sezony. Za to stare uwielbiam sobie powtórzyć
Ja zwykel ogladan to xo jets w top na netflixie . Ostatnio ogladalam Heweliusza. Wciagnal mnie i Bestia we mnie. Takie mini seriale
ale fajne. Zalezy tez co ktonlubi. Ja lubie dreszczyk emocji
Bede pytac ! Jak tylko przebrne przez maxton hall ![]()
@Mama.Wiki ogolnie przypadki medyczne ktore sa tam pokazane sa prawdziwe . Gdzies kiedys czytalam taki artykuł. Ale fakt pozniej juz troche odlecieli a odcinek musicalowy ogladalam z wyciszonym glosem i i tak strasznie sie umeczylam .
Mi fajnie i przyjemnie oglądało się Bridgertonow, oraz królowa charlotta, a zaraz ma wyjść nowy sezon ![]()
Slyszalam duzo o bridgertonach i chyba w koncu tez sprawdze o co tam cala afera ![]()
Bardzo fajne, lekkie i przyjemne. Powiedziałabym, że trochę dla nastolatków, ale naprawdę nie jest typowym głupim serialem ![]()
Ja teraz chciałabym zabrać się za książki o nich, ale jakoś co rusz mam coś innego na głowie i dalej się nie zabrałam ![]()
Koniecznie ! Mega wciągający ![]()
Ja mam wszytskie tomy gry o tron (oczywiscie te skonczone , bo Martin ma czas😅) i tez nje moge znalesc czasu na czytanie , wiec doskonale Cie rozumiem
Ja heweliusza zostawiam na święta
w sumie planuje w 1 i 2 dzień świąt od rana do nocy oglądać Netflix:D
The Office, Rick and Morty, Pora na przygodę, the Boys, Umbrella Academy. Mi jakoś Heweliusz się nie spodobal
@asiam1 na początku te przypadki faktycznie realne były ale teraz w tych nowych OMG
i nawet jeśli coś takiego się wydarzyło gdzieś w szpitalu to cała fabuła w około mnie męczy. Kiedyś to był świetny serial
A jak nie widziałaś Bridgertonow to za @Mamamiski polecam,za chwilę nowy sezon i jak się skręcisz bardziej to też o królowej jest oddzielny.
A klasyki czyli the crown, Gambit królowej, dom z papieru widziałaś?
@mamapo30 zazdroszczę, mnie jednak czeka maraton po rodzinie
dopiero 26 wolny ale ST wejdzie więc pewnie będziemy oglądać to jak mała da
O jeej ale Ci zazdroszczę ! Ja w każdy dzień świąt + wigilia będę w rozjazdach, a marzy mi się właśnie taki spokojny dzień z tv ale raczej nie będzie mi to dane ![]()
Ja polecam
Jest to taki bardzo luźny serial, nie jest jakiś mega ambitny, ale jeśli chcesz się zrelaksować i nie myśleć jakoś szczególnie podczas oglądania to polecam! ![]()
Ja zazwyczaj tak mam, że jak cały dzień jestem na intensywnych obrotach to później potrzebuję właśnie czegoś takiego, żeby się odmóżdzyć ![]()
Powiem że sami o tym zadecydowaliśmy . Ja jestem w 7mc ciąży , więc poprostu podjęliśmy decyzję że nasza rodzina jest ważniejsza niż fochy innych . Jedziemy na wigilię i dziękuję do widzenia . Czy się komuś podoba czy nie ![]()
To ja jeszcze lepiej bo w ósmym, tylko ciężko nam zrezygnować ze świąt z rodzicami, w wigilię będziemy u rodziców męża, w pierwszy dzień u moich. Gdyby to była trochę dalsza rodzina to pewnie decyzja byłaby łatwiejsza ![]()