Seriale co oglądacie ;)

@daga1271 mnie tez coś ten Heweliusz nie wciągnął, zaczęłam oglądać, ale potem się zajęłam czymś innym, leciał w tle aż wyłączyłam :face_with_peeking_eye::grinning:

@MamaKins @mamapo30 to ja będę już pod koniec 8msc i w wigilię jedziemy do teściów a w 1 dzień świąt do mojego taty i powiem wam, ze ja to
cieszę :grinning: bo to dla mnie zawsze jakaś zmiana otoczenia, jedzenie podstawione pod nos i jeszcze preeezenty człowiek dostanie!:sweat_smile::grinning:

A no to wiadomo, że to duży plus, jedzonko pod ręką :joy: bardziej mi się nie chce dlatego, że ja nie potrafię tak siąść i nic nie robić albo, żeby ktoś poprostu przejął mojego 3 latka. Głupio się czuję wtedy :joy: i koniec końców, robię wszystko dookoła, pilnuje syna a później stękam, że nie mam siły :sweat_smile: człowiek to jednak jest dziwny :smile::smile:

Ja obejrzałam jeden odcinek i zapomniałam o tym serialu, teraz sobie przypomniałam jak Wy o nim wspomnialyscie :smile:

My tak samo w sumie bedziemy w 6 miejscach w 3 dni.

Zerknij, akurat jak przerobisz 3 sezony to pojawi się nowy - bo ma być w styczniu :hugs:
Jeszcze od siebie polecam 1670 i Ginny and Georgia :grinning:

Jeej dziekuje dziewczyny🥰 tyle polecajek ,ze przez caly macierzynski mam co oglądać

1 polubienie

A to wiadomo nagotują a ty jesz :smiley: też bardzo spoko opcja :smiley:

Najlepiej to się dobrze ustawić :rofl::blush:

Powiem ci że ja tak miałam rok temu, najlepsze święta, nic nie musiałem robić, a i w tym roku mimo moich przebłysków by wigilię zrobić ostatecznie jedziemy do teściowej/szwagierki a później może na chwilę do moich i następnego dnia też rano do teściów a później do moich rodziców :smile: na pewno na wynos będzie jedzonko więc niewiele będzie trzeba ogarnąć :stuck_out_tongue:

1 polubienie

@mamapo30 @Maja.zielonka zeby nie było, mamy za zadanie przygotować sałatkę jarzynową i pierogi, ale to to tam pikuś :sweat_smile: męża pogonie bo ja w ciąży się nie mogę przemęczać :sweat_smile:

@Mama.Wiki najlepiej tak! Nam teściowie też pewnie dadzą na wynos więc na pierwszy dzień świąt zawiozę coś z tego na wynos do taty, żeby nie było że z pustymi rękami przyjeżdżamy :sweat_smile: i tak się to kręci :sweat_smile:

1 polubienie

Oj tak ! Jedzonko na wynos jest najlepsze, my również zawsze wracamy obładowani torbami bo i rodzice mojego męża i moi nas zaopatrują :smile: jak to się mówi Delikatesy u Mamy i Taty :joy::joy:

1 polubienie

Weszłam tutaj, z myślą że zobaczę jakie seriale polecacie a tu sałatka jarzynowa , pierogi i święta :smile::speak_no_evil:

1 polubienie

Bo jedzonko to najlepszy temat :joy: łączy wszystko, bo nawet oglądnie serialu często sprowadza się do jedzenia :smile::smile:

1 polubienie

No mnie niestety nie ominie zrobienie czegoś aleeee moja mama jak się okazało że nie robi wigilii to powiedziała że mi zrobi rybę po grecku na którą się zgłosiłam jako wkład w wigilię do szwagierki :laughing: zostanie mi wówczas tylko oagranc różyczki z brie i francuskiego

To samo pomyślałam :rofl::rofl: aż sprawdzałam czy w dobry wątek weszłam hahaha ale sałatka jarzynowa na święta być musi. Zawszeeeee uwielbiam ją swoją drogą. Ja jak co roku będę pewnie musiała zrobić galaretę drobiową bo podobno dobra mi wychodzi a u mnie w rodzinie wszyscy uwielbiają choć ja osobiście tylko robie a mąż doprawia haha

Moj maz w tym roku ma duzo wolnego na swieta to bedzie mial do wyboru , albo opieka nad corcią albo kuchnia :joy: wiem co wybierze i bardzo mi ten wynor odpowiada . Ja nienawidze gotowac , a on to troche taki master cheff . Ja zawsze przesole :joy:
Dodajecie do salatki jabłko? My zawsze dajemy i jest pychaaa
Dobrze , ze pierogi robimy rodzinnie 24.12 rano wiec to zawsze odpada w przygotowaniach :grin:

O kurczę, i w wigilie macie na to czas ? :speak_no_evil: w tym roku to akurat luz bo wolne ale u nas to każdy w wigilię pracował :see_no_evil: my nie dodajemy do sałatki jąkaliśmy, pierwszy raz słyszę :smiling_face:

Moja mam zawsze daje jabłko ja nigdy :wink:

Oczywiście że tak. Niektórzy dają też łyżkę musztardy ale ja tylko majonez.

To u nasz nikt w rodzinie nie dodaje i też tylko majonez