@daga1271 mnie tez coś ten Heweliusz nie wciągnął, zaczęłam oglądać, ale potem się zajęłam czymś innym, leciał w tle aż wyłączyłam
@MamaKins@mamapo30 to ja będę już pod koniec 8msc i w wigilię jedziemy do teściów a w 1 dzień świąt do mojego taty i powiem wam, ze ja to
cieszę bo to dla mnie zawsze jakaś zmiana otoczenia, jedzenie podstawione pod nos i jeszcze preeezenty człowiek dostanie!
A no to wiadomo, że to duży plus, jedzonko pod ręką bardziej mi się nie chce dlatego, że ja nie potrafię tak siąść i nic nie robić albo, żeby ktoś poprostu przejął mojego 3 latka. Głupio się czuję wtedy i koniec końców, robię wszystko dookoła, pilnuje syna a później stękam, że nie mam siły człowiek to jednak jest dziwny
Powiem ci że ja tak miałam rok temu, najlepsze święta, nic nie musiałem robić, a i w tym roku mimo moich przebłysków by wigilię zrobić ostatecznie jedziemy do teściowej/szwagierki a później może na chwilę do moich i następnego dnia też rano do teściów a później do moich rodziców na pewno na wynos będzie jedzonko więc niewiele będzie trzeba ogarnąć
@mamapo30@Maja.zielonka zeby nie było, mamy za zadanie przygotować sałatkę jarzynową i pierogi, ale to to tam pikuś męża pogonie bo ja w ciąży się nie mogę przemęczać
@Mama.Wiki najlepiej tak! Nam teściowie też pewnie dadzą na wynos więc na pierwszy dzień świąt zawiozę coś z tego na wynos do taty, żeby nie było że z pustymi rękami przyjeżdżamy i tak się to kręci
Oj tak ! Jedzonko na wynos jest najlepsze, my również zawsze wracamy obładowani torbami bo i rodzice mojego męża i moi nas zaopatrują jak to się mówi Delikatesy u Mamy i Taty
No mnie niestety nie ominie zrobienie czegoś aleeee moja mama jak się okazało że nie robi wigilii to powiedziała że mi zrobi rybę po grecku na którą się zgłosiłam jako wkład w wigilię do szwagierki zostanie mi wówczas tylko oagranc różyczki z brie i francuskiego
To samo pomyślałam aż sprawdzałam czy w dobry wątek weszłam hahaha ale sałatka jarzynowa na święta być musi. Zawszeeeee uwielbiam ją swoją drogą. Ja jak co roku będę pewnie musiała zrobić galaretę drobiową bo podobno dobra mi wychodzi a u mnie w rodzinie wszyscy uwielbiają choć ja osobiście tylko robie a mąż doprawia haha
Moj maz w tym roku ma duzo wolnego na swieta to bedzie mial do wyboru , albo opieka nad corcią albo kuchnia wiem co wybierze i bardzo mi ten wynor odpowiada . Ja nienawidze gotowac , a on to troche taki master cheff . Ja zawsze przesole
Dodajecie do salatki jabłko? My zawsze dajemy i jest pychaaa
Dobrze , ze pierogi robimy rodzinnie 24.12 rano wiec to zawsze odpada w przygotowaniach
O kurczę, i w wigilie macie na to czas ? w tym roku to akurat luz bo wolne ale u nas to każdy w wigilię pracował my nie dodajemy do sałatki jąkaliśmy, pierwszy raz słyszę
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.