Oo to ja też tego typu oglądam nieraz , teraz nadrabiam hotel paradaise na HBO max bo lov island już długo nie było od kad Gilon zaszła w ciążę ![]()
![]()
No wlasnie nie bylo a szkoda mogła bybyc nowa edycja
tylko zawsze to pozno leciało ![]()
![]()
![]()
Teraz zamiast slubu jest skok na głęboką wode… dla mnie tragedia ![]()
Oglądałaś już? Tak widziałam że reklamowali….
Ja też HP oglądam od czasu do czasu na HBO Max bez reklam
A oglądaliście idź przodem bracie ? Druga część ma być ![]()
@Magdallenka0897 ja oglądałam i bardzo mi się podobał. Super , że wyjdzie kolejny sezon. Nie mogę się doczekać. ![]()
Jak dla mnie mega żałosne ![]()
już lepszy slub
Tak, też nie lubię ślubu od pierwszego wejrzenia, nawet sie zastanawialam w jakiej desperacji trzeba byc by brać w czymś takim udział …
@Magdallenka0897 ja też oglądałam. Ostatnio polskie kryminały i seriale kryminalne są naprawdę fajne i dobrze się je ogląda
Powiem tak pierwsze edycje były fajne najfajniejsza edycje dla mnie to była bodajże czwarta ta co była Agnieszka i Wojtek a później z każdą kolejną edycją to coraz gorsze. Wygląda to tak jakby ci ludzie specjalnie poszli do telewizji albo po prostu się wylansować na celebrytów
Ja będę musiała jeszcze raz obejrzeć , żeby sobie przypomnieć . Ale wiem że był dobry
@Mamuska357 @Redax33 to może polecacie jeszcze jakieś takie podobne do tego?
Dokładnie tak teraz to idą Ci co chcą się pokazać i wylansować i zostać influenceramu lub celebrytami ….
Pewnie tak ale gorzej jak pokaze sie z tej negatywnej strony a bylo pare takich osob
i pozniej jest hejtowany ittp
@Magdallenka0897 tak! Mega mi się podobał
czyli czekam na część drugą….
@Redax33 wlasnie i ja mam mieszane uczucia … czekam na efekt wow ale pewnie się nie doczekam
a oglądałaś „O krok za daleko” albo „Na obcej ziemi”? Genialne !
Mnie bardzo wciągnął serial Skradzione serce Palpito na Netflixie! Trzyma w napięciu od pierwszego odcinka, a motyw handlu organami i zemsty jest niesamowicie mocny. Skoro lubisz mroczniejsze klimaty, to myślę, że nie będziesz mogła się oderwać. Bardzo polecam 🩷
@mamaElianki Ooo brzmi nieźle a ile ma sezonów ?
@Mamamalwi o krok za daleko oglądałam i mi się bardzo podobał, końcówka mocno szokująca była . Na obcej ziemi nie widziałam , też fajny ?
@mamaElianki skradzione serce też oglądałam i wciągnął bardzo.
Ciekawe tylko kiedy będzie
i chybanidkigo też będą matki pingwinów ?
a oglądał ktoś z was w kinie pieprzyć Mickiewicza 3? @Redax33 oo skradzione serce mega, również polecam
Ooo nie znam tego ale z Twojego opisu brzmi ciekawie, love never lies mega mi sie podobał i czekam na kolejne ![]()
@Magdallenka0897 idź przodem bracie ogladałam fajny. Czekam jeszcze na matki pingwinów ![]()
Obecnie nadal oglądam Bridgertonów ![]()
Ja jeszcze nawet nie zaczęłam
zapomniałam całkiem że jest nowy sezon . Muszę też obejrzeć , ale nie wiem czy pamiętam poprzednie sezony ![]()
![]()