Mi jakoś te nowe części kogel mogel się nie podobają zbytnio. Faktycznie czasem coś śmiesznego ale ogólnie mi słabo siadły.
Ze starych seriali fenomenalny są Alternatywy 4 i Zmiennicy ![]()
Ja ze starych filmow to kocham wszytskie z Cezarym Pazura . Serio dla mnie gosciu to taki polski Jim Carrey
Ja z nim ostatnio oglądałam Ajlowiu
@Redax33am tak samo! Stary „Kogel mogel” oglądałam już z 5 razy (a na ogół nie oglądam filmowi więcej niż 1 raz) i nadal bawi tak samo ![]()
![]()
a nowe, już przekombinowane, jak dla mnie słabe
Dla mnie te nowe też są już słabe, raz obejrzalam i wystarczy
Bo teraz wszystko musi być tak poprawne aby nie zostać zdysowane, że aż nieprawdziwe są te rzeczy. Ok nie mówię że kiedyś nie były bo jak kogoś z takiej pensji miało być stać na jakies mieszkanie czy dom, ale te charaktery były prawdziwe
Ja teraz oglądam „Pozłacany wiek” i chętnie przyjmę polecenia czegoś w podobnym klimacie ![]()
Kiedyś też te seriale musiały być poprawne politycznie…. Ale niektóre są tak kultowe że nadal się ogląda i śmieszą ![]()
13 posterunek, coś wspaniałego ![]()
Z seriali:
- minuta ciszy, specyficzny temat myślę na specyficzny gust ale ja się świetnie przy nim bawiłam, nie wiem jak to opisać ale temat i sceny w taki sposób że da się uśmiać
- Belfer, byłam trochę sceptycznie nastawiona ale jak ktoś lubi rozkminiac zagadki powiedzmy kryminalistyczne to super
- klangor
- większość seriali na podstawie książek Harlana Cobena (nawet Polski w głębi lasu bardzo mi sie podobał)
Na netflixie też sporo oglądałam fajnych seriali ale zależy jaki gatunek
@zewsidziewczyna niestety nie znam, żeby coś polecić w podobnym gatunku ale wieczorem zerkne na zwiastun tego filmu
bo to na Netflixie?
Dziewczyny , ktoras sie skusila na “testamenty” ? Bo lece z odcinkami na bierzaco i potrzebuje wiedziec jak wasze wrazenia
Ja też ostatnio nie ogarniam, ani krótkiego serialu nie mogę obejrzeć ![]()
![]()
na HBO
to jest głównie o kobietach i intrygach w Nowym Jorku w XIX wieku
trochę jak Bridgertons tylko nie takie cukierkowe
Ja jak już włączę to męczę papiery na szczęście ale tam mega dużo odcinków
Ja też nie mam kompletnie czasu na seriale ostatnio
Liczę że u mnie się wkoncu pojawi , chociaż nie ma nawet nic takiego co bym pilnie chciała obejrzeć
A wgl fajne ? Polecasz ? Bo może bym wieczorami zaczęła coś oglądać
Taak, ja się mega wkręciłam ale jest dużo odcinków i nie ma kiedy oglądać