mam nadzieje ze nas nie bedzie dotyczyc…
U nas na szczescie obyło sie bez tego problemu
ewe123, kokosowego nie umiem przełknąć, niesmaczne dla mnie. Ryżowe jest fajne i daje radę ![]()
u nas na szczęście nie było problemu ze skzą białkową bo to dość uciążliwe żeby potem dopasować mleko do dziecka
kokosowe jest bardziej słodkie, mi akurat smakuje bardziej niż ryżowe, i wydaje mi się że dzieci chętniej je będą piły, więc idealne dla dzieci ze skazą białkową ![]()
moja miała podejrzenie ale na szczęście nie ma
u nas nie było problemu ze skazą białkową
U Nas skaza jest. Nadal dieta nie została rozszerzona. Nawet o kleik ryżowy. Wszystko lepiej skonsultować z lekarzem. My po skończeniu 7 miesięcy będziemy rozszerzać może dietę.
ciekawe tylko ile takie mleko kokosowe kosztuje
nie spotkałem się z mlekiem kokosowym wcześniej.nie wiedziałem ze można je podawać niemowlętom
u nas skazy nie bylo
u nas też nie było
nic fajnego, wiem jak mój brat to przechodził, wtedy mało kto wiedział co to jest ;/
ale też jakieś białę znamionka na paznokciach i wiele innych rzeczy może na nią wskazywać
mleko kokosowe - nie slyszalam
Lyna: Dlaczego nie próbowałaś rozszerzać jeszcze diety? Mój syn miał skazę i po 4 miesiącu wprowadziłam mu kleik i kaszki ryżowe i nic mu nie było. Możesz nawet spróbować zagęścić mleko jedną miarką kleiku na początek i będziesz wiedziała czy nic dziecku nie jest
u nas nie ma takich oznak
Ja też nie zauważyłam u swojego maluszka
U małej było podejrzenie skazy ale po miesiącu na szczęście ją wykluczyliśmy
trzeba obserwować dziecko i reagowac na pierwsze sygnały, które moga wskazywac na skazę białkową