Tak chyba że się zna drugą osobę i się wieeco ona lubi. Ja też przyjaciółkę kupuję perfumy bo mamy podobny gust i podobają nam się zazwyczaj te same
Wiem, że lubi owocowe, słodkie zapachy. To już dużo Dodatkowo wiem, że lubi zapachy takie jak La vie est belle Lancome czy Si Armaniego. Myślę, że to wystarczająco dużo żeby kupić perfumy na prezent
Nie znam tych perfum. Patrząc po nutach zapachowych to mogą pasować jakoś nigdy nie zwracałam uwagi na perfumy Ariany Grandę.
O C-thru, zapomniałam totalnie o tej marce a kiedyś jako nastolatka używałam. Już dawno ich nie widziałam, teraz chyba rzadziej pojawiają się w drogeriach albo jakoś nie zwróciłam na nie uwagi. Tego zapachu nie kojarzę totalnie.
Jeśli chodzi o Armani My Way to patrzyłam na nie i wydają się być odpowiednie. Co prawda cenę mają trochę wyższą, ale mała buteleczka powinna się zmieścić w budżecie.
A co do Hugo Boss Woman to mam je i dla mnie one w ogóle nie są słodkie. Bardziej cytrusowo-orzeźwiajace. Faktycznie na lato super, ale to bardziej perfumy dla mnie. Przyjaciółka woli zdecydowanie więcej słodyczy w zapachach.
Tego zapachu nie znam ale patrząc na buty zapachowe to on wydaje się być takim kwiatowym świeżaczkiem, raczej mało słodkim. Muszę mimo wszystko sprawdzić jak pachną na żywo, bo coś czuję, że mi się mogą spodobać
Ja lubię też ten zapach
Ja uwielbiam w lato soliwer te różowe
Kojarzę ten zapach, ale wydaje mi się, że to są już cięższe perfumy, bardziej orientalne, z wyczuwalnym kadzidłem a to nie przejdzie, bo przyjaciółka nie lubi takich zapachów. Nawet nazwa Black opium to sugeruje
Wydaje mi się, że miałam kiedyś próbkę tego zapachu i faktycznie jest on piękny ale bardziej kwiatowy a mało owocowy.
Są w rossmannie na samym dole póki mi też one kojarzą się z czasami szkolnymi
Ta wersja exotic wydaje się być ciekawa, ale widzę że jest problem z dostępnością.
Ładną mają buteleczkę, idealną na prezent i nie są drogie. Nie wiem tylko czy nie za bardzo kwiatowe, chociaż myślę że mogą się podobać mimo wszystko.
Daj znać jaki wybrałaś
Ja też je lubię
Oo to nie wiedziałam, miałam je kilka lat temu i nie wiem jak teraz z dostępnością. Pamiętam fajnie sprawdzały się na lato.
Tak tak, napisałam, że są bardziej kwiatowe, ale nadal dość słodkie no i przyjemne
No ciężko opisać zapach po prostu jest ładny i trochę słodkawy ale nie jest jakiś taki duszący
dla mnie mega
daj znać na jaki się ostatecznie zdecydowałaś
Również uwielbiam ten zapach , bardzo się ciągnie za osobą . Dużo osób pyta czym jestem wypsikana