Słodkie, owocowe perfumy na lato

Też mam to samo, za każdym razem, jak idę do kosmetyczki, pytają mnie, co to za zapach :grinning: :grin:

1 polubienie

Na Notino są teraz promocje, wybrane perfumy można kupić z 30% rabatem

A który konkretnie używasz?

Yves saint laurent :wink:

To już wiem :wink: ale tam są różne rodzaje w ciemniejszych buteleczkach albo jaśniejszych :smiley: dlatego pytałam które konkretnie :slightly_smiling_face:

https://www.notino.pl/yves-saint-laurent/libre-libre-woda-perfumowana-dla-kobiet/

Fajna promka, zaraz robię zamówienie :slight_smile:

Tak to jest dokładnie ten :two_hearts:

Czyli ysl libre używasz :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Uwielbiam Black Opium! :heart_eyes: Ale on na lato jest trochę ciężki

@Lea i jak tam zdecydowałaś się na któreś perfumy???

To mój numer 1 :heart: kocham i cały rok używam :slight_smile:
Chociaż latem wolę la vie est belle :slight_smile:

1 polubienie

Też ich od niedawna używam :grin:

Zależy który. Jak dla mnie ten różowy jest delikatniejszy. Ja mogę się nim psikac non stop

Używałam głównie zielonych :wink:

Dziewczyny a tez perfum ktory macie na półce to prezenty czy same sobie kupujecie ? powiem ,ze niektóre tutaj to cena mnie osobiscie powala i sama bym sobie nie fundnęła takiego psik psik :wink: noooo chyybbaaa ze zarabiałabym duuuuuużo wiecej :wink:

Ja sobie odłożyłam trochę. I koleżanka kupuje mi w Anglii jak leci do Polski bo raz że są trochę tańsze a poza tym są bardziej trwałe niż te nasze polskie. Pozwalam sobie na takie droższe perfumy max 2 razy do roku.

Mi perfumy kupuje mąż w sklepie Douglas , ale w Niemczech. I są naprawdę trwałe , nigdy się nie przejechałam na jakości.

Ja sobie sama kupuje , i też wychodzi tak dwa razy do roku używam na wyjścia weekendowe , na codzień używam takiego tańszego co też mi się podoba

1 polubienie

Sama sobie kupuje , wiem jaki lubię i kupuje raz albo dwa razy Doroty taki droższy