Też mam to samo, za każdym razem, jak idę do kosmetyczki, pytają mnie, co to za zapach
Na Notino są teraz promocje, wybrane perfumy można kupić z 30% rabatem
A który konkretnie używasz?
Yves saint laurent
To już wiem ale tam są różne rodzaje w ciemniejszych buteleczkach albo jaśniejszych
dlatego pytałam które konkretnie
Fajna promka, zaraz robię zamówienie
Tak to jest dokładnie ten
Czyli ysl libre używasz
Uwielbiam Black Opium! Ale on na lato jest trochę ciężki
@Lea i jak tam zdecydowałaś się na któreś perfumy???
To mój numer 1 kocham i cały rok używam
Chociaż latem wolę la vie est belle
Też ich od niedawna używam
Zależy który. Jak dla mnie ten różowy jest delikatniejszy. Ja mogę się nim psikac non stop
Używałam głównie zielonych
Dziewczyny a tez perfum ktory macie na półce to prezenty czy same sobie kupujecie ? powiem ,ze niektóre tutaj to cena mnie osobiscie powala i sama bym sobie nie fundnęła takiego psik psik noooo chyybbaaa ze zarabiałabym duuuuuużo wiecej
Ja sobie odłożyłam trochę. I koleżanka kupuje mi w Anglii jak leci do Polski bo raz że są trochę tańsze a poza tym są bardziej trwałe niż te nasze polskie. Pozwalam sobie na takie droższe perfumy max 2 razy do roku.
Mi perfumy kupuje mąż w sklepie Douglas , ale w Niemczech. I są naprawdę trwałe , nigdy się nie przejechałam na jakości.
Ja sobie sama kupuje , i też wychodzi tak dwa razy do roku używam na wyjścia weekendowe , na codzień używam takiego tańszego co też mi się podoba
Sama sobie kupuje , wiem jaki lubię i kupuje raz albo dwa razy Doroty taki droższy