Moja mam używa żółtych. Strasznie ciężko je gdziekolwiek kupić. Nie wiem czy są wycofane. Bo nie ma nawet w internecie
Ale są inne niż kupione i nas w Douglas w Polsce prawda ?
A polecacie jakieś perfumy męskie ?
A cenowo dużo się różnią ? Czy są mega droższe ?
Ja uwielbiam Armani stronger with you albo Hugo boss. A z tańszych jaguar ogólnie wszystkie są ładne albo Bugatti w Rossmanie też spoko pachną i dobrze się trzymają
Na tego Armani akurat dobra promocja na Notino
One są takie hmmm specyficzne ale ciotka moja zawsze siedziała przy moim mężu i go wąchała
Według mnie są trwalsze. Kupowałam w Polsce dla mamy i jednak są gorsze wiem bo zapach nie przypasował mamie
i wróciłam do domu z perfumami
te z Polski były mniej trwałe na skórze , ale i na ubraniach. Jak się popsikam niemieckimi to ubrania bardzo długo pachną.
Dlatego wiem też , że kupowanie perfum nie zawsze jest dobrym pomysłem. Chyba , że wiemy co ktoś lubi.
No właśnie te moje angielskie też pachną dłużej. Jest znaczna różnica. Ja jedynie co to kupuję perfumy mężowi bo one się mnie mają podobać
Ja sobie odkładam jakieś drobne kwoty w ciągu roku. Perfumy muszę kupić w sumie raz na rok i mi starcza, więc odłożę tu 20, tam 30 złotych i tak się zbiera na jakieś moje wydatki
Poza tym wolę odłożyć, niż kupować co miesiąc perfum za 50 złotych, bo to wcale nie wychodzi taniej
U mnie też sama sobie kupuje mąż i tak nie wie jakie zapachy lubię . Raz do roku sobie taki prezent fundnę lepszy ;p
Hmm to musi być dobry
Też tak mam i mąż liczy na to że zawsze mu dobry wybiorę
Oooo to może być dobry
Ja z kolei dostaję na prezent perfumy czy wody perfumowane:)
Samej noo może bym odłożyła ale zawsze jest coś innego, ważniejszego … ahh no tak człowiek mysli czasem o wszystkich i wszystkim a nie o sobie
Ja też tak mam u siebie jestem zawsze na ostatnim miejscu . Kupiłam w dobrej promocji Gucci bloom
Też tak miałam ale powiedziałam dość. Dla mnie też się coś należy jak raz na jakiś czas kupię sobie coś lepszego to od razu lepiej się czuję
Czasem trzeba postawić na siebie, nie zawsze tylko dla innych
I słusznie, czasem trzeba siebie też dopieścić, należy się😊
Czasem kupuję sobie sama, czasem dostaję w prezencie. Mam różne zapachy i droższe i tańsze i używam w zależności od okazji.