Słodkie, owocowe perfumy na lato

Moja mam używa żółtych. Strasznie ciężko je gdziekolwiek kupić. Nie wiem czy są wycofane. Bo nie ma nawet w internecie

Ale są inne niż kupione i nas w Douglas w Polsce prawda ?

A polecacie jakieś perfumy męskie ?

A cenowo dużo się różnią ? Czy są mega droższe ?

Ja uwielbiam Armani stronger with you albo Hugo boss. A z tańszych jaguar ogólnie wszystkie są ładne albo Bugatti w Rossmanie też spoko pachną i dobrze się trzymają

1 polubienie

Na tego Armani akurat dobra promocja na Notino

One są takie hmmm specyficzne ale ciotka moja zawsze siedziała przy moim mężu i go wąchała :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Według mnie są trwalsze. Kupowałam w Polsce dla mamy i jednak są gorsze :confused: wiem bo zapach nie przypasował mamie :wink: i wróciłam do domu z perfumami :wink: te z Polski były mniej trwałe na skórze , ale i na ubraniach. Jak się popsikam niemieckimi to ubrania bardzo długo pachną.
Dlatego wiem też , że kupowanie perfum nie zawsze jest dobrym pomysłem. Chyba , że wiemy co ktoś lubi.

No właśnie te moje angielskie też pachną dłużej. Jest znaczna różnica. Ja jedynie co to kupuję perfumy mężowi bo one się mnie mają podobać :rofl::rofl::rofl:

Ja sobie odkładam jakieś drobne kwoty w ciągu roku. Perfumy muszę kupić w sumie raz na rok i mi starcza, więc odłożę tu 20, tam 30 złotych i tak się zbiera na jakieś moje wydatki :sweat_smile:
Poza tym wolę odłożyć, niż kupować co miesiąc perfum za 50 złotych, bo to wcale nie wychodzi taniej :sweat_smile:

U mnie też sama sobie kupuje mąż i tak nie wie jakie zapachy lubię . Raz do roku sobie taki prezent fundnę lepszy ;p

Hmm to musi być dobry :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Też tak mam i mąż liczy na to że zawsze mu dobry wybiorę :smiling_face::sweat_smile:

2 polubienia

Oooo to może być dobry :rofl:

1 polubienie

Ja z kolei dostaję na prezent perfumy czy wody perfumowane:)

Samej noo może bym odłożyła ale zawsze jest coś innego, ważniejszego … ahh no tak człowiek mysli czasem o wszystkich i wszystkim a nie o sobie :slight_smile:

Ja też tak mam u siebie jestem zawsze na ostatnim miejscu . Kupiłam w dobrej promocji Gucci bloom

Też tak miałam ale powiedziałam dość. Dla mnie też się coś należy :rofl: jak raz na jakiś czas kupię sobie coś lepszego to od razu lepiej się czuję :blush:

1 polubienie

Czasem trzeba postawić na siebie, nie zawsze tylko dla innych :wink:

I słusznie, czasem trzeba siebie też dopieścić, należy się😊

Czasem kupuję sobie sama, czasem dostaję w prezencie. Mam różne zapachy i droższe i tańsze i używam w zależności od okazji.