Słuchawki wygłuszające hałas

To raczej taka bawełna ale raczej nie widzę żeby się coś działo z główką ale też mi ciężko powiedzieć czy twoja córka nie ma np. wrażliwszej skóry czy coś. 

Może warto jeśli będziesz miała taką możliwość zobaczyć na żywo: https://www.ecipeci.com/pl/nasze-sklepy

Och, nie wpadłam na to! Zaraz sprawdzę czy gdzieś w okolicy jest sklep, a jak nie to zaryzykuje i kupię. Patrzyłam na allegro to koszt około 120zł 

Słuchawki super sprawa

O ile dziecko będzie chciało nosić i nie bedzie zdejmowac ;)

u mnie synek nie lubi mieć  takich rzecz, chwila moment i ściągnięte 

Dziewczyny kupiłam z firmy ecipeci, przez internet. Nigdzie blisko nie było możliwości przymierzenia słuchawek. Mała okej, nie była cały czas w słuchawkach (bo jednak ma jeszcze miękka główkę i nie chciałam jej przmeczac) I miala ubierane tylko na czas drzemki i na czas gdy przyjechała kapela góralska. Łącznie na 5godzin imprezy miała maks 2 godz z przerwami te słuchawki. Myślę, że jeszcze nie raz się nam przydadzą. Oprócz nasz dwoje dzieci (10 mies, 1,5roku) też miały. 1,5latka już nie chciała npsic, ale jak kapela zaczęła grać to poprosiła żeby jej założyć. Temu 10cio miesięcznemu założyli na początku i cała imprezę to dziecko miało na glowie

Ja nie miałam takich słuchawek, ale to mega fajne rozwiązanie... 

Ja musze poszukać takich słuchawek bo miesiąc po porodzie mamy zaproszenie na dużą imprezę z grajkiem 

O to jak najbardziej . Może na vinted znajdziesz :)

Myślę, że można kupić używane, chociaż ja kupiłam nowe. Nie jest to znów aż tak wielki wydatek, właśnie biorąc pod uwagę, że będzie możliwość ubrania ich kilka razy. Ps. Ja podziwiam, że z takim maluchem się wybieracie. Szczerze mówiąc, to było nasze pierwsze wyjście, gdzie było więcej ludzi niż 10 w zamkniętym pomieszczeniu  :) 

Z maluszkiem troszkę strach faktycznie , teraz pełno tych chorob

teraz jest bardzo dużo zachorowań , trzeba uważać 

Ja swojej rocznej córki nie zabrałam na wesele. Jednak takie maleństwa nic nie mają z takich imprez. 

ja z moim miesiecznym synkiem bawilam sie na weselu :D jakoś tego nie przeżył zbyt emocjonalnie :D zwyczajnei spał

moja córka była na naszym weselu mając 5 miesiecy, ale nie była długo na sali. Jak na nią wchodziliśmy z nią to miała słuchawki , ale znam ludzi którzy idą na wesele z maleństwami i jakoś dają radę . Ja akurat mam swoje słuchawki , ale pierwszy raz wypożyczałam . 

Jak byłam na weselu z 1.5 letnim dzieckiem to słuchawki miał na wstępie , potem jak wracał na salę z podwórka to nie chciał ich zakładać 

A myślicie że te słuchawki się sprawdzają? 

Mamaem ja je zakładałam to naprawdę wygłuszają . Wychodzę też z założenia , że lepiej coś mieć co ochroni w pewnym stopniu dziecko niż nic nie mieć 

MamaEm sprawdzają się. robiliśmy testy w domu - muzyka szła na pół głosu w telewizji i mała nawet nie odwróciła głowy w tamtym kierunku, zero zainteresowania :) z naszego punktu widzenia: sprrawdzają się, ale ja nie miałam sumienia aby miała je cały czas na uszach, bo chciałam żeby troszkę też jej głowa odpoczęła. nie są mocno ściskające, ale jednak taka mała główka jest poddatna jeszcze i dlatego zdejmowaliśmy. producent na swojej stronie nie poleca zakładania takich słuchawek poniżej 6m życia, ale są ludzie (w tym my), którzy to robią - w granicy rozsądku oczywiście :) z ciekawosci sama ubralam te słuchawki i faktycznie nic nie słychać, a jeśli juz to baaaaardzo niewiele, bardziej taki szmer :) 

one niby są od 6 miesiąca, ale nie ma innych dla dzieci mniejszych. Jest opaska , którą można dostosować do dziecka , więc tak naprawdę każdemu można założyć :)

Zawsze lepiej to mieć niż później żałować, że coś się wydarzyło;p