Ooo, ale super wiadomość ![]()
Ale to była osobna ankieta dla Lovi i dla Canpol? Bo niektóre z nas dostały z Lovi a niektóre z nas z Canpolu
Ja nie dostałam żadnego
Tak były dwie ankiety ![]()
Tak, osobne akcje
Ja akurat tą z lovi przegapiłam, ale na Canpol się złapałam i mam smoczek ![]()
Byly dwie osobne ![]()
![]()
![]()
W zasadzie Lovi i Canpol to to samo bo marka Lovi to odrebna czesc Canpol babies .czyli taka linia produktów Canpola
Dowiedziałam się tego dopiero na tym forum ![]()
Maja jeszcze Difrax. Te butelki, ktore byly w tym miesiacu do testow byly wlascie polaczeniem Canpola i Difrax ![]()
Ooo nie slyszalam nawet o tej marce
Ooo też nie słyszałam o tej firmie ![]()
Napisalam meila i smoczek mam juz w domu , dziekuje bardzo ![]()
Ooo widzisz tego nie wiedziałam. Ale faktycznie przecież nawet na opakowaniu tych butelek jest napisane Designed by difrax
Ja dostałam już jakoś tydzień temu. Ale trochę się niestety spóźnili z wysyłką, bo w tym czasie odstawiliśmy smoczek u syna ![]()
Ja również już dostałam, bardzo się cieszę ![]()
Ale fajną akcja dziewczyny ![]()
Ja kiedys z czystej ciekawości czytalam o canpolu jako o firmie i wlasnie bylo napisane ze to spolka trzech linii Canpol babies, Lovi i Difrax
Przypadkiem smoczków z difrax kiedyś mama ginekolog nie miała w ofercie?
Tez się dowiedziałam z forum o tym, że Lovi i Canpol to jeden producent. Teraz się okazuje, że jeszcze firma Dograć w to wchodzi, ale chociaż kojarzę nazwę to z tymi produktami nie miałam dotąd do czynienia. A co do ankietet to kompletnie mnie ominęła cała akcja, ale też miałam dość zajęty wrzesień.
A tego to nie wiem
na pewno maja swoja strone, ale oferta jest znacznie bardziej ubozsza niz Canpol czy Lovi.