Smoczek z ankiety

Ooo, ale super wiadomość :star_struck:

Ale to była osobna ankieta dla Lovi i dla Canpol? Bo niektóre z nas dostały z Lovi a niektóre z nas z Canpolu

Ja nie dostałam żadnego

Tak były dwie ankiety :slight_smile:

Tak, osobne akcje :blush: Ja akurat tą z lovi przegapiłam, ale na Canpol się złapałam i mam smoczek :heart:

Byly dwie osobne :smiling_face::smiling_face::smiling_face:

W zasadzie Lovi i Canpol to to samo bo marka Lovi to odrebna czesc Canpol babies .czyli taka linia produktów Canpola

1 polubienie

Dowiedziałam się tego dopiero na tym forum :see_no_evil:

Maja jeszcze Difrax. Te butelki, ktore byly w tym miesiacu do testow byly wlascie polaczeniem Canpola i Difrax :slight_smile:

Ooo nie slyszalam nawet o tej marce

Ooo też nie słyszałam o tej firmie :smiley:

Napisalam meila i smoczek mam juz w domu , dziekuje bardzo :smiling_face:

1 polubienie

Ooo widzisz tego nie wiedziałam. Ale faktycznie przecież nawet na opakowaniu tych butelek jest napisane Designed by difrax

Ja dostałam już jakoś tydzień temu. Ale trochę się niestety spóźnili z wysyłką, bo w tym czasie odstawiliśmy smoczek u syna :sweat_smile:

Ja również już dostałam, bardzo się cieszę :heart_eyes:

Ale fajną akcja dziewczyny :slight_smile:

Ja kiedys z czystej ciekawości czytalam o canpolu jako o firmie i wlasnie bylo napisane ze to spolka trzech linii Canpol babies, Lovi i Difrax

2 polubienia

Przypadkiem smoczków z difrax kiedyś mama ginekolog nie miała w ofercie?

Tez się dowiedziałam z forum o tym, że Lovi i Canpol to jeden producent. Teraz się okazuje, że jeszcze firma Dograć w to wchodzi, ale chociaż kojarzę nazwę to z tymi produktami nie miałam dotąd do czynienia. A co do ankietet to kompletnie mnie ominęła cała akcja, ale też miałam dość zajęty wrzesień.

A tego to nie wiem :slight_smile: na pewno maja swoja strone, ale oferta jest znacznie bardziej ubozsza niz Canpol czy Lovi.

1 polubienie