Smoczek z ankiety

Nawet trafil mi sie taki jaki mi sie podobal tak ze super :smiling_face:

Napisałam maila i dostałam odpowiedź że smoczek zostanie wysłany :smiley::smiley:

2 polubienia

Ja też napisałam z zapytaniem czy to były dwie różne ankiety i Pani poprosiła o dane do wysyłki, i dzisiaj pewnie przyjdzie bo wczoraj miałam powiadomienie.

2 polubienia

To super wiadomość :smiling_face_with_three_hearts: a jakie dostaliście ? Bo zastanawiam się czy każdy dostaje taki sam :smiling_face:

1 polubienie

Z canpol bialy w kropki

2 polubienia

To ja mam taki sam :star_struck:

2 polubienia

Ja też mam biały w kropki :smirk:

2 polubienia

Też mam ten biały w kropeczki możliwe że większość go dostawala

1 polubienie

Taki chyba najbardziej neutralny :blush:

Też go dostałam. Właśnie jest neutralny i dla dziewczynki i dla chłopca

1 polubienie

Mamusie ja napisałam meila co w sprawie tego smoczka z Ankiety i pani mi ospisała ze polowa przesyłek wrociła do nich i zebym napisała adres do domu to wyslą na adres i faktycznie niecałe 2 dni i otrzymalismy smoczek
Napiszcie meila i przypomnijcie sie my czekalismy okolo 1,5 miesiaca i z ciekawosci napisalam meila i odpisała wlasnie pani to

U nas wysyłka 22 września, a 23 września smoczek był już w punkcie :grinning: faktycznie jak któraś jeszcze nie dostała to piszcie i dopytujcie :wink: nam się trafił taki uniwersalny w kropeczki i czeka na testy :heart_eyes:

My też dostaliśmy taki w kropeczki, i też od razu nie dostaliśmy tylko jak napisałam maila

Tak, brałam udział i ostatnio otrzymałam. :smiley:

Ja też wysłałam maila i 2 dni później już był u mnie smoczek

1 polubienie

Ja też dostałam w kropki ten biały właśnie :smiley:

1 polubienie

Szkoda, że były tylko smoczki 0-6. W ogóle ten wzór w kropki chyba najbardziej mi się podoba

No właśnie… ale był wybór wcześniej a chyba każdy taki dostał

1 polubienie

Ale i tak akcja sama w sobie bardzo miła :blush:

1 polubienie

Mam się akurat przypada :blush: też z tych co widziałam co inne dostały ten podoba mi się najbardziej taki uniwersalny