Smoczek z ankiety

Nie było wyboru w smoczkach każdy dostał losowy

Myślę, że @Magdallenka0897 chciała napisać, że w ankiecie się zaznaczało w jakim wieku jest dziecko, przez to wiele mam pomyślało, że smoczki będą dedykowane do wskazanego przez nie wieku, a hasło “wysłane losowo” będzie dotyczyć wzoru :blush: Ale i tak uważam, że akcja bardzo fajna, a w razie czego zawsze można oddać smoczek komuś kto ma dziecko w tym wieku. Ja np. dużo niewykorzystanych rzeczy dawałam mojej położnej środowiskowej i ona jak później jeździła na wizyty do innych mam to wiedziała która czego może potrzebować i dawała im. :blush:

2 polubienia

Do nas też dokładnie taki dotarł :smiley::heart_eyes: jesczcze nie testowaliśmy, ale do 6 miesięcy na pewno z niego skorzystamy :smiley: obecnie też używamy z Canpol, chyba nawet taki model, ale z innym printem i Maluszek go lubi, więc myślę że ten też się super sprawdzi :blush:

Dokładnie o to mi chodziło :blush: Wiele osób mogło to tak pomyslec, bo skoro w ankiecie trzeba było podać wiek dziecka, to normalne , że większość tak pomyślała :slight_smile:

1 polubienie

Aaa to nawet nie pamiętam że była taka możliwość :blush:

@Magdallenka0897 Była informacja w e mailu z podziękowaniem za wypełnienie ankiety ;
“Chcielibyśmy podkreślić, że pytanie o wiek dziecka było częścią badania i nie ma związku z wysyłką konkretnego rozmiaru smoczka. Smoczki wysyłane w ramach podziękowania są wybierane losowo, dlatego otrzymany model może różnić się od tego, którego Państwo aktualnie używaja”

Dobrze to zapamiętałam bo odbierając Smoczka zastanawiałam się czy będę mogła wykorzystać dość szybko czy będziemy musieli trochę poczekać :grinning: ale na szczęście dostaliśmy ten 0-6 msc :grinning:

1 polubienie

Ja nie dostałam żadnej takiej informacji. Gdybym to dostała, to bym nie napisała o tym

Może nie wszystkim przyszła ta wiadomość, trafiła do spamu, albo umknęła bo była wysyłana 20 dni przed wysyłką smoczka :wink: tak czy siak ja taka informacje uzyskałam.

Ja nawet nie wiem o jaką akcję chodzi :woman_shrugging:t2:?

jakis czas temu byla akcja na stronie i fanpage canpola byly posty ze za wypelnienie ankiety dostawalo sie smoczek antystresowy

Kurcze, to nie widziałam :cry: szkoda

Całkiem możliwe , że mogło wejść do spamu i nie zauważyłam :wink:

O dograć nigdy nie słyszałam :slight_smile:

1 polubienie

Kurde, teraz ja chyba kojarzę podobną wiadomość, ale dziwne bo tez nie dostałam pozniej maila z prośbą o adres do wysyłki. Czy to było e tym samym mailu?

A ja nie dostałam żadnej wiadomości i dostałam smoczek dopiero po tym jak napisali tutaj i napisałam maila

Nie, e mail z prośbą o podaniem adresu orlen paczki był tydzień później :grinning:

@Magdallenka0897 ważne, że finalnie smoczki dotarły do każdej z nas :wink:

2 polubienia

Odebrałam, smoczek co prawda chłopięcy aale grunt, że jest

1 polubienie

Ja już nawet nie pamiętam że można było wiek dziecka podać, a to przez to jednak dostałam taki jaki mi pasował :blush:

I super , że się tak udało :blush:

nie dotarło właśnie, s brali maila aby robić wysyłkę ale to już jakiś czas temu było