Spodenki z szerszym pasem

Hej mamuśki!
Macie do polecenia jakąś firme która szyje spodenki i spodnie dla dzieci z szerszym pasem lub takie luzniejsze w pasie? Mam dosyć puszystego bobasa i ciezko mi znaleźć dla niego spodnie. H&M mial super ale niestety tylko do rozmiaru 74 a aktualnie potrzebujemy juz 80 :confused:

Jeśli są tutaj mamy które używają TikToka to zapraszam do siebie na profil caroline.mommy.kpi :blush: mozecie podac swoje nazwy i stworzymy również tam fajną społeczność :smile:

Cool club ma większe rozmiary ale też czasami w Sinsay są duże w pasie ja zazwyczaj muszę zwężać. Bądź też kupuj na 86 regulowane w pasie to też dobra opcja

2 polubienia

Polecam spodenki z Kappahl (seria Newbie) i z Coccodrillo mają elastyczne, szersze pasy i są wygodne dla pulchniejszych maluchów. Czasem fajne modele są też na Allegro od polskich szyjących

1 polubienie

Ja lubię ze smyka, rozmiary są zawsze troszkę większe niż te standardowe. Z Sinsay córka zawsze szybko z rzeczy wyrasta, no i H&M też mi się fajnie sprawdza

1 polubienie

W Zarze są zawyżone rozmiary i spodnie są szerokie w pasie

Sprawdź Lupilu (Lidl) często mają modele z regulowanym pasem albo luźniejszym krojem.

1 polubienie

Dla mnie H&M wygrywa, ale jak piszesz że juz od rozmiaru 80 nie możesz nic znaleźć to może Lupilu spróbuj lub Cool Club ze Smyka?

O tak w hm są super , często też kupuje w Reserved

Spróbuj w Coccodrillo, Name It albo KappAhl mają luźniejsze fasony i elastyczne pasy. U nas fajnie sprawdziły się też dresiki z Pepco, serio wygodne i tanie :blush:

Nawet nie słyszałam o tych stronach

A może Sinsay albo lupilu

O tak! Zapomniałam, że Lidl też ma całkiem fajne ubrania

1 polubienie

W sinsay sporo takich spodenek )

Tak, ja lubie kupować w lidlu :slight_smile:

A ja nigdy nie mogę nic fajnego dla niemowlaka wyhaczyć w Reserved. Chyba źle szukam, ale wydaje mi się, że dla maluchów mają mały wybór. :thinking:

O widzisz, a ja z kolei prawie zawsze coś tam znajdę :blush: Może akurat trafiam na lepszy moment albo buszuję za długo :sweat_smile: Faktycznie czasem wybór dla maluszków jest mniejszy, ale jak już coś się trafi, to zwykle fajne i w dobrej jakości.

Dla starszaków to fakt często coś upoluję, tak od rozmiaru 80 w zwyż, ale na mniejsze to nie bardzo. :woman_shrugging:

No tak, od 80 wzwyż to już więcej opcji i wzorów.

Dzięki za info! Nidy nie kupowałam nic z tego sklepu :wink:

Cool club testowaliśmy ale nieststy wszystko ciasne :smiling_face_with_tear: