Spotkanie dla rodziców i przyszłych rodziców Świadoma Mama - 27.04. Łódź, 11.05. Poznań, 16.05. Lublin

Bezpłatne warsztaty dla rodziców i przyszłych rodziców prowadzone przez Paulinę Holtz w najbliższym czasie odbędą się w 3 miastach Polski:

• 27.04. w Łodzi
  • 11.05. w Poznaniu
  • 16.05. w Lublinie

więcej informacji na stronie organizatora Świadoma Mama http://www.swiadomamama.pl/events

Serdecznie zapraszam - osobiście będę w Lublinie :wink:

• 17.05. w Radomiu
  • 18.05. w Kielcach
    a później będę jeszcze w innych miastach.
    izapodg, napisz jak Twoje wrażenia po warsztatach w Lublinie
  • 8.06. Warszawa
  • 21.006. Katowice
  • 22.06. Opole
  • 23.06. Wrocław
  • 24.06. Poznań

Niestety nie byłam, bo miałam zajęcia ze studentami :slight_smile:

Szkoda. A może jest tu ktoś kto był na tych warsztatach w innym mieście?

Dziś się zapisałam do Wrocławia :wink:

Szkoda, że nie ma nigdy w Szczecinie raz tylko były targi…:frowning:

Ja w przyszłym tygodniu wybieram się do Katowic i już się doczekać nie mogę :slight_smile:

Czy któraś z Was będzie w Katowicach?

A była któraś z Was na wcześniejszej edycji tych warsztatów lub na innych warsztatach tego typu? Jak wrażenia?

Dam znać w przyszłym tygodniu jak było w Katowicach.

Ja byłam 3 lata temu na warsztatach mamo to ja i było bardzo interesująco z mężem byliśmy zadowoleni z tych warsztatów. Dużo nowych i ciekawych rzeczy się dowiedzieliśmy. Jak dla mnie warto się wybrać na takie warsztaty.

Harmonogram warsztatów wygląda bardzo interesująco, szczególnie dla tak zielonej osoby jak ja :slight_smile:

Emmka na tych warsztatach będzie godz szkolenia praktycznego z chustonoszenia więc warto, warto się wybrać.

gabilabi, mówisz o warsztatach 'Świadoma mama'?

Tak chodzi mi o warsztaty świadoma mama, ja się zapisałam i dostałam na maila harmonogram warsztatów i właśnie godz jest poświęcona na uczeniu się wiązania chusty.

Ale idziesz na tą część dla rodziców z dziećmi czy dla kobiet w ciąży? Na której części mają być te warsztaty?

Ja idę na warsztaty dla kobiet w ciąży i akurat pierwsza godz. Warsztatów to będzie oczywiście dla chętnych program z chustonoszenia :wink:

Ale program warsztatów Świadoma mama chyba różni się w różnych miastach (dlatego też nie jest on oficjalnie dostępny tylko wysyłają go jak już zapiszesz się), także niekoniecznie w każdym mieście będzie to chustonoszenia, a szkoda, bo bardzo przydatny temat, tym bardziej jeśli będą tam zajęcia praktyczne.

Program się różni w zależności od miasta, bo mam harmonogram z Katowic i tam niestety chustowania nie ma.