Sprzedaż ubranek dziecięcych

O kurcze ale pechowo. :see_no_evil:

Na Vinted to przynajmniej dostała za to negatywą opinie :joy:

2 polubienia

Zupełnie nie wiem. Szukałam wszędzie informacji czy zależy od przewoźnika czy od czego ale nie doszłam do żadnego powodu

1 polubienie

Ale nieraz to i tak duzo taniej wychodzi mi sie udalo kupic kilka na vinted wygladaja jak nowe a cena to 1/3

1 polubienie

Jest jest nowy uzytkownik to ma pierwszy zakup i sprzedaz za darmo bynajmniej kiedys tak bylo

No to juz pech moglas zglosic do vinted moze by cofneli kupon

Ja właśnie miałam nie u wszystkich dlatego bardzo dziwne. Ostatecznie kupiłam u sprzedającej mu której i tak musiałam zapłacić za wysyłkę

Można wystawić post na grupkach FB takich z okolicy twojego miasta to może się uda bez wysyłki sprzedać tylko polecam w ogłoszenia dodać dokładne zdjęcia, ewentualne wady, wymiary i ceny :slightly_smiling_face:

Ja w takich grupkach nie lubię sprzedawać, wolę Vinted, OLX czy nawet Allegro. Na Facebooku jak sprzedasz i ktoś się oszuka, to pomocy żadnej, a tak to chociaż jakieś wsparcie ze strony platformy sprzedającej dostaniesz

Z reguły i tak rozstrzygają na korzyść kupującego

Ja póki co nie miałam żadnej przykrej sytuacji, ale zawsze sobie nagrywam pakowanie paczki, żeby w razie czego mieć jakieś podstawy do rozmowy :sweat_smile:

Ja też nie miałam takich sytuacji ale dużo się naczytałam na grupach. Mi się nigdy nie chciało nagrywać pakowania :joy:

Vinted, olx oraz grupy na FB. Na FB dobrze sprzedają się paczki i można nawiązać dłuższą współpracę z jakąś mamą :blush: Na vinted i olx są fale, raz jest lepiej raz gorzej ze sprzedażą. Czasem większe miasta organizują jakieś wyprzedaże szafy kiedyś było coś takiego jak “babi targ” - jeśli lubisz angażować się społecznie, może z jakąś organizacją w swojej miejscowości sama coś takiego zorganizujesz :blush:

Sama kiedyś skorzystałam z okazji paczki. Jednak było tam za dużo pajacy, a moja byla majowa, to pajace okazały sie w znacznej j mierze zbędne

Ja nie lubie jakos na Facebooku, za duzo znajomych potem obserwuje co i jak nie lubie tego

1 polubienie

Mam podobne odczucia. Każdy ze znajomych ma wtedy transparentność. To także nie dla mnie

Ja nagrywałam jak sprzedawałam coś droższego np. jakiś telefon bo to nigdy nie wiadomo co komu siedzi w głowie niestety :frowning:

Marketplace na facebooku. Daj link do vinted jesli masz cos fajnego dla dziewczynki 68/74

Jeśli byłybyście zainteresowane to zapraszam na swój vinted - fashioncloset2306 w razie pytań napiszcie, że jesteście z tego forum i zawsze się dogadamy :))

1 polubienie