Ja tak kiedyś się rozchorowałam w upały . Cały dzień spędziłam z głową przed wiatrakiem . I na drugi dzień umierałam przez ból gardła .
O najgorzej. Raz byłam chora w lato i źle to wspominam
Zazdroszczę
my się chłodzimy w piwnicy ![]()
![]()
U mnie mąz powiedzial, ze montujemy dopiero na zime ![]()
![]()
bo teraz ceny kosmos
Tak juz jakieś dwa tyg mam ale nie było pogody na klimę teraz działa i jest ulga ![]()
Jeżdżę cały czas do mamy bo nudzi mi się w domu . A tam u niej pełen dom bo cały czas ktoś przyjeżdża. Ja chcę żeby było ciepło ale nie taki upał jak jest teraz bo to jakaś maskara .
@redax33 oczywiście że jest łatwiej , nie mogłoby być nic lepszego . Teraz wiem jak to jest jak inne osoby pisały o klimie ![]()
Tak się stara , wszystko żebym miała lepiej w ciąży . ![]()
Ja od wiatraka też tak miałam , chociaż od klimy też jak chodzi za długo to boli mnie głowa więc nie włączam tak . Nie chce się rozchorować ![]()
U mnie gdyby nie teraz założył to pewnie na zimie też nie byłoby bo stwierdzili byśmy że nie trzeba ![]()
Narazie mamy w jednym pomieszczeniu ale jak otworze sypialnie to zawsze mi schłodzi . Najważniejsze że jest i daje efekt ![]()
U nas prawdopodobnie tak to sie skonczy ![]()
![]()
![]()
![]()
I to jest najgorsze , dlatego miałam postanowienie że musi być teraz . W zimie też w sumie daje ciepło gdybyśmy chcieli sobie dogrzewać ale pewnie nie będzie takiej potrzeby. ![]()
A na kiedy masz termin?
@AnetteSo początek listopada ale przeczuwam że może być to październik ![]()
To jeszcze trochę przed Tobą. Wytrzymam kciuki żebyś dała radę w te upały
Muszę dać jakoś radę , dobrze że to nie ostatni miesiąc bo byłoby ciężko teraz .
Upały nie pomagają w ciąży , ale nic na to nie poradzimy ![]()
Jakoś teraz koszta założenie takiej klimy ?
Wierzę, ci że jest ciężko a ile jeszcze przed tobą tych ciepłych dni
Oj tego ci nie powiem bo nawet mojego nie pytałam coś chyba od 3 tys . Zależy też jaka , nie znam się na tym . My mieliśmy firmę przez znajomego , więc nawet nie wiem jak liczył . Czy jakiś rabacik był ale pewnie nie bo każdy chce zarobić ![]()
Nie tania rzecz . Ale bardzo potrzebna , dla mnie ulga . Narazie mamy jedno . Napewno jeszcze będziemy zakładać więcej ale to w przyszłości , tak z kasą ciężko na wszystko ![]()
No ale fajnie , że chociaż jakaś ulga a tym bardziej że jesteś w ciąży
zawsze jak co można iść do jednego pomieszczenia się schłodzić ![]()
My zakladalismy 2 lata temu przez firme placilismy 4200 a w tym roku zakladal znajomy to 2800
Ja myślałam , że te ceny są o wiele wyższe
Mój tak samo uznał
więc będziemy się gotować w te upały nadchodzące
@Mamilove dlatego najlepiej rozejrzeć się po firmach lub necie jakie oferty mają . Bo można trafić na okazje . ![]()
Szczerze jak otworze drzwi do sypialni to mi schłodzi . Także nie jest źle na jednej , to zależy też od metrów ile ma ![]()