Sprzęty, które zmieniły Waszą codzienność

A w jakim pomieszczeniu macie zrobioną ?
No i myślę , że jutro teraz tyle wytrzymaliśmy to poczekamy jak będzie po sezonie to może też nie będzie takich wysokich cen

My mamy w salonie i u syna w pokoju

1 polubienie

Jejku weźcie przygarnijcie mnie na jutro … ma być 38 stopni :scream::exploding_head::scream::exploding_head::scream::exploding_head:

U mnie 33 ale i tak gorąco :hear_no_evil::hear_no_evil:

Ja już dziś ledwo ledwo a jutro ma być gorzej :frowning:

Dobrze , że chociaż noc nie jest taka aż ciepła i da się jakoś przewietrzyć mieszkanie

Chociaż tyle no ale to wietrzenie u nas to tylko na chwilę coś daje i tak zaraz duchota

No to u nas też… ale zawsze chociaż coś , bo tak cały dzień mamy pozamykane okna

@Mamilove w salon , kuchnia mamy otwarta przestrzeń . Także jak mam otwarte drzwi do sypialni to mam chłodno . Do tego mam okna po zasłaniane żeby to słońce tak nie grzało .
@Paulina.K no powiem ci że ci współczuję jutro ma być najgorzej . Ja wogole z domu nie wychodzę chyba że na chwilę jak muszę .
Ale od piątku ma być mniej stopni ale z tą pogodą to nie wiadomo czy będzie :smirk:

No najwyżej zjedziemy znowu do auta do garażu :joy::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Wygodnie napewno będzie :see_no_evil::sweat_smile:

No trudno jakoś się przemęczymy ale nie zagrzejemy chociaż :smiley:

No tak w garażach przeważnie chłodno jest . U mojego jest tak gorąco tam nie wytrzymałabyś . Nie ma w tym samym budynku więc dlatego :rofl:

My mamy halę garażową i tam jest super chłodno i przyjemnie aż czasami nie chce się wracać do mieszkania :see_no_evil:

1 polubienie

Trzeba łóżko i tv wnieść i będzie lux :rofl: mój pewnie tak chciałby , on to w garażu potrafi długo siedzieć :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Dokładnie tak samo więc jak będzie jutro kryzys to jakieś karmienie w aucie :joy::face_with_hand_over_mouth::face_with_peeking_eye::woman_shrugging:t2:

O tak dla faceta to luksusowo by wtedy było i by w domu tylko na obiady schodził :joy: mój na zimę ma taki mały grzejniczek u siebie w warsztacie żeby nie zmarznąć

1 polubienie

Oj to by już wogole stamtąd nie wychodził :smiley:

1 polubienie

@magdap_96 o to już tak na wypasie , dobrze że mój nie ma , przynajmniej w zimie nie siedzi tam :rofl: bo mu zimno . Nie będę mu kupować takich rzeczy bo jeszcze zamieszkałby tam . Jedynie właśnie jedzenie nie miałby :see_no_evil:

Szukałam w lupce ale nie znalazłam, a chciałam zapytać o wanienkę dla maluszka , właśnie szukam zamowilabym sobie ale nie wiem czy są jakieś marki czy po prostu to bez różnicy . Napewno chce ta z termometrem i na nóżkach żeby się tak nie schylać . Czy po prostu nie przepłacać ? Nie patrzę na taką z przewijakiem bo przewijak będę miała na komodzie więc nie potrzebuje kolejnego :slightly_smiling_face: @karolina27034 ty napewno jesteś na czasie z takimi rzeczami :thinking: