Starania się o dziecko a cykle bezowulacyjne

Mysle ze najlepsza jest spontaniczna regularnosc :)

czy jest coś takiego jak spontaniczna regularność ?:P 

Mazia a u mnie właśnie miesiączki regularne ale co 26 dni były

Spontaniczna regularność? Hmm chyba muszę zacząć stosować 

Na spontana to można, ale chyba nie wyjdzie regularnie hahah 

Ja miałam problem z owulacja starania ponad rok, ale się udało u mnie zawiniła też niedoczynność tarczycy. Może warto zrobić sobie badania tsh, ft4, ft3 :) 

Oj tak trzeba też wyluzować i dać sobie czas. Ja miałam parcie na drugie dziecko szybko zaszłam w kolejne ciążę ale skończyły się poronieniem. 

Pati to u nas było tak z pierwszą udało się szybko i do 15 tygodnia była ciąża. POtem juz takiego parcia nie było i są dzieciaczki tzn jeden zaraz będzie 

Nie myśleć o tym za, duzo. Dać się ponieść emocją. U nas z 1 dzieckiem starania 4 lata. Prolaktyna podwyższona ale regulowana i coś siedziało w głowie. Jak odpuściliśmy to cyk i był synek. Z drugim wogole nie myśleliśmy o dziecku i tak samo poszło. Wyszliśmy z założenia że co będzie to będzie. I takie podejście polecam 

Też myślę że najlepiej gdzieś wyjechać, odpocząć i wtedy zacząć działać ;) taka presja i stres, regularność w niczym nie pomoże 

U nas naszczescie udalo się w sumie za 1 razem 

Rena_cz przedewszystkim trzeba o tym nie myśleć codziennie tylko być zdania co ma być to będzie ☺

Superczas to rewwelacja ! niestety coraz więcej par ma z tym problem i to trwa u nich nawet latami 

No u mnie syn tez za pierwszym :))

Trzeba dać na luz czasami za dużo człowiek myśli i nie wychodzi. Ja z zajściem nie mam problemu, gorzej z utrzymaniem ale juz wiem co robić na przyszłość. 

U nas na szczesxie bez komplikacji ale wiem ze nie kazdy matyle szczescia :(

Pati,a zdradzisz ten sekret? 

Moi znajomi kupili teraz kotka żeby jakoś zajac się czym innym niż ciaza ciekawe czy podziała ☺

Moniczka musze brać zastrzyki i leki żeby utrzymac ciążę, a i to nie da gwarancji że będzie dobrze 

Pati na tyle dobrze,że jest szansa ja utrzymać w ten sposób 🙂

Pati i pewnie leżeć tez ?