Starania się o dziecko a cykle bezowulacyjne

Pati,te zastrzyki to pikuś, ważne żeby osiągnąć zamierzony cel ;) ❤️

Pati, tylko nie zawsze da się dać na luz. Ja niby jestem wyluzowana, ale coraz mniej. Im więcej czasu mija tym stres zaczyna się wkradać.

Nati leżeć nie ale tryb oszczędny już tak :) 

Rena jak ja bardzo chciałam kolejne dziecko i wyszło no ale poronienia później spróbowałam kolejny raz i też z trzecim tak samo. I wtedy stwierdziłam że już nie chce, zmęczyła mnie ta walka, ciągły stres, organizm też swoje dostał. I tak się wyluzowałam na imprezie że wystarczył jeden stosunek a ja już byłam w ciąży. Szłam na kontrolę po poronieniu ostatnim z przeczuciem że jestem w ciąży ale nic nie było, aż zrobiło mi się nie dobrze po kilku dniach zrobilam test pozytywny byłam w szoku, od razu tel do ginekologa zrobiłam badanie beta HCG i wynik 17589 chyba nigdy tej liczby nie zapomnę za kilka dni zaczynam 17tydzien musisz być dobrej mysli i wam się uda :) 

Pati to gratulacje. U nas też z drugim była impreza i poszaleliśmy i wtedy pyklo hehe. Nie spodziewaliśmy się ale mega się cieszyliśmy 

Pati a to jak nie musisz leżeć to dobrze ☺

Czasem trochę szaleństwa i % pomaga się rozluźnić i pyk dzieje się :D 

My przy 3 tez się cieszyliśmy 

ja wlasnie dzis ide po dobre wino :) i bede dzialac

Pati super wiesci😊 Gratulacje😊😊😊😊😊

Moj mąż nie chciał po alkoholu absolutnie 😂

Joanna i bardzo dobrze czasem takie rozluźnienie na maksa pomoże!powodzenia 

Tak pomoże napewno. Powodzenia 🥰

To chyba ja potrzebuję %, bo jak na razie to same zerówki piję i mało to daje :D

Rena_cz musisz spróbować pic coś mocniejszego  😂

rena no chyba tzreba bardziej zaszaleć :D  

Rena polecam haha

Nati my chcieliśmy oboje ale mojego to ponioslo i stwierdził że po jednym razie nic sie nie stanie jakże się mylil. Ale zapytał czy może więc decyzja była wspólną . 

Rena musisz się wyluzować, jakieś mocniejsze party :D 

Patii  😂 nieraz raz wystarczy 😂

U nas raz wystarczył, i mąż był pewien że to "To" ;d 
I Tak wyszło że jest w brzuszku hahahah
Raz jeden sie 
"tak " godziliśmy xd 

U nas też zawsze raz wystarczy haha