Pytacie o kuchnię; obejrzeć można w brw, Agata meble, ikea, polecam internet, jest mnóstwo pomysłów ale zrobić najlepiej na wymiar. Wyrysujcie, pomyślcie co i jak można zaplanować o działajcie na wymiar. narysowalam z mężem, daliśmy jeszcze nasz projekt mamie i siostrze i podsunęły nam kilka pomysłów na gotowo. Polecam też nie spieszyć się z tematem tylko na spokojnie dać sobie czas- pomysły przychodzą też po czasie
Miskapyska ja chciałam robił w Agatamee. Projekt miałam zrobiony online. Można też zrobić w sklepie chyba za 69zl z projektantem chyba 2h lub za damek przez godzinę jakieś tam plusy były tego,że ta osoba pomoże.
Do tego można to brać na raty ,które są często 0% więc dla nas świetna opcja bo tylko byśmy za sprzęt płacili,a to spłacali. Tylko no samemu trzeba sobie wszystko wymierzyć i dla mnie to już jest ryzykowne
Ergonomiczne krzesło dla dziecka jest najlepsze, ceny są zawrotne ale pozytywnie wpłynie na jego postawę i koncentracje. Oparcie dopasowuje się do kręgosłupa. Regulowane krzesła są przeznaczone od 3 lat i posłużą bardzo długo, do tego łatwe do wyprania bo materiał można zdjąć
Nam całą zabudowę kuchenną robił stolarz więc wszystko mamy dopasowane do nas :)
Naszą kuchnię robił mąż więc ja mam o tyle szczęście że on się tym zajmuje i robi meble na wymiar. Ale jak mi powiedział ile by teraz nas ta kuchnia kosztowała to nie wiem czy bym się zdecydowała.
Madzia 1991 fajnie ze masz takiego fachowca w domu mój mąz nawet srednio remontowy