U nas już dużo lepiej z tym. Bywa jeszcze protest, ale wtedy podstępem mówimy, żeby córka zrobiła chlap chlap nogami (kładę ją w wannie do spłukiwania głowy) i się udaje ![]()
Moja mala z wodą dobrze sie dogaduje , ale za to spiewajacego kaktusa noe uznaje za sojusznika i zawsze od razu jest placz . Najpierw myslalam, ze jest po prostu za mala , ale niedawno znowu próbowaliśmy i dalej jest to samo . Kaktus spisany na straty
Te kaktusy to takie właśnie są zdradzieckie, bo my dorośli się z nich chichrzemy, a dzieciaki są przerażone ![]()
mój chrześniak też masakrycznie się go bał, a nie wiem nawet czy siostra robiła kolejne podejście i go wyjmowała czy został ukryty gdzieś w najdalszym zakątku szafy ![]()
![]()
W ogole te nasladujace zabawki sa straszne
kupilam jej tez skaczacego pieska z dummel . Myslalam , ze bedzie jej sie podobal a nie doczytalam , ze tez przedrzeźnia . Piesek tez juz schowany na dnie ![]()
Mój chrześniak do szafy go chował i bał się jak ktoś ją otwierał ![]()
To u mnie córka bała się kraba xd
O niee, najgorzej że później dziecko boi się nawet szafy w której to jest schowane ![]()
![]()
Ja sie boje kraba ![]()
w sensie nie boje , ale mnie nosi jak ktos go wlacza . Schowalam go , ale czasem ktos go wyciagnie . Najgorsza zabawka na swiecie
glosna sama w sobie i jeszvze to tuptanie po panelach ![]()
Myślałam że tylko ja tak mam hahahah
My jeszcze dinozaura mamy schowanego, bo hałasował niemiłosiernie ![]()
O kurna, to dinozaura nie mamy i nawet nie kojarze . A jak juz jestesmy w temacie zabawek to ma ktoras moze Akselotla z vtech ? Podoba mi sie on i nie wiem czy jest taki fajny czy raczej szalu nie ma ![]()
My mamy schowany odkrywczy domek z Dumel. Córa wystraszyła się wiewiórki i za nic nie chce się do domku przekonać ![]()
![]()
U nas synek zaczął bać się prysznica ![]()
Po dwóch tygodniach mu przeszło i znów nawróciło.
Podejrzewamy że pani w żłobku przy próbie obmycia ustawiły nie odpowiednią temperaturę i się zniechęcił🙁
A może i tak. My wracamy od przyszłego tygodnia na zajęcia na Basen i jestem ciekawa jak będzie tam. Córka uwielbiała te zajęcia, więc może to ją też trochę bardziej przekona
Sama podskakuje jak tego kraba się włączy, mimo że muzykę mamy wyłączona.
@Mamamiski o nie, ja uwielbiam ten domek. U nas tańce urządzamy do tych melodyjek
Ale później sam ją otworzył i wyciągnął
Ooo , slyszalam , ze ten domek jest w ogole bardzo polecany . Sama chcialam go kupic ![]()
U nas melodyjki też są ok, dopóki córka siedzi u mnie na kolanach w dobrej odległości od domku ![]()
![]()
Ale mimo to sama do niego nie podejdzie, a jak zostawię gdzieś na wierzchu, to zaraz płacze, jak się nabiega natknie ![]()
U nas dużo dzieciaków w rodzinie boi się okraglego samojezdnego robota odkurzacza ![]()
Moj uwielbia nawet jakbył mniejszy siadal na niego i krecil aie razem z nim ![]()
![]()
![]()