U mnie w galerii są sklepy typowo z sukienkami ale ceny wyższe niż w innych miejscach. A na codzień takie sukienki to lubię w new yorkerze
U nas w galeri jest taki sklep królowa shoppingu i tam kupiłam sukienkę może dwa razy na wesele
nawet suknie ślubne tam znajdziesz
@Magdallenka0897 o tak w new Yorker są teraz bardzo ładne sukienki
i tak się powstrzymywała żeby ich nie kupić bo nie wiem jak to będzie z tą wagą ![]()
O kurcze co to za sklep pierwszy razsłyszę taka nazwe
pewnie maja tam czadowe sukienki tak mi sie kojarza od nazwy ![]()
To dla mnie new yorker kojarzy się ze sklepem dla nastolatków robiłam zakupy za granicą właśnie w wieku nastoletnim. Wtedy marzyłam żeby był w Polsce
Ja się czasem czuję staro jak wchodzę do new yorkera ale np uwielbiam spodnie dresowe stamtąd i zwykłe koszulki. Stroje kąpielowe też mają super a przynajmniej kiedyś mieli bo jakieś 2 lata nie zaglądałam tam na stroje
Ja zazwyczaj kupuje w Mohito
lubieten sklep i mam sentyment bo pracowałam tam na studiach
A ja mam problem żeby odnaleźć się tam z ciuchami. Mam super buty a ciuchy co nie zamówię to odsyłam, ciężko mi trafić tam e rozmiarówkę
U mnie jest problem z rozmiarem nie mają za bardzo standardowej rozmiarówki
@Paulina.K @AnetteSo ja nigdy nie miałam problemów z rozmiaromówką ale może faktycznie coś się zmieniło bo dawno nie kupowałam nic dla siebie
Wiesz co ja noszę rozmiar 42/44 i czasem te ich 42 w wymiarach było jak 40 i nawet przykładając do siebie te dwa rozmiary nie było różnicy
No widzisz , a ja tam nawet nigdy nic nie kupiłam
każdy ma swoje ulubione sklepy ![]()
Jeju ja też bardzo lubię ten sklep
Mnie raz się ten sklep kolarzy z nastolatkami
już dawno nic tam nie kupiłam. Ja ostatnio jak coś kupuje to half price ale rzadko robię zakupy stacjonarnie i dla siebie ![]()
Mi przyszła sukienka z Mango uważam że wygada super i elegancko ale delikatnie. Skłaniam się bardziej ku tej fioletowej (śliwkowej).
Nie miałam czasu na prasowanie więc musicie sobie wyobrazić że nie jest tak wymemlana ![]()
Co myslicie ? Żeby było łatwiej jak ktoś ma czas zerknąć to podsyłam link ze strony gdzie nie są tak pogięte jak moje
Ta śliwkowa jest w dechę i pięknie w niej wyglądasz
Potwierdzam, śliwkowa wygląda super no o jeszcze jak się czujesz w niej lepiej niż w tej drugiej to wybór jest prosty ![]()
Zdecydowanie śliwkowa! Świetnie w niej wyglądasz 🩵🩵
Też uważam że śliwkowa ma ładny kolor taki oryginalny ![]()
Również głosuje na śliwkowy kolor ![]()
Dołączam się do poleceń , śliwkowa pięknie ![]()