No właśnie nie znam, widziałam ją raz na moim weselu
aczkolwiek jak sobie wspominam to na moim weselu były chyba 2 Panie w białym ale były
To mega skromme sukienki i jakoś nawet nie zwrociłam na nie uwagi, dopiero na zdjęciu ![]()
Wypada! Idę w sierpniu na wesele i kupiłam sukienkę w identycznym kolorze ![]()
![]()
Pokaz jaka
do mnie idzie jeszcze 7 kiecek ![]()
i bede wybierac. Zostały 2 tygodnie wiec zobacze w której bede wyglądac najlepiej
Jest całkiem spoko, chociaż Jakość taka jak ta cena, ale już mi się nie chce nic szukać więc idę w niej😀
Jak dla mnie kolor idealny zwłaszcza na upały
Tez mi idą 3 sukienki od Pakuten
zobaczymy co to przyjdzie
Śliczna!!
Na letnie wesele jak znalazł, a nie jest biała więc myślę że tym bardziej byłabym na tak ![]()
@usmiechnietaMama wystrzałowa ta kiecka! Taka szalona! ![]()
Kupiłam kiedyś białą na swój panieński w tym Pakuten też niedrogo i spoczko, lubię ją i kilka razy już ją wykorzystałam, bo taka dość skromna więc na więcej okazji się nadała ![]()
Ooo tego sklepu Pakuten nie znałam. Ale to coś w stylu Shein?
Jak dla mnie każda jaka nie jest biała jest okey, a ta nie jest ![]()
Szyja w Polsce, ale jakość Chińska ![]()
![]()
Kolor wydaje mi się odpowiedni na ślub , nie jest wcale zbliżony do sukni ślubnej więc czemu nie , ja bym się nie obraziła gdyby ktoś w takiej przyszedł
Bardzo ładna - lubię takie 🩷
Ja szczerze to też tam rzadko kiedy wchodzę, bo widzę tylko szerokie bluzy i dżinsy oraz koszulki odkrywające pępek ![]()
![]()
@Efektdomi
Pewnie że wypada! ![]()
Jakość właśnie niestety nie jest najlepsza, zwłaszcza innych ciuszków niż sukienki, bo jak z sukienki byłam zadowolona, zamówiłam sobie sweterki z radością że deal życia, to był to złom który nadał się jedynie do kosza ![]()
![]()
![]()
Nawet kiedyś powstał wątek odnośnie opinii na temat tego sklepu ![]()
Taak, nawet się w nim wypowiadałam
że już więcej nic u nich nie zamówię, ale dałam im drugą szansę ![]()
![]()
Jasne że wypada. Teraz już i w czarnych chodzą i w białych nie ma już chyba czegoś takiego że kolor czy krój nie wypada.
Halo! To zależy co się kupuje
ja dorwałam sukienke sweterkową na świeta i komplet w prążki i śmigam do teraz, jakoś była spoko. Pozniej zamówiłam jeszcze cos i niestety była nieporownywalna ![]()
Tak, tak, właśnie wiem że loteria na jaki produkt się akurat trafi
bo tak, jak pisałam, że sukienkę sobie naprawdę chwalę, za to swetry które mi przyszły to była porażka świata, więc się od tamtej pory obraziłam na tę firmę i już więcej nic nie zamawiam ![]()
![]()
@usmiechnietaMama ja jeszcze im drugiej szansy nie dałam ![]()
Też mi się wydaje że biała sukienka jest ok…… w końcu daleko jej do sukni ślubnej…… a sam kolor nie czyni jej ślubnej
ale też dla pewności na wesele nie biorę białej bo mam z tyłu głowy że kiedyś to nie wypadało ![]()
Taka mega nieraz chińska , nieraz na temu lepszej jakości
chyba że ja źle trafiałam
Taka na raz ok na tym pakuten , jednak serio jakoś nie powala . Mi się wydaje że taki kolor jak najbardziej nie jest to czysta biel