Sukienka na wesele

No właśnie nie znam, widziałam ją raz na moim weselu :sweat_smile: aczkolwiek jak sobie wspominam to na moim weselu były chyba 2 Panie w białym ale były
To mega skromme sukienki i jakoś nawet nie zwrociłam na nie uwagi, dopiero na zdjęciu :joy:

Wypada! Idę w sierpniu na wesele i kupiłam sukienkę w identycznym kolorze :grinning::grinning:

Pokaz jaka :face_with_hand_over_mouth: do mnie idzie jeszcze 7 kiecek :joy::joy: i bede wybierac. Zostały 2 tygodnie wiec zobacze w której bede wyglądac najlepiej

1 polubienie

Jest całkiem spoko, chociaż Jakość taka jak ta cena, ale już mi się nie chce nic szukać więc idę w niej😀

2 polubienia

Jak dla mnie kolor idealny zwłaszcza na upały

1 polubienie

Tez mi idą 3 sukienki od Pakuten :face_with_hand_over_mouth: zobaczymy co to przyjdzie

1 polubienie

Śliczna!! :star_struck: Na letnie wesele jak znalazł, a nie jest biała więc myślę że tym bardziej byłabym na tak :star_struck:

@usmiechnietaMama wystrzałowa ta kiecka! Taka szalona! :grin:

Kupiłam kiedyś białą na swój panieński w tym Pakuten też niedrogo i spoczko, lubię ją i kilka razy już ją wykorzystałam, bo taka dość skromna więc na więcej okazji się nadała :grin:

1 polubienie

Ooo tego sklepu Pakuten nie znałam. Ale to coś w stylu Shein?

Jak dla mnie każda jaka nie jest biała jest okey, a ta nie jest :slight_smile:

Szyja w Polsce, ale jakość Chińska :sweat_smile::grinning:

4 polubienia

Kolor wydaje mi się odpowiedni na ślub , nie jest wcale zbliżony do sukni ślubnej więc czemu nie , ja bym się nie obraziła gdyby ktoś w takiej przyszedł

1 polubienie

Bardzo ładna - lubię takie 🩷
Ja szczerze to też tam rzadko kiedy wchodzę, bo widzę tylko szerokie bluzy i dżinsy oraz koszulki odkrywające pępek :joy::joy:

@Efektdomi
Pewnie że wypada! :grinning:

Jakość właśnie niestety nie jest najlepsza, zwłaszcza innych ciuszków niż sukienki, bo jak z sukienki byłam zadowolona, zamówiłam sobie sweterki z radością że deal życia, to był to złom który nadał się jedynie do kosza :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

Nawet kiedyś powstał wątek odnośnie opinii na temat tego sklepu :sweat_smile:

Taak, nawet się w nim wypowiadałam :laughing: że już więcej nic u nich nie zamówię, ale dałam im drugą szansę :laughing::sweat_smile:

1 polubienie

Jasne że wypada. Teraz już i w czarnych chodzą i w białych nie ma już chyba czegoś takiego że kolor czy krój nie wypada.

Halo! To zależy co się kupuje :face_with_hand_over_mouth: ja dorwałam sukienke sweterkową na świeta i komplet w prążki i śmigam do teraz, jakoś była spoko. Pozniej zamówiłam jeszcze cos i niestety była nieporownywalna :frowning:

1 polubienie

Tak, tak, właśnie wiem że loteria na jaki produkt się akurat trafi :smiley: bo tak, jak pisałam, że sukienkę sobie naprawdę chwalę, za to swetry które mi przyszły to była porażka świata, więc się od tamtej pory obraziłam na tę firmę i już więcej nic nie zamawiam :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

@usmiechnietaMama ja jeszcze im drugiej szansy nie dałam :joy:

1 polubienie

Też mi się wydaje że biała sukienka jest ok…… w końcu daleko jej do sukni ślubnej…… a sam kolor nie czyni jej ślubnej :joy: ale też dla pewności na wesele nie biorę białej bo mam z tyłu głowy że kiedyś to nie wypadało :slightly_smiling_face:

Taka mega nieraz chińska , nieraz na temu lepszej jakości :crazy_face: chyba że ja źle trafiałam

Taka na raz ok na tym pakuten , jednak serio jakoś nie powala . Mi się wydaje że taki kolor jak najbardziej nie jest to czysta biel