@Mama.kacperka nawet lekko podrasowane przez AI to i tak widać że produkt nie jest taki jak w rzeczywistości:( jak firmy chcą podrasować to lepszy fotograf:( i też uważam że jak firmy tak będą robić to stracą klientów
Ja tak zrezygnowałam z kilku miejsc
Ja teraz bardzo mało zamawiam dla siebie ubrać przez internet, ale gdybym zamieniała to tylko gdzie ubrania są na prawdziwej modelce
No właśnie więc tylko sobie szkodzą
Ja też mało kupuję ubrań ale jak już to kupuje online ![]()
Wiesz co … nie do końca. To doslownie chwila żeby zrobić zdj na kimś a te przez ai znacząco zmieniają ubranie. Nie wszędzie jest opcja zobaczenia komentarzy ze zdj
No wiem że nie wszędzie. Ja widuję głównie na temu czy shein i ostatnio też widziałam na Sinsay
Ja muszę swoją garderobę wymienić bo mam dużo ciuchów sprzed obu ciąż, w które się nie mieszczę a po drugie te rzeczy nawet jakby były dobre to kompletnie już nie mój styl.
Ogólnie teraz brakuje mi czegoś na taki casual elegant
Nooo takich ubrań to zawsze za mało. Ja zawsze jak mam wyjazd służbowy to się okazuje że czegoś mi brakuje
Mnie też odrzucają takie butiki czy sklepy , najlepiej to lubię jak na transmisji nieraz na żywo babeczki pokazują ciuszki
O a ja omijam takie transmisje jakoś mnie nie przekonują
Ja lubię takie konkretne transmisję gdzie dużo nie mówią a pokazują i ubierają bo jak za dużo to mi się też oglądać ani nie chce ![]()
Też takich transmisji nie lubię
mam wrażenie że tak wszystko tak zachwalają , wolę tradycyjne na stronie 3 razy się zastanowić i wtedy kupić
No dokładnie tak wszystko takie ekstra super , a później tania chińszczyzn a
Mnie też takie rzeczy nie wciągają. Nigdy nie kupiłam rządnej rzeczy na takiej transmisji
A to można sobie nieraz cofnąć i obejrzeć, na żywo są męczące takie oglądanie;) to rzeczywiście trzeba lubić
To ja wolę coś pośredniego.
Jest sklep Wika i Ewa uwielbiam i one mają zazwyczaj koło czwartku zapowiedź w piątek puszczone są krótkie filmiki z daną rzeczą i kodem Selmo żeby sobie ją zamówić
Aaa to takie coś też lubię ![]()
![]()
![]()
i też ich obserwuję
ostatnio nawet na kurtkę się wpisywałam ale się nie załapałam bo komentarzy już sporo było