Ja kiedyś szyłam sukienkę jak byłam druhną. Nic nie mogłam znaleźć w sklepach, ale tak średnio finalnie byłam zadowolona.
Teraz mam wesele w sierpniu i też będę coś szukała. Ja bardzo lubię sukienki z Reserved. Zwłaszcza że można je kupić bardzo tanio na wyprzedaży
Tak tak, Reserved też często ratuje sytuacje ![]()
I TK Maxx - ale trzeba mieć szczęście do towaru ![]()
Bardzo dziękuję.
Moja siostra też zamawia tam sukienki na koncerty ale jakoś nie pomyślałam by tam kupić na wesele. Chyba do rozejrzę nieco bo może faktycznie co fajnego wypatrzę.
@chloria @Lea @Wesola95 to ja znowu był czas że tam kupowałam a teraz już nie bo wydaje mi się że tak już jakoś mocno spadła.
Też kiedyś kupowałam w butikach ale faktycznie cena jest duża i jakoś mi szkoda na jedno wyjście …. Chodź pewnie jeszcze ja kiedyś bym użyła …
Ja kiedyś szyłam na miarę ubranie ale jako nie byłam zadowolona z efektu u trochę mnie to zniechęca.
Dwa lata temu kupowałam sukienkę na pogrzeb i właśnie w Reserved kupiłam i byłam zadowolona. Przejrzała ten sklep o H&M ale nie widzę nic ciekawego
Ja ostatnio szukałam na Chrzest na allegro
zamówiłam kilka na próbę, przemierzyłam, jedna mi podpasowała, a pozostałe odesłałam ![]()
Co do sukienki ja zazwyczaj szukam w butikach , mają naprawdę duży wybór, ceny też są ładne
ale no cóż tak to już jest w sklepach taniej nie będzie, co do szycia jjednak ja bym nie szyła specjalnie na wesele jeżeli nie jestem druchną lub panią młodą chyba że jesteś siostrą państwa młodych a jak gościem z rodziny to wolałabym poszukać w butikach lub na internecie poszperac jeszcze.
Ja szyłam sukienki wiele razy u dobrej i sprawdzonej krawcowej zarówno na wesela czyjeś, na studniówkę i na swój ślub zawsze byłam zadowolona ,sukienki były niepowtarzalne i piękne
To prawda, szyte na miarę są niepowtarzalne ale trzeba mieć naprawdę dobrą krawcową. A cenowo jak wychodziły?
Też szukałam wszędzie na wesele. Spróbowałam z SHEIN i byłam bardzo zadowolona
jednak byłam w ciąży i wybrana sukienka stała się za ciasna, ale zamówiłam inną i okazała się strzałem w 10! Pięknie się prezentowała i czułam się w niej bardzo dobrze ![]()
Kurczę, skoro polecacie ten shein to chyba spróbuję z ciekawości
Ja jestem w 7 msc ciąży i tak ciężko było mi znaleźć jakąkolwiek sukienkę na komunię . Żeby była odpowiednia a jeszcze żebym się w nią zapięła to też graniczyło z cudem . Shein mnie uratował ![]()
![]()
Spróbuj! Ja zamówiłam kiedyś taką sukienkę :
Z myślą, żeby była w razie gdyby moja ślubna się wybrudziła, albo gdybym chciała się przebrać, wprawdzie finalnie jej nie założyłam, ale naprawdę była bardzo fajna
tylko, że płaciłam za nią 53 zł, często tam są jakieś promocje to trzeba polować ![]()
W sumie żałuję że ją sprzedałam - 3 dni temu ![]()
bo by może się nadała na chrzest
To prawda, ja też jak szukałam jakiś ubrań w ciąży to niestety ale shein miało największy wybór, i kroje i wyglądowo. Myślę że zastanawialabym się nad zakupem tych ubrań gdyby w sklepach były dostępne lepsze materiałowo. Ale niestety w sieciowkach poliester już króluje więc sukienki stamtąd wygrały i muszę przyznać że do tej pory w szafie mam takie perełki stamtąd
@Wesola95 no mega jest, mogłaś iść na spokojnie
Ja ostatnio wpadłam na pomysł by przerobić sukienkę w której raz byłam dawno temu i generalnie w nią wchodzę ale tu w klatce piersiowej jest mega ciasna i ciężko się oddycha …… i już znalazła krawcowa tylko muszę się przejść czy by mi jej nie przerobiła
jak nie będzie terminów albo będą długie to zamówie coś na shein może. Raz zaniosłam do jednej ale miała tyle zleceń że nowych nie realizowała i teraz znalazłam inną i zobaczymy
A na kiedy masz termin?
Prawdopodobnie na koniec lipca
To podobnie jak ja ![]()
![]()
Faktycznie na chrzest mogłaby być fajna ![]()
Tym bardziej, że ma dekolt na zakładkę, więc przy karmieniu piersią takie rozwiązanie w sukience jest idealne ![]()
![]()
Jaka fajna miałam podobną ślubną tylko o wiele więcej zapłaciłam
To ja miałam koronkową na ślub …
Ja pokochałam sukienki z SHEIN. Tanie a wyglądają naprawdę pięknie ![]()