Sukienka na wesele

A jak materiały? Moja siostra kupuje na koncerty

Różnie , ja przy wyborze kieruje się głównie zdjęciami z opini . Dużo osób wstawia zdjęcia jak wyglądają na przeróżnych sylwetkach . Zwrot też jest sprawny , jak coś mi nie spasuje to odsyłałam pieniążki też szybciutko na konto jak tylko dostaną paczkę także polecam :innocent:

1 polubienie

Zwroty za darmo są? A jak długo czekasz na paczkę?

Tak zwroty masz bezpłatne , ok 5-7 dni roboczych , jak klikniesz przyspiesz dostawę to nawet ciut szybciej. Teraz się polepszyło bo wcześniej czekałam 2 tygodnie

Muszę się przyjrzeć temu

Mi ciężko tam znaleźć w odpowiednim materiale , nie lubię tych ślizgich

Trzeba sprawdzać jaki materiał oni wskazują i jak wygląda rzecz w komentarzach, moje rzeczy które stamtąd mam właśnie miały fajne opinie i było widać że faktycznie zdjęcie oddaje to co przychodzi. Kiedyś tak nie zrobiłam i chyba na temu zamówiłam klapki na wyjazd :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil: miały być z taką materiałowa pleciona podeszwa i na górze materiał w kropki wiązany w kokardkę, okazało się że w opiniach były foty że ta podeszwa to taka malowana raczej a kokardka taka mikro jest :laughing: na szczęście mogłam właśnie zwrócić

Ja też lubię shein i temu :smiley: @Mamuska357 a Ty nigdy jeszcze nic nie zamawiałaś na shein? :speak_no_evil:

Uważam że shein polepszyło się z jakością , kiedyś to po włożeniu do pralki wychodziła szmatka a teraz są na prawdę super te ciuszki . Tylko trzeba patrzeć w opinie innych użytkowników

1 polubienie

Właśnie ja nigdy. W sumie to unikałam jak temu. Chodź na temu zamówiłam szpargały do kwiatów. Wiem że moja siostra tam kupuje suknie balowe i da piękne :smiling_face:

Tak ja właśnie zawsze czytam opinie :wink: @Mamuska357 to chyba jesteś jedyną osobą którą znam co tam nie zamawia :smiling_face::see_no_evil:

1 polubienie

Ja też bardzo mało tam zamawiam , jakieś kolarki i jedną tunikę a tak też tam nic nie kupuje

Ja też zazwyczaj zamawiam z SHEIN ale fakt że czytam opinie ludzi i zdjęcia które wstawiają jak sukienka wygląda na żywo i jeszcze nie trafiło się żebym dostała jakąś byle jaką sukienkę. Albo w butikach w miejscowości też często oglądam u mnie. Z sieciówek nigdy na żadną okoliczność nie mogę nic znaleść co mi podpasuje

1 polubienie

To prawda zdjecia wrzucone przez innych duzo daja :wink: mozna zobaczyc jak faktyczne wyglada dana rzecz

Wiesz co, bo ja jestem bardzo chuda i był czas że nie kupowałam on linę bo zawsze były te rzeczy złe i po prostu nie ryzykowałam :rofl:

Ale tam masz darmowy zwrot :smiley: ja nieraz zamawiam kilka rozmiarów i zostawiam tylko ten dobry i resztę odsyłam

No rozumiem. Sądziłam że się gorzej zwraca tak jak na Ali (chociaż teraz też się to zmieniło. No musz spróbować

Bardzo szybko się to robi , bez drukowania etykiety zaznaczasz i możesz po chwili zanieść do paczkomatu

Teraz nieco przejrzałam ale większość to sukienki poliestrowe widzę i w dość podobnym stylu :smiley:

Ja właśnie nieraz przewijam do opini i jak ktoś wstawi zdj to się bardziej decyduje :relieved: