A jak materiały? Moja siostra kupuje na koncerty
Różnie , ja przy wyborze kieruje się głównie zdjęciami z opini . Dużo osób wstawia zdjęcia jak wyglądają na przeróżnych sylwetkach . Zwrot też jest sprawny , jak coś mi nie spasuje to odsyłałam pieniążki też szybciutko na konto jak tylko dostaną paczkę także polecam ![]()
Zwroty za darmo są? A jak długo czekasz na paczkę?
Tak zwroty masz bezpłatne , ok 5-7 dni roboczych , jak klikniesz przyspiesz dostawę to nawet ciut szybciej. Teraz się polepszyło bo wcześniej czekałam 2 tygodnie
Muszę się przyjrzeć temu
Mi ciężko tam znaleźć w odpowiednim materiale , nie lubię tych ślizgich
Trzeba sprawdzać jaki materiał oni wskazują i jak wygląda rzecz w komentarzach, moje rzeczy które stamtąd mam właśnie miały fajne opinie i było widać że faktycznie zdjęcie oddaje to co przychodzi. Kiedyś tak nie zrobiłam i chyba na temu zamówiłam klapki na wyjazd ![]()
![]()
miały być z taką materiałowa pleciona podeszwa i na górze materiał w kropki wiązany w kokardkę, okazało się że w opiniach były foty że ta podeszwa to taka malowana raczej a kokardka taka mikro jest
na szczęście mogłam właśnie zwrócić
Ja też lubię shein i temu
@Mamuska357 a Ty nigdy jeszcze nic nie zamawiałaś na shein? ![]()
Uważam że shein polepszyło się z jakością , kiedyś to po włożeniu do pralki wychodziła szmatka a teraz są na prawdę super te ciuszki . Tylko trzeba patrzeć w opinie innych użytkowników
Właśnie ja nigdy. W sumie to unikałam jak temu. Chodź na temu zamówiłam szpargały do kwiatów. Wiem że moja siostra tam kupuje suknie balowe i da piękne ![]()
Tak ja właśnie zawsze czytam opinie
@Mamuska357 to chyba jesteś jedyną osobą którą znam co tam nie zamawia ![]()
![]()
Ja też bardzo mało tam zamawiam , jakieś kolarki i jedną tunikę a tak też tam nic nie kupuje
Ja też zazwyczaj zamawiam z SHEIN ale fakt że czytam opinie ludzi i zdjęcia które wstawiają jak sukienka wygląda na żywo i jeszcze nie trafiło się żebym dostała jakąś byle jaką sukienkę. Albo w butikach w miejscowości też często oglądam u mnie. Z sieciówek nigdy na żadną okoliczność nie mogę nic znaleść co mi podpasuje
To prawda zdjecia wrzucone przez innych duzo daja
mozna zobaczyc jak faktyczne wyglada dana rzecz
Wiesz co, bo ja jestem bardzo chuda i był czas że nie kupowałam on linę bo zawsze były te rzeczy złe i po prostu nie ryzykowałam ![]()
Ale tam masz darmowy zwrot
ja nieraz zamawiam kilka rozmiarów i zostawiam tylko ten dobry i resztę odsyłam
No rozumiem. Sądziłam że się gorzej zwraca tak jak na Ali (chociaż teraz też się to zmieniło. No musz spróbować
Bardzo szybko się to robi , bez drukowania etykiety zaznaczasz i możesz po chwili zanieść do paczkomatu
Teraz nieco przejrzałam ale większość to sukienki poliestrowe widzę i w dość podobnym stylu ![]()
Ja właśnie nieraz przewijam do opini i jak ktoś wstawi zdj to się bardziej decyduje ![]()